Viraj stanga + zgomot puternic la denivelari, Viraj stanga + zgomot puternic la denivelari
![]() ![]() ![]() |
Viraj stanga + zgomot puternic la denivelari, Viraj stanga + zgomot puternic la denivelari
emilian.ganea |
![]()
|
||
![]() Emilian Group: Members Posts: 8 Joined: 6 March 14 From: Bragadiru ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 3
- IF-99-YNS
2012, 1.5 dCi (1461 cmc; 1.5 dCi - 110 CP)
|
|||
STALEX2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 651 Joined: 5 June 08 From: Bucuresti ![]() |
cel mai probabil sunt bucsile de la cadrul motor.citeste aici:
http://www.reno.ro/-t198888.html |
--------------------
Renault
Clio 3 FL 1.5 DCI
2011 Renault Clio Symbol Fidji 1.5 DCI 2006
Renault Clio 3 FL 1.5 DCI 2011 |
|
anjelian |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 173 Joined: 31 May 09 ![]() |
Verifica si bieletele antiruliu de la fiecare roata. (cele care vin pe bara antiruliu).
|
--------------------
Renault
Megane II
2006/ 1.9 DCI/ Sedan
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
+ rulment flansa.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
stoian87 |
![]()
|
Stoian G Group: Members Posts: 9 Joined: 1 March 12 ![]() |
Flansa amortizor sau caseta de directie
|
--------------------
Renault
Megane II
2008
|
|
Bogdan_B |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 135 Joined: 16 May 12 From: Timisoara ![]() |
Cel mai simplu, mergi la un mecanic in care ai incredere, o ridica pe elevator si ii zici simptomele. Diagnosticul ar trebui sa fie gratis(maxim 50 lei), mai ales ca iti faci masina la el.
Am fost la unii(intamplator) si au zis sa schimb vreo 15 piese, deviz de 27 mil. Am fost la mecanicul meu si mi-a schimbat 4 piese cu 7 mil si simptomele au disparut, masina merge perfect. Bafta ! |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2007 Sedan 1.5 dci
|
|
sergiugabor |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 22 October 14 ![]() |
Buna dimineata, dupa ce am schimbat basculele la meganul meu 1.5dci, model 2008 am sesizat un zgomot la viraj stanga cand accelerez mai brusc, zgomotul se manifesta doar la viraj, acum parca se aude si cand virez dreapta dar mai usor, parca loveste ceva in podea si am senzatia ca a inceput sa traga si putin dreapta, am fost la 4 mecanici si nimeni nu stie exact ce e, poate ma lamureste si pe mine cineva ce poate fi, multumesc anticipat pt raspunsuri.
|
--------------------
renault
megane 2.2 1.5dci 86cp 63kw
2008
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 11:25 |