probleme geam electric
![]() ![]() ![]() |
probleme geam electric
94NUT |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 16 January 14 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
1.4 8v 55kw RT 2000
|
|||
94NUT |
![]()
|
Nu ma ajuta nimeni? Mi-e frica sa nu raman cu geamul jos si sa nu il mai pot ridica
![]() |
--------------------
Renault
Megane
1.4 8v 55kw RT 2000
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Verifica butonul la interior posibil sa fie ceva coroziune la contacte.
@+ |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
94NUT |
![]()
|
Am incercat dar face la fel si cu mufa de la buton scoasa
![]() |
--------------------
Renault
Megane
1.4 8v 55kw RT 2000
|
|
flaviu_n |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 408 Joined: 14 February 09 From: Cluj-Napoca ![]() |
Cum adica "Se lasa singur jos si cand incerc sa il salt se lasa iarasi"?
Poate ii stricat ceva la sistemul de ridicare si o coincidenta cu semnalizarea. Nu prea cred sa aiba vreo legatura. Da jos fata de usa si vezi ce se petrece faptic acolo. |
--------------------
Renault
Megane
- Cj26VNC
1999 Fara evenimente
[COLOR=red]Renault Megane I RXT 1.6 1,6 V[/COLOR] |
|
94NUT |
![]()
|
Parca ar fi butonul blocat pe deschis. Se lasa singur fara sa ating butonul. Il ridic la loc apoi merg ce merg si se lasa iar. Am incercat si cu mufa scoasa si la fel. Dar am observat ca face asta cand folosesc semnalizarea. Adica cred eu ca folosind semnalizarea ii ''fura'' curent si asta il face sa isi ia impuls sa coboare.
|
--------------------
Renault
Megane
1.4 8v 55kw RT 2000
|
|
radunre |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.573 Joined: 1 October 07 From: Tg Mures ![]() |
Ai o problema la mufa/burduf usa sofer, mufa PP2 cu 12 pini din UCH sau cablaj in usa, iale in aceasta ordine si ar trebui sa-i dai de cap.
![]() |
--------------------
Clio III K9K772
/ Clio III K9K772
- MS
2009 Daca muncesti ca sa traiesti, de ce te omori muncind ?
|
|
94NUT |
![]()
|
Problema cred ca a fost de la mufa dintre usa si stalpul masini.am desfacut-o si i-am dat cu spray de contacte. Deocamdata am facut cativa km si nu s-a mai manifestat. Sper sa nu mi se mai intample. Multumesc de ajutor!
![]() |
--------------------
Renault
Megane
1.4 8v 55kw RT 2000
|
|
94NUT |
![]()
|
Revin cu aceasta problema. Am verificat firele din usa pana in UCH si nu e nimic oxidat sau intrerupt. E posibil sa fie un scurt prin UCH?
|
--------------------
Renault
Megane
1.4 8v 55kw RT 2000
|
|
radunre |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.573 Joined: 1 October 07 From: Tg Mures ![]() |
Incearca sa demontezi si sa cureti butonul din usa, fa-l bucati si foloseste spray de curatat frane pt. degresare, operatiunea merita facuta chiar daca nu rezolva problema.
Daca tot face probleme, incearca sa faci masuratori (continuitate, functionare buton etc.) la mufa PE3/30 pini conform schemei atasate. ![]() |
--------------------
Clio III K9K772
/ Clio III K9K772
- MS
|
|
94NUT |
![]()
|
Am curatit butonul si la fel... Dar se lasa si cu mufa de la buton scoasa. Dar geamul din dreapta nu are impuls?
|
--------------------
Renault
Megane
1.4 8v 55kw RT 2000
|
|
radunre |
![]()
|
La mine nu are impuls pe partea pasagerului doar pe partea soferului, tocmai aceasta e ideea, doar butonul soferului trimite comanda prin intermediul UCH, restul actioneaza direct pe motorase.
Concentreaza-te pe partea cu UCH, daca mergand pe fire/mufe nu gasesti ceva evident, demonteaza si deschide carcasa UCH, sunt nenumarate cazuri cu umezeala adunata la interior. This post has been edited by radunre: 6 May 2014, 12:30 |
--------------------
Clio III K9K772
/ Clio III K9K772
- MS
|
|
94NUT |
![]()
|
La treaba cu umezeala in UCH nu m-am gandit. Risc sa stric ceva cand il demontez? Sa scot borna de + inainte sa ma apuc sa scot firele din el?
|
--------------------
Renault
Megane
1.4 8v 55kw RT 2000
|
|
radunre |
![]()
|
Este indicat sa deconectezi bateria inainte cu 5-10 minute de a incepe operatiunea.
Riscul de a strica ceva exista oricand, persoanele mai experimentate i-si asuma acest risc in masura in care pot repara stricaciunile. |
--------------------
Clio III K9K772
/ Clio III K9K772
- MS
|
|
andytoma |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 3 July 14 From: Nasaud ![]() |
buna ziua,am un renault megane classic diesel din 2001am si eu o intrebare.Uch are ceva probleme pentru ca a intrat apa pe el in masina,am gasit unul sh cu seria 8200029342 dar si 8200029340 oare care este bun?
|
--------------------
RENAULT
laguna break
- BN-05-CTS
2006 Privilege
|
|
radunre |
![]()
|
Nu pot sa-ti spun care ar fi bun pe masina ta dar simpla schimbare a UCH-ului nu rezolva problema ta, un alt UCH inseamna reprogramare chei si virginizare ECU sau operatiunea de "immo off". Mai multe detalii pot sa-ti dea colegii care se ocupa cu astfel de operatiuni.
This post has been edited by radunre: 3 Jul 2014, 18:36 |
--------------------
Clio III K9K772
/ Clio III K9K772
- MS
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 18:07 |