Siguranta/nit planetara, Laguna 1.8 - 8V - '95
![]() ![]() ![]() |
Siguranta/nit planetara, Laguna 1.8 - 8V - '95
nastyx |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 15 November 12 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
1999 / 1.6 16V
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Siguranta de la planetara se scoate prin batere cu un dorn lung si subtire ca un cui mai gros,
Sunt 2 sigurante de fapt si trebuie scoasa cea subtire prima data si apoi iese si cea mai groasa. Dupa ce le-ai scos complet se poate demonta planetara de pe axul din cutie. @+ |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
bundy220 |
![]()
|
Group: Members Posts: 1.195 Joined: 21 February 09 ![]() |
Acolo se recomanda sa pui siguranta noua,asa ca daca te apuci de treaba,cumpara intai acea siguranta(split) si dupe ce ai sa vezi cum arata sunt sigur ca ai sa te descurci. Ca idee sa nu folosesti ceva ascutit,tebuie sa fie fara varf(nu ca un cui),sa nu fie conic.
|
--------------------
n
n
-
n
|
|
AeoN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 145 Joined: 13 April 09 From: Craiova ![]() |
Salut,
Vezi ca gasesti,ceri de Dacie ,si se potriveste sigur. Daca nu ai un dorn care sa se potriveasca,cum zice bundy sa nu fie ascutit,mai bine nu te apuci de treaba.Vezi ca partile sigurantei sunt otelite si daca incerci cu un cui o sa blochezi partea mica in cea mare si atuci sa te tii,nici cu spiralul nu o sa o scoti.Pina nu ai scula necesara nu te apuca. Bafta |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 8V
- DJ 09 DZB
1997 RTE
|
|
Gabryel.GLN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.839 Joined: 14 December 09 From: Constanța ![]() |
Asa am patit eu cu laguna de bg care am avut-o. Meseriasul care a avut-o inainte a batut in stift pana la blocat acolo si a trebuit sa scot cutia de viteza cu tot cu planetara si sa o montez pe masina asa.
|
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
nastyx |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 15 November 12 ![]() |
Scuze ca am raspuns asa greu
De data asta am fost eu acel "meserias" si am dat cutia cu tot cu planetara ca am cedat nervos ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
1999 / 1.6 16V
|
|
grawrr |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 17 May 12 From: Iasi ![]() |
Cand am fost in service si mi-au scos ambele planetare, nu tin minte sa-mi fi pus siguranta la loc. Dupa aproximativ 2 luni de atunci a inceput sa bata planetarele, cand virez dreapta si stanga,la viteze mici si viraje stranse. Daca nu as avea siguranta asta....ce s-ar intampla? E posibil sa fie cea din poza? Cum as putea verifica daca o am sau nu?
Attached thumbnail(s) spit.jpg ( Size: 19.21k ) Number of downloads: 174 |
--------------------
Renault
Laguna
- IS-
1998 1ph2 1.6 B568
|
|
Gabryel.GLN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.839 Joined: 14 December 09 From: Constanța ![]() |
La ph2 nu mai este nit la planetara, este o siguranta care intra in cutie si nu ii da voie sa iasa.
|
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th August 2025 - 00:33 |