Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Garda la sol Megane Grandtour

simy24
post 14 Mar 2014, 20:02
Post #1

Membru incepator

Group: Members
From: Alexandria

Salutare! Rog colegii cu Megane Grandtour sa-mi spuna care este garda la sol fata- spate in zona prinderilor pentru cric. Eu am inlocuit bucsele de la puntea spate- pentru ca deja bratul puntii atingea de caroserie- si cu aceasta ocazie am inaltat-o si din barele de torsiune. Inainte de aceasta operatiune masina avea garda pe spate un pic mai mica decat cea pe fata, dar acum diferenta este de 6 cm- mai ridicata de spate. Eu zic ca nu am rotit barele decat un dinte, dar nu pot fi sigur deoarece operatiunea este destul de dificila din cauza ca ghidajele din partea de mijloc a puntii sunt mai retrase. Pentru gusturile mele e cam inalta..mai ales ca are rotile de iarna- care sunt ceva mai mici decat standardul 175/70/14, dar ma ingrijoreaza ca amortizorul nu are cursa prea mare in sus. Suspiciunea principala este ca masina a avut puntea spate schimbata (cand am cumparat-o din Germania se vedea umblat la suruburile care prind puntea de caroserie)cu una de hatchback si de aceea garda ar fi mai mica pe spate. Care ar fi diametrul barelor de torsiune pentru hatch si pentru break? Ma gandesc ca sunt diferite..

--------------------
Renault Megane hatch - TR 14SIM 1.6 16 V 107HP Automat 2000
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 4th August 2025 - 12:04
Dacia