cateva intrebari
![]() ![]() ![]() |
cateva intrebari
iulian_f95 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 4 August 14 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II
- P 3198 BH
2004 1.9 dci
|
|||
dorind66 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 5 July 09 ![]() |
Salut!
1. Parbrizul se poate demonta si remonta de pe o masina pe alta, conditia fiind ca masinile sa fie acelasi tip - Laguna! 2. Despre climatronic nu stiu ce sa iti spun, banuiesc ca se poate, insa pentru a afla cu siguranta daca este posibil, fa o intrebare la un service Renaultt! Din cate stiu eu, la distribuitoarele de aer de pe bord exista niste motorase care controleaza fluxul de aer distribuit atunci cand climatronicul lucreaza in regim automat....deci acele motorase banuiesc ca lipsesc la varianta cu aer conditionat! Nu stiu daca consumul este acelasi......repet, ca sa fii sigur, intreaba la service Renault! O zi buna |
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2
2004 EXPRESSION
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
1. Parbrizul se potriveste ca si dimensiuni insa poate fi atermic sau nu, cu senzori sau nu...
2. Clima automata se bazeaza pe o intreaga retea de senzori : de temperatura interioara/exterioara, de lumina solara, de mirosuri neplacute (afecteaza recircularea), de functionarea lunetei, de umezeala... Degeaba pui clima automata daca nu ai si intreaga retea sa functioneze corespunzator. |
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
boeru_laurentiu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.244 Joined: 25 November 09 From: Focsani ![]() |
La 2 , mult prea complicat si nu cred ca merita !
|
--------------------
renault
latitude
2011, 173 cp , automată
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th August 2025 - 06:34 |