Conducte intercooler
![]() ![]() ![]() |
Conducte intercooler
vali_mester |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 24 October 10 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault Clio II
Bicorp-1,5dci
2004-BB08EF
- B02VHC
|
|||
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Posibil sa fie vorba de asta: tub intercooler ce are codul original 82 00 564 559.
Eu nu l-am gasit decat original si nu e chiar ieftin. |
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
vali_mester |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 24 October 10 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc,nu am nevoie de conducte,ci de mansonul de cauciuc care vine in cotul de PVC de la intrare aer in radiatorul intercooler.Dupa cum sti,conductele astea pt. intercooler au la cotul de PVC de la iesire turbina,cotul de PVC intrare in radiatorul de intercooler,conducta din PVC de iesire din radiator si racordul de intrare aer in EGR niste mansoane de cauciuc,doua mai mari dar la fel la radiatorul intercooler si doua mai mci dar diferite la cotul de la turbina si intrare in EGR.Din cauza acestui manson nu pot sa mai folosesc masina.
This post has been edited by vali_mester: 28 May 2014, 22:02 |
--------------------
Renault Clio II
Bicorp-1,5dci
2004-BB08EF
- B02VHC
|
|
razvantrc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 7 June 13 ![]() |
cauta la bursa, dezmembra cineva clio dci
|
--------------------
Renault
Clio Symbol Fidji
2006 Clio Symbol Fidji 1.4, mai putin de 16 valve - 2006
Born-iunie 2013-112750 km |
|
vali_mester |
![]()
|
Multumesc,Asa am facut,am gasit la dezmembrari mansonul,dar numai impreuna cu cotul in care vine si un furtun la pretul de 100 lei.restul conductei,pana la turbina era tot la 100 lei.Atasez mansonul de care aveam nevoie.
Attached thumbnail(s) IMG_20140530_083914.jpg ( Size: 1.99mb ) Number of downloads: 271 |
--------------------
Renault Clio II
Bicorp-1,5dci
2004-BB08EF
- B02VHC
|
|
quincy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 13 October 06 From: bucuresti ![]() |
Cauta in Vitan "set garnituri conducta iesire turbo" si verifica dimensiunile din poza.
Seamana foarte tare cu ce mi-a trebuit si mie.N-a fost perfecta garnitura, nu s-a potrivit doar asa... ci cu eforturi mari, luata un pic cu un biax, unsa cu ulei ,cu vaselina si multa forta. |
--------------------
renault
clio 2
1.5 dci 2004
- b65tmf
|
|
BBF |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 8 November 11 From: Iasi ![]() |
Salutare!
Vali_mester ai rezolvat cu inelul de cauciuc? Imi poti spune si mie unde ai gasit sau daca ai gasit sa adaptezi ceva, ce anume? Mie mi s-a taiat la corpul egr-ului si nu gasesc niciunde aceasta bucata de cauciuc, decat daca e sa cumpar tubulatura completa, insa e foarte scumpa. Multumesc! |
--------------------
Renault Megane 2.2
1,5 DCI, 60 kw
2006
|
|
RazvanF |
![]()
|
![]() Tech Group: Members Posts: 2.284 Joined: 25 March 14 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV Stepway X52
2017 1.5dCi 90 cp VW Polo Comfortline 2017 1.2TSI 90 cp 7-speed DSG
Masina are un tacanit....este intre scaun si volan. |
|
BBF |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 8 November 11 From: Iasi ![]() |
Am postat deja pe acest topic, deci am citit ce s-a scris. Ma gandeam ca poate sa-mi dea o informatie noua. Multumesc, oricum!
|
--------------------
Renault Megane 2.2
1,5 DCI, 60 kw
2006
|
|
andutu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 686 Joined: 27 September 10 From: Bucuresti ![]() |
Cauta pe net "Set garnituri pentru turbo Logan 1.5 DCI" sunt in jur de 20 lei
|
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.5 dci
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 16:40 |