Zgomot ciudat, Zgomot in zona distributiei
![]() ![]() ![]() |
Zgomot ciudat, Zgomot in zona distributiei
catakta |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 22 June 14 ![]() |
Attached File(s) ![]() |
||
--------------------
Renault
Megane
2001
|
|||
cosmuri |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 14 June 14 ![]() |
Am patit si eu ceva asemanator anu trecut am mers inapoi cu ea la mecanic si mia zis ca era prea stransa cureaua de distributie si ca zgomotul provine de la rola de intindere care este prea solicitata.
|
--------------------
Renault
Megane
- Cj 40 Mur
2002 modelu clasic combi
|
|
jas2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.382 Joined: 4 December 09 From: BUCURESTI ![]() |
Nu mi se pare ca ar fi un zgomot ciudat...
Cand este prea stransa fluiera. |
--------------------
Renault
Megane 2.2
06.2009/1,6/16v/112 cp Privilege
|
|
StefanIS |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 8 April 14 ![]() |
Si eu am schimbat distributia cu tot cu kitu de accesorii si pompa de apa, la meganul meu 1.6 16v si s-a schimbat umpic zgomotul pe la rolele alea se aude altfel adica fata de cum se auzea inainte sa schimb distributia dar pot sa il linistesc pe colegul nostru spunandu-i ca timp de 1 an si ceva de cand am schimbat-o nu am patit nimic din cauza acelui zgomot.De fapt nu e chiar zgomot este un altfel de sunet al acelor role de intindere ma gandesc ca sunt si noi cine stie poate asa este normal sa se auda si eu ma obisnuisem cu sunetul de dinainte:).Mentionez ca am cureaua cu 5 caneluri dinalea nu cu 6 si poate si din cauza asta se aude asa nu stiu.In orice caz zic ca daca era vreo problema intr-un an si ceva m-ar fi lasat in drum ceea ce nu am patit...
|
--------------------
Renault
Megane 1
2000/hatchback/1.6 16v, 79 Kw, 107 Cp,
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 12:24 |