Probleme alternator/baterie simptom f ciudat, alternator baterie
![]() ![]() ![]() |
Probleme alternator/baterie simptom f ciudat, alternator baterie
Ovidiuu |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 21 February 14 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2004 1.9dCi
|
|||
Alexandra Galatanu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 25 August 14 ![]() |
Eu am patit sa mi se aprina Stop + Baterie in bord, cand mi s-a blocat fulia alternator si mi-a sarit cureaua de accesorii. Am ramas fara servo, am schimbat fulia si cureaua, iar a 2-a zi, la turatie de peste 2000, se aprindea Stop + Baterie, de data asta avand servo. M-am dus la service, mi-a zis ca e rotorul, l-am schimbat, mi-a facut aceeasi problema cand o turam si am schimbat apoi si releul, total 1400 lei. Daca schimbam tot alternatorul (alternatorul vine cu tot cu fulie), trebuia sa mai cumpar doar cureaua, ma ducea pana in 1000 de lei. Du-te la un service si precizeaza ca se aprind martorii DOAR la turatie de peste 2000. O sa-ti zica ca e releul... In principiu o sa-ti demonteze alternatorul, iti baga un aparat pe releu de ii masoara tensiunea si cam aia e. Daca e bulit, il schimbi. S-ar putea sa-ti mai zica ca sunt diodele sau rotorul. Nu le schimba, pana nu-ti pune aparatul pe alternator! Succes!
|
--------------------
Renault
Laguna II
2001 Hatchback
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 10:46 |