Probleme care nu le detectez
![]() ![]() ![]() |
Probleme care nu le detectez
giani321 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 16 August 14 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio
- HD 78 GIA
1999
|
|||
S4b1n |
![]()
|
![]() Membru Symbolist Group: Members Posts: 937 Joined: 27 February 10 From: Craiova/Bucuresti ![]() |
Suna a probleme pe parte electrica, contacte imperfecte. Martorul de baterie se mai poate aprinde si daca nu mai incarca alternatorul, dar avand in vedere ca se misca acul de temperatura, cred ca ai niste contacte oxidate
|
--------------------
Renault Symbol
1.5 dCi 62 kW
- ~ 155000 km
2007
|
|
giani321 |
![]()
|
asa m-am gandit si eu dar m-am uitat peste tot pe unde ma pricep si nu pot sa imi dau seama ce se intampla ce contact oxidat ,m-am uitat la baterie la borna cu caroseria are un pic rugna dar nu stiu nu ma pricep.
|
--------------------
Renault
Clio
- HD 78 GIA
1999
|
|
jas2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.382 Joined: 4 December 09 From: BUCURESTI ![]() |
Nu mai incarca alternatorul la intreaga capacitate.
Daca nu te pricepi mergi in service. |
--------------------
Renault
Megane 2.2
06.2009/1,6/16v/112 cp Privilege
|
|
giani321 |
![]()
|
Dupa toata chestia cu martorii cei 2 acum nu imi mai merge nici inchiderea centralizata are cineva un sfat bun,apropo am facut verificari la alternator si nu sunt probleme.
|
--------------------
Renault
Clio
- HD 78 GIA
1999
|
|
mihaitza2010 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 22 June 14 ![]() |
eu am avut problema asta plus ca imi cand calcam frana scadea din intensitatea de la becurile de la km si ceas , imi fura curent , dadea la masa la lampile din spate , e o problema des intalnita , desfa lampile din spate, aprinzi pozitiile si pui pe cnva sa calce frana sau pui avariile , si te uiti daca scade din intensitatea de la becul de la pozitii, daca da atunci ai un scurt la lampi
|
--------------------
dacia
logan
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th August 2025 - 16:52 |