Demontare capitonaj/tapiterie usa spate laguna 2, Demontare capitonaj/tapiterie usa spate laguna 2
![]() ![]() ![]() |
Demontare capitonaj/tapiterie usa spate laguna 2, Demontare capitonaj/tapiterie usa spate laguna 2
Firoiu Madalin |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 17 June 14 ![]() |
|
||
--------------------
Renault Laguna
Laguna II
2002-2003
|
|||
AdR!@N |
![]()
|
![]() Adrian Group: Members Posts: 1.175 Joined: 13 December 10 From: Timisoara ![]() |
1. Se da difuzorul jos;
2. Se scoate manerul cu butonul pentru geam, atentie la clipsuri; 3. Se trage putin de piesa de sub maner, o piesa patrata de este infipta in tabla interioara a usii 4. Se desface surubul din spatele levierului de desfacut usa, in spatele capacelului. 5. Se desfac cele doua suruburi de sub usa. 6. Se trage de fata de usa incepand de jos, atentie ca este lipita cu ceva snur elastic cu lipici. Se va aude niste pocnituri cum se declipseaza fata de usa. 7. Cand este complet dezlipita de jos si din laterale, se ridica de fata de usa in sus si va iesi din chederul geamului, atentie sa nu o tragi prea departe de usa - mai are ceva mufe de desfacut. 8. Se desfac mufele de la levierul de deschidere, mufa de la tweter si becul din usa. 9. Faci reparatiile de rigoare si apoi reiei pasii in sens invers pentru montare. Spor la treaba Adrian This post has been edited by AdR!@N: 23 Jun 2014, 08:59 |
--------------------
Renault
Latitude
Luxury 2.0dCi CVA Renault Laguna 2 - 1.9dCi 120CP, 333 333km+
|
|
Firoiu Madalin |
![]()
|
multumesc mult adrian!
|
--------------------
Renault Laguna
Laguna II
2002-2003
|
|
holtandrei |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 13 April 13 ![]() |
nu uita sa pui silicon pe lateralul fetei de usi, altfel pe spate iti va ploua in masina
|
--------------------
Renault
Laguna II Grandtour 2.2 DCi
- BH 59 EIH
2003 / Dynamique If there is no struggle, there is no progress.
|
|
AdR!@N |
![]()
|
![]() Adrian Group: Members Posts: 1.175 Joined: 13 December 10 From: Timisoara ![]() |
Cu placere Firoiu Madalin.
@holtandrei ce legatura are etansarea fetei de usi (situata la interior) cu ploaia (din exterior)? Daca nu pune silicon o sa se aleaga cu, cel mult, ceva greieri in plus, nicidecum cu apa in masina. Impotriva ploii trebuie doar un cheder bun (cel de pe exteriorul geamului) si scurgerile din partea de jos a usii curate. |
--------------------
Renault
Latitude
|
|
Firoiu Madalin |
![]()
|
asa este adrian;nu are treaba cu ploaia. va multumesc oricum!
|
--------------------
Renault Laguna
Laguna II
2002-2003
|
|
holtandrei |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 13 April 13 ![]() |
QUOTE(AdR!@N @ 25 Jun 2014, 07:54) Cu placere Firoiu Madalin. @holtandrei ce legatura are etansarea fetei de usi (situata la interior) cu ploaia (din exterior)? Daca nu pune silicon o sa se aleaga cu, cel mult, ceva greieri in plus, nicidecum cu apa in masina. Impotriva ploii trebuie doar un cheder bun (cel de pe exteriorul geamului) si scurgerile din partea de jos a usii curate. usa este curbata, fata de usa interioara cand usa e inchisa este dupa prag, cand ploua apa se prelinge de pe geam, intra in usa, de acolo cade pe fata de usa interioara, si curge pe peretele acesteia pana iti intra in masina, si vei gasi apa sub pres si nu vei stii de unde, ai 2 variante, dai jos fata de usa, si la decupajele de access de jos, pui folie si le astupi, ori lipesti fata de usa inapoi cu silicon, am ceva poze pe aici pe forum undeva daca masina este inclinata cand e parcata si ploua, sigur vei gasii apa in ea, defect de proiectare ( pe langa altele ) edit: am gasit, pagina 3 http://www.reno.ro/apa-in-Laguna-page-3-t67575-s60.html This post has been edited by holtandrei: 1 Jul 2014, 07:50 |
--------------------
Renault
Laguna II Grandtour 2.2 DCi
- BH 59 EIH
2003 / Dynamique If there is no struggle, there is no progress.
