Distributie Twingo 1998, schimbare distributie d7f
![]() ![]() ![]() |
Distributie Twingo 1998, schimbare distributie d7f
sebastian0o0 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 1 June 14 ![]() |
|
||
--------------------
renault
twingo
1998
|
|||
devilgenius |
![]()
|
![]() The God Group: Members Posts: 525 Joined: 9 October 12 ![]() |
Eu am schimbat doar cureaua in urma cu vreo 2 ani si nu am avut nici o problema !
![]() |
--------------------
Renault
Clio
2000 1.4 Dacă Dacia are 6 roate, cât ulei consumă când închizi ușa ? :)) |
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
La motorul asta distributia are o singura rola si costul ei este mic....la fel si cureaua.
Daca tot schimbi cureaua faci treaba completa......si schimbi si rola ![]() @+ |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
sebastian0o0 |
![]()
|
multumesc!
1 Jun 2014, 20:11: inca o intrebare?am nevoie de vreo cheie speciala pentru intindere curea?sau la capacele alea acolo? This post has been edited by sebastian0o0: 1 Jun 2014, 20:11 |
--------------------
renault
twingo
1998
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Trebuie cheie speciala pentru rola intinzatoare....si ceva documentatie/experienta.
@+ |
--------------------
.
.
- .
|
|
twinbubu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 157 Joined: 24 August 09 ![]() |
Nu te juca cu distributia,daca nu stii cum sa pui cureaua risti sa distrugi motorul.In general cand umbli la distributie s himbi curea,rola intinzator si capac pompa de apa.Ca idee toata distractia e pe undeva pe la 600-700 ron cu tot cu manopera.
|
--------------------
Renaut
twingo
- IS 06 TIK
2001
|
|
sebastian0o0 |
![]()
|
nu cred ca e mare lucru daca ai scule..adica sunt ghidajele pe role si pe curea+pentru vibrochen e un ghidaj pe volanta..dupa ce la reglezi strangi cureaua si pentru mai multa siguranta scoti bujiilte si rotesti vibrochenul cu o chiei 2-3 ture..nu stiu care e treaba cu mecanismul de intindere a curelei la acest motor..daca are cineva poze sau explicatie ceva?
1 Jun 2014, 22:07: cum arata o astfel de cheie?mai multe informatii? This post has been edited by sebastian0o0: 1 Jun 2014, 22:07 |
--------------------
renault
twingo
1998
|
|
espacern |
![]()
|
Cureaua se tensioneaza cu cheie speciala.
@+ Attached thumbnail(s) image.jpg ( Size: 22.77k ) Number of downloads: 256 |
--------------------
.
.
- .
|
|
bubu782001 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.897 Joined: 24 July 06 ![]() |
QUOTE Cureaua se tensioneaza cu cheie speciala. Sau cu un banal IMBUS. http://images.forum-auto.com/mesimages/221...%28Small%29.JPG |
--------------------
Renault
Clio 3
- -
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th August 2025 - 20:11 |