Cum pot vedea kilometrajul la un Megane III?
![]() ![]() ![]() |
Cum pot vedea kilometrajul la un Megane III?
Andrei Gabriel |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 2 July 14 From: Botosani ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane III
2011.
|
|||
Trak-X |
![]()
|
![]() The IT Guy Group: Members Posts: 115 Joined: 28 September 12 From: Bucuresti ![]() |
Mai detaliat? Daca te referi la kilometrajul complet, seria de sasiu si la reprezentanta. Sau iti cumperi aparatura si citesti din computerul de bord.
Daca te referi la optiunile din bord, apesi pe sagetile de pe maneta din stanga si iti arata ce ai nevoie. |
--------------------
Renault
Kadjar
- B 121 NCS
2016 -1.5 dCi 131 CP - 4WD Mégane III Estate 2010 - 1.5 dCi - B 111 NCS
EX: Daewoo Matiz Semi-SE "Pe fata bare, pe spate bare Juri ca e cea mai placuta inchisoare" |
|
Andrei Gabriel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 2 July 14 From: Botosani ![]() |
ma refeream la optiunile din bord. hai mersi.
8 Jul 2014, 10:01: hmm, la mine e pe maneta dreapta. ori a ta e altfel, ori nu mai stii care-i stanga si care-i dreapta. This post has been edited by Andrei Gabriel: 8 Jul 2014, 10:01 |
--------------------
Renault
Megane III
2011.
|
|
Marius_Jay |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 293 Joined: 8 February 10 From: Galati ![]() |
Salut Andrei,
Pastreaza-ti pentru tine aceasta luare la misto a colegilor de pe forum. Dupa ce ca ti-a indicat ca aceasta "functie" se poate accesa din butoanele de pe manete, tu il iei la misto cu stanga si dreapta? Marius. |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-Scala Renault Megane 3 Privilege 1.4 Tce
|
|
Trak-X |
![]()
|
![]() The IT Guy Group: Members Posts: 115 Joined: 28 September 12 From: Bucuresti ![]() |
Mda, graba isi spune cuvantul. Pe maneta din dreapta era. Greseala mea.
In fine, placerea a fost de partea mea. Marius_Jay, nu are importanta, m-am obisnuit cu luarile astea la misto, nu e primul si nici nu o sa fie ultimul. Se pare ca sunt multi care cred ca lumea este a lor si noi suntem niste pioni ![]() |
--------------------
Renault
Kadjar
- B 121 NCS
2016 -1.5 dCi 131 CP - 4WD Mégane III Estate 2010 - 1.5 dCi - B 111 NCS
EX: Daewoo Matiz Semi-SE "Pe fata bare, pe spate bare Juri ca e cea mai placuta inchisoare" |
|
Andrei Gabriel |
![]()
|
Ok, scuze, dar ideea este ca m-am dus la masina si tot cautam, pana cand mi-am dat singur seama unde este si eram cam nervos, crezand ca ai fi vrut sa faci putin misto de mine.
|
--------------------
Renault
Megane III
2011.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 17:38 |