Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Leduri Megane 2

body_bwa
post 20 Apr 2014, 14:46
Post #1

Bogdan

Group: Members
From: Bucuresti

Salut. Am un megane 2.1 sedan din 2005 si as vrea sa ii pun leduri. Am mai cautat pe forum si din cate am inteles merg w5w , am gasit zilele astea ca la numar cica trebuie c5w , aseara am fost cu un prieten cu meganu si l am intrebat si el a zis ca are si la numar portbagaj si plafoniera etc doar w5w. Intrebarea mea este urmatoarea. Eu as vrea sa pun leduri la luminile din plafoniera , usi si numar , ce leduri imi recomandati? Am vazut pe net ca sunt si leduri w5w la 7,5 lei si la 14 lei care este diferenta dintre ele or fii mai bune? Si nu am inteles faza cu fara erori in bord ... Daca puteti sa imi explicati si mie va rog

--------------------
Renault Megane 2 1.6 16V Sedane 2005
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
elro
post 20 Apr 2014, 14:55
Post #2

Membru

From: Ct

Sunt atatea topicuri aici la Modificari si imbunatariri legate de leduri si modificari.Intri,citesti si te lamuresti singur din pozele colegilor cu ce modificari au facut fiecare si care leduri sunt durabile in timp.Un sfat personal,cele home made sunt cele mai durabile.Cele din comert costa mult si mai mult de 6-8 luni nu te tin,daca nu si mai putin.

20 Apr 2014, 14:58:
W5W ai nevoie,iar la Megane nu ai treaba cu erorile in bord,erori legate de becuri.Daca ti se arde un bec nu o sa iti apara nimic in bord,acelasi lucru este si daca pui leduri.

This post has been edited by elro: 20 Apr 2014, 14:58

--------------------
Renault Megane Sedan 2.2, 1,5 dCI
+
body_bwa
post 20 Apr 2014, 15:00
Post #3

Bogdan

From: Bucuresti

Am inteles de montaj si astea am vazut in postarile colegilor in alte topicuri da nu eram lamirit cu chestiile astea mai exact...

--------------------
Renault Megane 2 1.6 16V Sedane 2005
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 2nd August 2025 - 22:33
Dacia