In sfarsit am eliminat zornaitul catalizatorului, Iata cum...priviti si va minunati...
![]() ![]() ![]() |
In sfarsit am eliminat zornaitul catalizatorului, Iata cum...priviti si va minunati...
jas2 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.382 Joined: 4 December 09 From: BUCURESTI ![]() |
Attached thumbnail(s) table_zornaitoare_catalizator.jpg ( Size: 39.94k ) Number of downloads: 1107 table_catalizator.jpg ( Size: 62.58k ) Number of downloads: 1265 |
||
--------------------
Renault
Megane 2.2
06.2009/1,6/16v/112 cp Privilege
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Asa ceva nu am vazut intr-o teava de esapament......inca!
Ce sunt si de unde au ajuns acolo....X-files? @+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Par a fi lungi cat e catalizatorul de lat. Banuiesc ca erau niste intarituri care s-au desprins...
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
alexxutzu |
![]()
|
![]() Member of Renault Forum Group: Members Posts: 567 Joined: 3 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Am fost la un service de tobe astazi fiind ferm convins ca zgomotul vine din fata, am dibuit problema. Sitele din toba (spate) s-au desprins. Cel de acolo mi.a zis ca trebuie schimbata toba 280 ron + 50 ron manopera. Intrebarea mea este ce rol au acele site? Mai am varianta de a taia toba, a scoate sitele si a o suda la loc dar pentru asta as vrea sa stiu ce rol au sitele.
This post has been edited by alexxutzu: 20 Dec 2014, 11:12 |
--------------------
Renault
Symbol Fidji 1.5dci 90cp Chip
Dec. 2007 *Alpine CDE-101RM >Hifonics Titan TXi4000 >Hifonics ZEUS ZXi 4002>Infinity 9602i >Coustic CS502 > In Phase XTP62ND >In Phase IPC1D
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
QUOTE(alexxutzu @ 20 Dec 2014, 11:12) Mai am varianta de a taia toba, a scoate sitele si a o suda la loc E cea mai rezonabila varianta. |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
QUOTE(alexxutzu @ 20 Dec 2014, 11:12) Intrebarea mea este ce rol au acele site? Mai am varianta de a taia toba, a scoate sitele si a o suda la loc dar pentru asta as vrea sa stiu ce rol au sitele. Sitele au rol de amortizare a zgomotului, in functie de arhitectura sitelor si pozitionare o toba poate fi normala sau sport. Inlocuirea unui element din esapament intra in categoria intretinerii curente a unui autoturism, e de evitat carpeala...intr-o tara normala nu iei itp-ul cu tobe/catalizator taiate, golite si carpite. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
alexxutzu |
![]()
|
![]() Member of Renault Forum Group: Members Posts: 567 Joined: 3 December 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(hellcat @ 20 Dec 2014, 11:47) Sitele au rol de amortizare a zgomotului, in functie de arhitectura sitelor si pozitionare o toba poate fi normala sau sport. Inlocuirea unui element din esapament intra in categoria intretinerii curente a unui autoturism, e de evitat carpeala...intr-o tara normala nu iei itp-ul cu tobe/catalizator taiate, golite si carpite. Iti dai seama ca nu vreau sa merg cu zgomotul de tractor dupa mine, indiferent cat de sport ar suna. This post has been edited by alexxutzu: 20 Dec 2014, 12:05 |
--------------------
Renault
Symbol Fidji 1.5dci 90cp Chip
Dec. 2007 *Alpine CDE-101RM >Hifonics Titan TXi4000 >Hifonics ZEUS ZXi 4002>Infinity 9602i >Coustic CS502 > In Phase XTP62ND >In Phase IPC1D
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Atunci inlocuieste toba!!
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
synergist |
![]()
|
![]() 2300km cu 420 lei - GPL Group: Members Posts: 458 Joined: 11 August 11 From: Bucuresti ![]() |
Hm....la o inspecție exterioară, la mine la căruță, toba nu are nimic..țevine ok, dar in mașină la viteză se aude un uruit puternic
Tata l a sesizat când a fost in spate... |
--------------------
Reno
Scenic 1.6 16v 2001
echipare multumitoare
|
|
jedimisu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 24 October 08 From: Bacau ![]() |
Am și eu un zgomot pe la tobă. Nu știu de unde e și nici de la un service (unde am schimbat saboții) nu mi-au dat un răspuns.
O cunoștință ce repară mașini, dar nu oficial, mi-a spus că un sabot e rupt. V-aș întreba pe voi, care vă pricepeți, dacă sabotul are ceva, că i-a făcut poză. Mulțumesc. This post has been edited by jedimisu: 14 May 2016, 09:54 Attached thumbnail(s) sabot.jpg ( Size: 135.15k ) Number of downloads: 462 |
--------------------
Renault
Captur, TCe EDC
2015 Energy flows where attention goes.
|
|
miciceii |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 665 Joined: 15 June 09 From: Bucuresti ![]() |
Acest suport tine toba in 3 puncte,1 punct este partea din cauciuc iar celelalte 2 sunt acele 2 snururi.Din foto snurururile nu par rupte dar cauciucul cu toate ca nu se vede bine in poza,la partea din mijloc cred ca este crapat,imbatranit.Greutatea tobei este sustinuta mai mult de partea de cauciuc,rolul snururilor este de a tine toba/traseul de evacuare pe pozitia corecta.
Daca este crapat/imbatranit eu recomand sa il schimbi. Eu personal i-am schimbat pe amandoi o data. This post has been edited by miciceii: 14 May 2016, 15:30 |
--------------------
Renault
Scenic
2005
- B XX XXX Renault Scenic II Ph.1 - 2.O 16V Privilege
benzina/GPL BRC Sequent 24.11-toroidala 56L |
|
jedimisu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 24 October 08 From: Bacau ![]() |
Mulțumesc.
|
--------------------
Renault
Captur, TCe EDC
2015 Energy flows where attention goes.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 17:26 |