Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Buna ziua, renault laguna

alex tatu
post 19 Jun 2014, 15:36
Post #1

Membru incepator

Group: Members

buna ziua...am si eu o problema...am o masina renault laguna din 2005 motor 1.9dci 120cv..problema este ca atunci cand este subturata nu are putere deloc nu se simte si sunt obligat sa dau imediat treapta inferioara..in schimb cand trece de 2000r/min totul e ok abia atunci simt ca trage...este umpic ciudat pentru ca am fost la reprezentanta si au pus o pe tester si au zis ca masina este in parametrii ei...nu stiu ce sa zic...sper sa fie cineva pe aici care a intalnit o situatie asemanatoare...va multumesc...ps:cand dau pe regulator de exemplu la 90 km/h treapta a5a si daca urc o panta nu prea inclinata pierde din viteza nu merge constant cum ar trebui sa fie pe regulator...

This post has been edited by alex tatu: 19 Jun 2014, 15:39

--------------------
renault laguna 2005
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
pishky
post 19 Jun 2014, 17:34
Post #2

rca Naspa

Group: Members
From: Constanta

QUOTE(alex tatu @ 19 Jun 2014, 15:36)
..problema este ca atunci cand este subturata nu are putere deloc nu se simte si sunt obligat sa dau imediat treapta inferioara..in schimb cand trece de 2000r/min totul e ok abia atunci simt ca trage...
*

e normal,
nu o mai subtura, cat economisesti la carburant ai sa dai pe reconditionat / schimbat turbina.

--------------------
Reno, dizel, ca nu-mi permit o benzina
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 6th August 2025 - 14:27
Dacia