Sfaturi/pareri achizitii, Sfaturi/pareri achizitii
![]() ![]() ![]() |
Sfaturi/pareri achizitii, Sfaturi/pareri achizitii
Iudexx |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 21 April 12 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Fluence
2010
- B-000-abc
|
|||
Concord |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 19 April 13 From: Bucuresti ![]() |
Pretul nu o face de nerefuzat. La o simpla cautare pe autovit am gasit 2 variante asemanatoare ca dotari, cu pret mai mic decat cea descrisa de tine ( o medie de - 300 euro). Acum depinde si ce anume te intereseaza la o masina. La 8000 euro, daca ar fi sa aleg un model renault, as alege megane 3 sau laguna 3.
|
--------------------
Renault
Megane
2010
|
|
ali3n_cop |
![]()
|
![]() 🎲🎲 Group: Members Posts: 1.265 Joined: 28 May 12 From: 🏡 ![]() |
Nu cred ca doresti sa ai dureri de cap pe viitor, nu?. Daca doresti neaparat Renault, mergi pe Megane 3 Spania....
|
--------------------
Mercedes
Sprinter "Sārak Edition"
1998 The truth is out there
|
|
kiki27 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 22 April 11 ![]() |
Daca a fost schimbata distributia, iar intreg trenul de rulare este OK, oferta nu este de nerefuzat. 70k km ar fi o medie de cca 23mii km pe an, cred ca se poate considera ca o utilizare anuala peste medie a masinii, dar nu ,,forjata,,
This post has been edited by kiki27: 1 Feb 2014, 11:02 |
--------------------
renault
RENAULT KOLEOS 2017 INTENS Energy dCi 175 X-TRONIC
. ex-Fluence 16V
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Iudexx @ 1 Feb 2014, 00:31) Dragi posesori renault, am o mare rugaminte - dati-va cu parerea: Merita un Fluence - km 70.000 ...... Merita 8000 euro???? QUOTE(Concord @ 1 Feb 2014, 08:58) Pretul nu o face de nerefuzat. La o simpla cautare pe autovit am gasit 2 variante asemanatoare ca dotari, cu pret mai mic decat cea descrisa de tine ( o medie de - 300 euro)..... Aici depinde foarte mult de context. Nu ai precizat daca masina ai gasit-o cautand "la liber", sau cunosti vanzator, esti sigur de istoric etc. Daca e asa, ce spune colegul Concord nu are nici o relevanta, as plati oricand un 500 Euro in plus pe o masina de care sunt sigur de faptul ca anuntul corespunde cu realitatea. Argumentul ca la o cautare am gasit mai ieftin nu tine in cazul asta dupa parerea mea, piata geme de anunturi cu masini masluite macar ca numar de km, iar cele ieftine sunt primele candidate pe lista asta. Altfel, daca ai gasit-o "la liber", ce spune colegul e corect, depinde de cum se prezinta masina. Altfel spus, parerea mea e ca daca masina e "cinstita" merita, altfel nu m-as risca sa dau o asemenea suma pe o masina sh din aceasta clasa, indiferent ca e Renault sau altceva. |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Mai repede as lua un Megane 2 de prin 2009 cu 5000 de euro.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Subscriu,oricand un m2 combi cu 2.0 dci.
|
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
IDF |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 316 Joined: 21 November 10 From: Timisoara ![]() |
Uite, singura mea parere de rau cand am luat Fluence-ul.. este ca nu am gasit o Laguna 3. Dar asta e, m-am grabit foarte tare, iar dupa maxim 2 luni am gasit Laguna 3 GT, cam aceeasi km (cam 20k) la o diferenta nu foarte mare de pret. Ce-i drept m-a interesat in primul rand programul buyback. Pe viitor voi fi mai atent. Spre exemplu la un search scurt am gasit laguna 3 2.0 dci, break, 4control (roti viratoare spate), 109k km, navi, audio bose, 8500 eur. Si cand ma gandesc ca am dat peste 10.000 pe fluence-u meu...
Parere personala? Sunt tot felul de situatii, mie unul nu-mi pare rau ca am luat fluence-ul, nu mi-a facut aproape nicio problema de cand l-am luat. Mai putin de jumatate de an, 15.000 km. Drept ii ca are timp sa inceapa cu figurile, haha. This post has been edited by IDF: 1 Feb 2014, 12:14 |
--------------------
BMW
320
E92 ex: Renault Fluence 1.5 dci 110 Expression plus
|
|
Iudexx |
![]()
|
Deci mai bine iei o laguna III din 2008 decat un fluence din noiembrie 2010?
|
--------------------
Renault
Fluence
2010
- B-000-abc
|
|
IDF |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 316 Joined: 21 November 10 From: Timisoara ![]() |
eu cred ca in bugetul tau gasesti laguna 3 si mai noua de 2008.. Dar probabil cu mai multi km. Vezi daca gasesti una luata din Romania cu garantie valabila, poate te coafeaza ideea de garantie.
