Piese de origine vs aftermarket, Pret/durata de viata/fiabilitate
![]() ![]() ![]() |
Piese de origine vs aftermarket, Pret/durata de viata/fiabilitate
miciceii |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 665 Joined: 15 June 09 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Scenic
- B XX XXX
2005 Renault Scenic II Ph.1 - 2.O 16V Privilege
benzina/GPL BRC Sequent 24.11-toroidala 56L |
|||
radunre |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.573 Joined: 1 October 07 From: Tg Mures ![]() |
Parerea mea este ca ti-au picat pe mana piese contrafacute dar nu in ultimul rand, modul de montare cu dispozitive si tehnici profesionale, pot asigura buna functionare pe termen lung a respectivelor piese.
Eu folosesc aproape exclusiv Lemfoerder si de ex. bucsele brat si bieletele au fost schimbate in urma cu aproape 4 ani, pivotii au tinut 2 ani si 8 luni, la arcuri am patit-o si eu dar primele 2 seturi erau pocnitori, primult set schimbat a cedat duna 9 luni cu imobilizare (freca pe roata) si al 2-lea dupa 2 luni dar observat doar la urmatoarea revizie (s-a rupt langa oala si nu a sarit), acum am arcuri si amortizoare KYB si se tin bine de ~2 ani, placute si discuri de frana Lucas/TRW 30-45 mii Km. Apelez intotdeauna la acelasi atelier mecanic unde stiu ca au dotare de exceptie si cunostinte pe masura. |
--------------------
Clio III K9K772
/ Clio III K9K772
- MS
2009 Daca muncesti ca sa traiesti, de ce te omori muncind ?
|
|
BiGBearRO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.338 Joined: 19 October 05 From: de unde se da ora exacta ![]() |
Am pus amortizoare aftermarket (Monroe), vad ca au tinut la fel ca si cele originale. Le-am luat de la service cu montaj cu tot, pe principiu de la voi le-am cumparat, voi le-ati montat, daca se strica voi rezolvati, dar nu a fost cazu. Cele originale aveau aceleasi conditii de garantie parca doar ca erau sigur mai scumpe.
|
--------------------
Toyota
AURIS
- IF-94-URS
Touring Sport 2015
|
|
Nike_bodo008 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 183 Joined: 31 May 10 From: iasi ![]() |
eu am schimbat la 60 si ceva bieletele de directive si capetele TRW aftermarket au mai bine de 2 ani si nu au joc, tin sa va zic ca aici la Iasi sunt niste strazi asfaltate parca suntem pe Luna
|
--------------------
renault
grande scenic
- BC89NIL
2006
|
|
miciceii |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 665 Joined: 15 June 09 From: Bucuresti ![]() |
Salutare,pe partea de amortizoare parerea mea este ca Monroe este super ok.
Apropos masina mea a fost echipata de fabrica cu Monroe. Referitor la partea de montaj toate operatiunile le fac in reprezentanta non Renault unde lucreaza Nasu',nu pot da nume dar oricum calitatea serviciilor este super ok,deci partea asta cu montajul defectuos cade. Vine vremea distributiei acum, unde nu ne jucam si cel putin kit-ul de distributie(rola intinzatoare,conductoare si curea)o sa le cumpar de origine(800Ron Meridian),iar kit-ul de accesorii o sa il iau aftermarket (INA,Contitech)iar pompa de apa tot aftermarket ma gandeam la Hepu care sa stie ca sunt tatici pe pompe. This post has been edited by miciceii: 24 Mar 2014, 13:19 |
--------------------
Renault
Scenic
- B XX XXX
|
miciceii |
![]() ![]()
|
Ce parere aveti de pivotii Lemforder fabricati in Turcia???
Bucse Lemforder am mai folosit si am fost multumit de ele dar cu pivotii astia am o "strangere de inima". This post has been edited by miciceii: 9 Apr 2014, 17:40 Attached thumbnail(s) 20140409_114956.jpg ( Size: 2.72mb ) Number of downloads: 787 |
--------------------
Renault
Scenic
- B XX XXX
|
miciceii |
![]()
|
Faimosii pivoti Lemforder si-au dat duhul dupa 2 ani,bucsele nu au nimic inca.
This post has been edited by miciceii: 26 Nov 2016, 14:05 |
--------------------
Renault
Scenic
- B XX XXX
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
2 juma'
![]() E vreo 400 de lei o bascula completa... |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 22:15 |