Kangoo 2003, Inlocuire amortizoare spate KANGOO
![]() ![]() ![]() |
Kangoo 2003, Inlocuire amortizoare spate KANGOO
baciudibaciu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 259 Joined: 31 May 09 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault Kangoo 15dci
ARO 10-4
2003
- b55fux
|
|||
ccoto |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 331 Joined: 22 April 09 From: Navodari ![]() |
N-ai spus ce tip de amortizoare ai pus. Exista 2 tipuri, unul pentru suspensie normala cu diametrul de 40 mm si unul pentru suspensie ranforsata, cu diametrul de 50 mm.
Pentru amortizoarele fata, treaba e relativ simpla ca sa scoti ansamblul amortizor-arc-flansa (ai insa 2 suruburi care s-ar putea sa "plece" mai greu). De aici, ai nevoie de prese pentru arcuri. Recomandarea e sa schimbi cu ocazia asta si flansele amortizor+rulmentii. Si aici, exista 2 tipuri de amortizoare, functie de tipul echiparea masinii. La arcuri e si mai complicat, sunt vreo 5 modele, functie de greutatea pe puntea fata, care difera in functie de motorizare. PS Pe fata nu mai scapi, trebuie sa dai rotile jos ![]() |
--------------------
Renault
Kangoo
1.9D 2003, 1.5 dCI 2006
- CT07KZM
|
|
baciudibaciu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 259 Joined: 31 May 09 From: Bucuresti ![]() |
Am pus acelasi tip de amortizor - 4o mm , care a fost pe masina .
DA ! Flansele sunt in plan sa fie schimbate .Categoric ! Nu muncesc aiurea, adicatelea -incercand o parafrazare oarecum inversa GANDIM SI APOI MUNCIM ![]() Arcurile raman cele de pe masina iar la amortizoare merg tot pe Monroe ! |
--------------------
Renault Kangoo 15dci
ARO 10-4
2003
- b55fux
|
|
baciudibaciu |
![]()
|
Am reusit sa adun paralele necesare cumpararii si inlocuirii amortizoarelor fata.
Autokarma are cele mai bune offerte-cel putin pentru mine asa ca am cumparat doua SACHS si m-am prezentat la servicele unui amic care contra sumei de 100 lei -CU FACTURA a inlocuit cele "2 pompe" cum le-a numit el. Categoric ce aveam eu pe masina nu mai aveau rol de amortizor.Flanse ,rulmenti si acum mi-am adus aminte ce masina silentioasa aveam ! Mai am nevoie de 2 anvelope pentru fata-chiar si sh ,dar nu mai am nimic la buget,deoarece am inlocuit si filtrele-toate,plus uleiul ELF 10w40. Deci daca stie careva pe undeva 2 gume acceptabile sunt amator ! This post has been edited by baciudibaciu: 5 Jul 2014, 07:12 |
--------------------
Renault Kangoo 15dci
ARO 10-4
2003
- b55fux
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 17:07 |