|
|
AdR!@N |
![]()
|
In 3 ani, de cand am masina, nici o problema din asta, iar fetele de usa nu sunt date cu silicon sau altceva pentru etansare, doar acel snur original desfacut de nenumarate ori.
Asa cum am spus mai sus, cred ca este suficient: chederul de pe exteriorul geamului sa fie in stare buna ca sa lase cat mai putina apa in usa si scurgeri curate ca sa dreneze usor. Acum, daca o sa imi apara astfel de probleme, cu siguranta, o sa tin cont de ce ai spus. Numai bine, Adrian |
--------------------
Renault
Latitude
|
|
Firoiu Madalin |
![]()
|
Am desfacut azi usa,dar nu prea am avut prea mult timp la dispozitie..ca sa faci o treaba calumea,iei un tub de silicon si o lipesti..scapi si de greierasi si de apa,alte minuni prin masinuta ta
![]() |
--------------------
Renault Laguna
Laguna II
2002-2003
|
|
Wolfram |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 19 June 10 ![]() |
QUOTE(Firoiu Madalin @ 4 Jul 2014, 23:43) Am desfacut azi usa,dar nu prea am avut prea mult timp la dispozitie..ca sa faci o treaba calumea,iei un tub de silicon si o lipesti..scapi si de greierasi si de apa,alte minuni prin masinuta ta ![]() De curiozitate, se pune silicon la portiera interior, si cand vrei sa o desfaci din nou? exista vreun risc sa rupi plasticul? |
--------------------
Renault
Laguna
1.9 - 120 CP Phase II - 2005
|
|
Firoiu Madalin |
![]()
|
Daca desfaci capitonju o sa vezi cum se lipeste..are in interior,la ocol un burete lipit cu silicon...nu stiu sa iti explic prea bine..dar daca il desfaci o sa iti dai seama..si inca ceva:sa tii cont de pasii lasati de colegii nostrii la aceasta postare
![]() |
--------------------
Renault Laguna
Laguna II
2002-2003
|
|
emilian69 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 279 Joined: 19 February 11 ![]() |
Ca sa nu mai deschid alt Topic ca tot suntem la categoria usi am si eu o problema cu usa stanga spate,din interior se poate deschide dar din exterior nu . Care ar putea fi problema.?
|
--------------------
Renault
Laguna II
- TR-04-
2001 Dynamique Cine nu este cu noi este impotriva noastra
|
|
AdR!@N |
![]()
|
Verifica boltul pentru incuiat manual usa, e acea gaura de langa boasca (cum deschizi usa in lateral), se poate comuta cu cheita mecanica din cartela sau cu o surubelnita lata. Comuta-l o data de doua ori. Recomand ca sa nu inchizi usa cat timp testezi, mai bine impingi clichetul cu mana sau cu o surubelnita si apoi tragi de manere sa vezi daca actioneaza.
Butonul la care fac referire este nu acela "anticopii" de se comuta sus-jos si nu lasa sa deschizi din interior. Daca testul nu da roade, cred ca trebuie schimbata broasca, sau desfacuta si vazut care este problema, poate e ceva sarit sau rupt. Numai bine Adrian |
--------------------
Renault
Latitude
|
|
emilian69 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 279 Joined: 19 February 11 ![]() |
Multumesc Adri@n exact asa am procedat si s=a rezolvat problema. Multumesc inca odata.
|
--------------------
Renault
Laguna II
- TR-04-
2001 Dynamique Cine nu este cu noi este impotriva noastra
|
|
AdR!@N |
![]()
|
Cu placere. Ma bucur ca am putut sa te ajut.
Adrian |
--------------------
Renault
Latitude
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 10:19 |