This post has been edited by IDF: 1 Feb 2014, 13:12 |
--------------------
BMW
320
E92 ex: Renault Fluence 1.5 dci 110 Expression plus
|
|
Concord |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 19 April 13 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(clr @ 1 Feb 2014, 11:05) Aici depinde foarte mult de context. Nu ai precizat daca masina ai gasit-o cautand "la liber", sau cunosti vanzator, esti sigur de istoric etc. Daca e asa, ce spune colegul Concord nu are nici o relevanta, as plati oricand un 500 Euro in plus pe o masina de care sunt sigur de faptul ca anuntul corespunde cu realitatea. Argumentul ca la o cautare am gasit mai ieftin nu tine in cazul asta dupa parerea mea, piata geme de anunturi cu masini masluite macar ca numar de km, iar cele ieftine sunt primele candidate pe lista asta. Altfel, daca ai gasit-o "la liber", ce spune colegul e corect, depinde de cum se prezinta masina. Altfel spus, parerea mea e ca daca masina e "cinstita" merita, altfel nu m-as risca sa dau o asemenea suma pe o masina sh din aceasta clasa, indiferent ca e Renault sau altceva. Iti dai seama ca din start am plecat de la premisa anuntului gasit pe site-urile de profil. Daca e masina cuiva cat de cat apropiat sau cunoscut e alta mancare de peste. |
--------------------
Renault
Megane
2010
|
|
Iudexx |
![]()
|
E de pe siteuri de specialitate, dar are carte service la Renault la zi + 2 randuri cauciucuri cu jante cu tot
|
--------------------
Renault
Fluence
2010
- B-000-abc
|
|
mezym |
![]()
|
![]() Mandru proprietar de Fluence Privilege 1,6 16v 2010 Group: Members Posts: 430 Joined: 29 December 13 ![]() |
Sa nu iei in considerare mesaje precum cel de mai jos.
Fluence Privilege merita banii. Daca ti se pare scump fa cum a zis ssilviu si cauta un Megane II din 2009. QUOTE(ali3n_cop @ 1 Feb 2014, 09:15) Nu cred ca doresti sa ai dureri de cap pe viitor, nu?. Daca doresti neaparat Renault, mergi pe Megane 3 Spania.... |
--------------------
Megane II Sedan
Fluence
1.6 16v Expression 2006/ 1.6 16v Privilege 2010
- -
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Megane 2 e masina de nivel 2002 chiar daca in carte scrie 2009. Deci 12 ani vechime, cauta un Megane 3, sau Laguna 3 , tehnologia evolueaza.
This post has been edited by argon: 1 Feb 2014, 20:32 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ali3n_cop |
![]()
|
![]() 🎲🎲 Group: Members Posts: 1.265 Joined: 28 May 12 From: 🏡 ![]() |
QUOTE(mezym @ 1 Feb 2014, 21:26) Sa nu iei in considerare mesaje precum cel de mai jos. Fluence Privilege merita banii. Daca ti se pare scump fa cum a zis ssilviu si cauta un Megane II din 2009. ![]() ![]() Poate ca isi merita banii dar banii pe care i-ai platit tu, cei pe care i-am platit eu..nu-i merita. Daca o scanam din toate incheieturile, este cea mai prost construita masina produsa vreodata de Renault dar vanduta la un pret astronomic. Nu-i da omului sfaturi bune despre acest model pentru ca dupa aceea va intra pe aici si iti va sari in cap ![]() This post has been edited by ali3n_cop: 1 Feb 2014, 21:25 |
--------------------
Mercedes
Sprinter "Sārak Edition"
1998 The truth is out there
|
|
mezym |
![]()
|
![]() Mandru proprietar de Fluence Privilege 1,6 16v 2010 Group: Members Posts: 430 Joined: 29 December 13 ![]() |
Singurul context in care am vorbit de vanzarea Fluence-ului a fost cel referitor la trecerea catre un RS 265, Jaguar XF sau Bmw F10 528i.
|
--------------------
Megane II Sedan
Fluence
1.6 16v Expression 2006/ 1.6 16v Privilege 2010
- -
|
|
adytym |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.172 Joined: 6 May 09 From: TIMISOARA ![]() |
cauta o laguna 3 daca esti cu familie mai numeroasa, daca esti numai tu si inca o persoana este ok si megane 3 vezi si pe siteurile din germania la ce pret gasesti
|
--------------------
Ex Megane 3;
Volvo XC60; Toyota Yaris
- TIMISOARA
|
|
Iudexx |
![]()
|
Multumesc!
|
--------------------
Renault
Fluence
2010
- B-000-abc
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 21:29 |