magazie cd-uri, unde este magazia de cd-uri
![]() ![]() ![]() |
magazie cd-uri, unde este magazia de cd-uri
cristian1105 |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 26 July 14 ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna
rxe 1.9 dti
|
|||
iDoctor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.062 Joined: 12 October 13 ![]() |
daca are ! ........in portbagaj .
|
--------------------
Renault
Megane
- B-02-TYM
2011 / 150 hp Nu mai am rabdare pentru prosti , ca este prea multi . dar multi .
|
|
cristian1105 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 26 July 14 ![]() |
Multumesc pt raspuns, dar se pare ca in porbagaj in partea din spate stanga este amenajat ca un spatiu pt scule, si de fapt exact la fel pune si in cartea masinii cum ca acel spatiu ar fi destinat pt diverse scule.
Tot in cartea masinii pune ca ar avea magazie de cd-uri, decat ca nu spune locul in care. Am citit pe internet mai multe pareri si sunt cativa care spuneau ca ar putea fi sub scaunul soferului, dar nu este, si altii care zic ca ar fi bagat in bord destul de bine pitulat ceea ce nu prea imi vine sa cred. Ce parere aveti? Multumesc! |
--------------------
renault
laguna
rxe 1.9 dti
|
|
daniellu |
![]()
|
![]() acum E91 M47 Group: Members Posts: 876 Joined: 30 October 07 ![]() |
Vezi daca poti selecta si CD din meniu casetofon in afara de RADIO si CASETA.
|
--------------------
ex Mondeo TDCi(2006)
;Doblo 1.3 90 MJet (2016); Aprilia Pegaso 650GA;
- nr. de Bacau
ex. Kangoo dci 2012;ex.Laguna 2.0s RTI (1995).
|
|
Ambrono |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 7 February 11 ![]() |
Asa cum spune colegul lupan Daniel, cel mai oke e sa vezi daca poti selecta optiunea CD de la casetofon. Daca se poate, atunci magazia de cd-uri ar trebui sa fie ascunsa in partea stanga a portbagajului in buzunar. ( tatal meu are o laguna break si acolo se afla magazia de cd-uri). Un alt loc ar putea fi sub bord in partea partea pasagerului, exact sub torpedo.
|
--------------------
Renault
laguna 1 ph2
1998 concorde
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
QUOTE(cristian1105 @ 27 Jul 2014, 10:02) Tot in cartea masinii pune ca ar avea magazie de cd-uri Daca cauti Magazia de CD de care scrie in carte.....nu este montata pe masina. In carte se explica despre multe optionale dar ele nu se regasesc chiar toate pe masina. @+ |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
bogdan_johnny |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 4 June 12 From: Bacau ![]() |
salut.tot discutati de magazie de cd ...unde as putea gasi una pentru Laguna 1 1999 ?are cineva de vanzare ?? un pret ?
|
--------------------
renault
laguna
1999 break
|
|
Andyno |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.435 Joined: 9 June 09 From: Bucuresti. ![]() |
ce dracu faceti o magazie de cd-uri? eu am aruncat o la gunoi....am pus un kenwood cu mp3, si 2 sloturi de usb-uri, aux...pot sa i baga muzica prin toate gaurile !! si nici nu se compara cu H.U stock dupa masina...
|
--------------------
Dacia 1310, an 99'.
Toyota Hilux D4D 170 CP 2007.
Dacia 1310, an 20' injectata.
|
|
daniellu |
![]()
|
![]() acum E91 M47 Group: Members Posts: 876 Joined: 30 October 07 ![]() |
Eu am un Clarion radio casette si magazie 6 cd, cu 6 boxe bunicele + twitere, nimic nu a fost stock pe masina. Deci sa-l arunc si sa merg la hipermarket sa-mi iau un mp 3 !
|
--------------------
ex Mondeo TDCi(2006)
;Doblo 1.3 90 MJet (2016); Aprilia Pegaso 650GA;
- nr. de Bacau
ex. Kangoo dci 2012;ex.Laguna 2.0s RTI (1995).
|
|
ss_remus |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 14 June 12 ![]() |
Am eu o magazie Alpine, dar nu o folosesc, e originala. Ca sa poti folosi satelitul de comanda de la volan iti trebuie casetofonul original. Si la radio-cd-urile sau radiocasetofoanele Phillips si la cele din echiparea de varf Alpine se poate lipi o mufa auxiliara la care poti sa conectezi un mp3 player.
Andyno nu cred ca ce ai tu pe masina se compara ca si claritate a sunetului cu echiparea de origine, mai ales cu Alpine-ul hifi 4x25w. Nu mai vorbesc de functiile lui, care includ si ajustarea volumului automat in functie de viteza. This post has been edited by ss_remus: 28 Jul 2014, 20:28 |
--------------------
Renault
Laguna B56/ Alfa Romeo
1999 1.8 16v F4P Concorde / 156 JTS
|
|
Alexul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 575 Joined: 10 October 13 From: Bucuresti ![]() |
La cat am dat pe el...eu cred ca are claritate. + ca are bluetooh si microfon si vb foarte bine prin mp3 player
![]() Are vro 20 de combinatii de culori...incluziv culoare din bord identica, si dimmer...adica cand aprinzi pozitia isi reduce din luminozitate + muuuulte multe alte. Functia de ajustare a volumului automat in functie de vitez, frecvente pe boxe, marime etc...deh, mai si evoluam. Andyno tot eu sunt...m am logat gresit.. ![]() This post has been edited by Alexul: 28 Jul 2014, 22:54 |
--------------------
Renault
Laguna
1998 - GPL Tomasetto Stag 4 Q-box
|
|
bogdan_johnny |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 4 June 12 From: Bacau ![]() |
ss_remus nu ai vrea sa scapi de ea ? zi-mi un pret sau macar un nr de tel
|
--------------------
renault
laguna
1999 break
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th August 2025 - 17:34 |