Beep-uri la depasirea vitezei
![]() ![]() ![]() |
Beep-uri la depasirea vitezei
greenpeace |
![]()
|
||
![]() Meganiac Group: Members Posts: 203 Joined: 8 February 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 3
M3 2011 Dynamique Renault Megane 3 Sport Tourer 2011.03 1.9 dCi Dynamique
|
|||
catalin1 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 680 Joined: 4 July 13 From: Dobrich ![]() |
eu cred ca masina ta e foarte desteapta si are senzor pentru depasirea vitezei ,cum mai de fapt au multe masini japoneze gen mithubishi
|
--------------------
Renault
Megane 1,4
2000 phase 2
- B 25 wiz Decat la o nunta falsa mai degraba la un divort distractiv
|
|
greenpeace |
![]()
|
![]() Meganiac Group: Members Posts: 203 Joined: 8 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Stiu ca e de SF la Renault dar crede-ma ca asa se intampla ...
Am citit pe un forum englez cum c-ar fi de la "child lock" dar nu e ...am incercat procedura si nu functioneaza. |
--------------------
Renault
Megane 3
|
|
roland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
De unde e cumparata masina? Stiti ca in unele tari e obligatoriu sa faca beep la depasirea vitezei legale pe autostrada...
|
--------------------
.
.
.
|
|
Highwayman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.874 Joined: 30 September 04 From: Marele sat numit Bucuresti ![]() |
Inteleg ca problema lui greenpeace este ca pana la deconectarea bateriei nu facea asa.
|
--------------------
-
-
Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005 "If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
|
|
roland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
Corect, ma gandesc ca poate se poate dezafecta beep-ul, insa dupa un reset... revine
![]() Stiu ca pentru Arabia Saudita era beep la depasirea vitezei de 120kmh. 20 Jun 2014, 11:38: http://www.e-guide.renault.com/portail/egu...10#.U6QA7_mSyC4 Depending on the vehicle and country, a buzzer sounds for approximately 10 seconds every 40 seconds, as long as the vehicle is travelling in excess of 72 mph (120 km/h). This post has been edited by roland: 20 Jun 2014, 11:38 |
--------------------
.
.
.
|
|
Highwayman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.874 Joined: 30 September 04 From: Marele sat numit Bucuresti ![]() |
greenpeace, te-ai uitat in meniul cu setari?
|
--------------------
-
-
Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005 "If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
|
|
greenpeace |
![]()
|
salut,
m-am uitat si nu apare nimic care sa fie legat de acest buzzer. intrebarea e daca cineva care stie CLIP, daca exista prin meniuri o posibilitate de a-l face sa taca. |
--------------------
Renault
Megane 3
|
|
greenpeace |
![]()
|
Am rezolvat problema ...se activase o functie (buzzer on overspeed) de care nu stiam - asta dupa chip tunning.
Multumesc tuturor ... |
--------------------
Renault
Megane 3
|
|
IonutGligan |
![]()
|
![]() impatimit marca renault Group: Members Posts: 783 Joined: 7 June 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Eu chiar am vrut sa activez aceasta functie de beep cand depasesti 130 km deoarece am o cutie sus pe masina si mai uit de ea cand sunt pe autostrada, deci cum am spus am reusit sa activez functia din clip..
|
--------------------
Renault
Megane 3 Estate SPORT TOURER dCi 1.9-130 ponei
2010
|
|
rovidiuus |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 6 July 11 ![]() |
QUOTE(greenpeace @ 19 Jun 2014, 19:54) De curand, a trebuit sa scot borna de la baterie si dupa aceasta, atunci cand depasesc viteza de 120 km/h, se aud din bord 5 beep-uri scurte la un interval de 1 secunda intre ele. Frecventa cu care se repeta este de 2-3 minute. Mentionez ca niciunul din martorii de la bord nu imi arata c-ar fi o problema. Stie cineva de la ce ar putea fi si mai ales cum pot scapa de ele ? Multumesc anticipat. Salut, sper sa te mai gasesc pe forum-ul asta, mi-am schimbat bateria si am aceeasi problema ca si tine. cum ai rezolvat bipaitul ala? Am aflat si cum se cheama: "Overspeed buzzer" Multumesc. This post has been edited by rovidiuus: 14 Jan 2020, 12:19 |
--------------------
renault
megane scenic
2007
|
|
IonutGligan |
![]()
|
![]() impatimit marca renault Group: Members Posts: 783 Joined: 7 June 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Pai daca ai citit atent mai jos a zis ca i s-a activat functia dupa un chip tuning nu dupa luarea jos a bornei de la baterie. O functie ca aia nu se activeaza singura... eu mi-am dorit functia aia si mi-am activat-o cu testerul clip.
Exista functia respectiva si se poate activa sau dezactiva doar cu un tester... in cazul meu clip. This post has been edited by IonutGligan: 14 Jan 2020, 18:41 |
--------------------
Renault
Megane 3 Estate SPORT TOURER dCi 1.9-130 ponei
2010
|
|
rovidiuus |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 6 July 11 ![]() |
Hmmm, ma indoiesc, eu i-am schimbat bateria doar , altceva nu i-am facut. Pana atunci ma puteam duce linistit cu oricat peste 130 km/h si nu era niciun bai. Ma rog.
Tester-ul despre care vorbesti e de fapt testerul original Renault sau e altceva? Nu de alta dar vreau sa stiu ce sa-i zic mecanicului, deoarece dupa cum stie toata lumea......mai toti isi pot cumpara un tester, dar sunt atat de putini in stare sa citesca o eroare (sa explice ca la un om de 10ani, stiu doar sa le stearga si atat). Multumesc. |
--------------------
renault
megane scenic
2007
|
|
chivereanumarian |
![]()
|
![]() Pagina de facebook Activari Funcții,Hărți 2019,Diagnoz Group: Members Posts: 831 Joined: 22 June 15 ![]() |
Il dezactivezi din soft, eu l-am activat din greseala 😁😁😁
|
--------------------
megane 3 bose 2013
Laguna 2014 2.0 130 ,megane 3 2015 95 cp euro 6
2015,Megane 4 intens estate
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 06:45 |