Stopurile la Megane se topesc pe interior
![]() ![]() ![]() |
Stopurile la Megane se topesc pe interior
oldlander |
![]()
|
||
![]() oldlander Group: Members Posts: 21 Joined: 15 March 13 From: Bucuresti/Pantelimon ![]() |
Attached thumbnail(s) 130622_1219.jpg ( Size: 217.41k ) Number of downloads: 386 |
||
--------------------
Renault
Megane II
- B 51 MTF
2006/berlina In viata nu primesti ceea ce meriti ,ci doar ceea ce negociezi!
|
|||
adu_mihailescu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 25 April 13 ![]() |
Da, si mie mi-se topesc pe interior...putin afumate sa zic dar afumatura o scoti.SH ar fi de la 150-200/bucata iar noi undeva pe la 450-600 maxim perechea.Poate gasesti la dezmembrari SH mai intacte (daca a avut folie pe ele de noi ar fi bine).Cauta pe google stopuri megane 2 si printre primele link-uri gasesti ceva.Numa bine!
This post has been edited by adu_mihailescu: 8 Feb 2014, 16:45 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2
- B 250 ADU
2006 Expression Renault Megane 2.2 Sedan 2006 1.5 dCi 74kw 101cp
|
|
iDoctor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.062 Joined: 12 October 13 ![]() |
la cobalcescu 1100 lei bucata .
|
--------------------
Renault
Megane
- B-02-TYM
2011 / 150 hp Nu mai am rabdare pentru prosti , ca este prea multi . dar multi .
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Mai cabasse_tronic, hitachi sau idoctor, ca nici nu stiu de ce te tot protejeaza moderatorii astia de la Bursa, intreaba-l pe userul rino cu cat si-a luat de la reprezentanta renault un set de lampi noi de megane 2.2...iti zic eu, 470 lei tva inclus.
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
iDoctor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.062 Joined: 12 October 13 ![]() |
daca tot esti nedumirit cauta pe site (sait) piese autocobalcescu si acolo vezi preturile la ce te intereseaza , e gratis .
|
--------------------
Renault
Megane
- B-02-TYM
2011 / 150 hp Nu mai am rabdare pentru prosti , ca este prea multi . dar multi .
|
|
ciprianaldeabv |
![]()
|
![]() halogen chior de fabrica....fara xenon...RAR Group: Members Posts: 455 Joined: 30 December 07 From: Cetatea Brasovului ![]() |
oldlander, iti recomand sa iti iei sh de la dezmembrari, max 300-350 lei setul, insa atunci cand le iei, sa verifici cum au circuitul, adica daca are pozitia tot sus, cum e la tine, atunci vor avea acelasi sfarsit, modelul cu facelift, are pozitia jos si doar frana sus, la tine e si frana si pozitia sus, si de aia s-a si topit, dupa ce au realizat ca e proiectat gresit au schimbat doar circuitul, si au mutat pozitia jos, unde e si ceata, dar stopul ramane acelasi
|
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci 106 cp manager extreme
- BV-10-CDA
sedan
|
|
oldlander |
![]()
|
![]() oldlander Group: Members Posts: 21 Joined: 15 March 13 From: Bucuresti/Pantelimon ![]() |
Va multumesc mult pentru recomandari !
Cu respect! |
--------------------
Renault
Megane II
- B 51 MTF
2006/berlina In viata nu primesti ceea ce meriti ,ci doar ceea ce negociezi!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th August 2025 - 09:53 |