Bec ceata dreapta spate
![]() ![]() ![]() |
Bec ceata dreapta spate
Antonyo |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 319 Joined: 3 March 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Renault Arkana 1.3 TCe Techno EDC - 140 CP
- B-136-PEZ
Septembrie 2024
|
|||
adrian2011 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 693 Joined: 30 August 11 From: Isle of Man ![]() |
la multe masini pe dreapta nu s-a mai pus din fabrica bec de ceata.sigur ai bec?
|
--------------------
Renault
Symbol
2011 Collection 1.2 16V
|
|
pepelutza |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 463 Joined: 17 November 10 From: brasov ![]() |
Sau poti avea bec si sa nu fie legat la instalatia electrica.
http://www.reno.ro/Schimbare-bec-de-ceata Din pacate poza nu mai existaaaa ?! This post has been edited by pepelutza: 18 Jan 2014, 09:40 |
--------------------
Renault
Clio 3
- BV-10---S
2007 , dynamique 1,6 , 16v 110 CP
|
|
octavian.gagu |
![]()
|
![]() Bucuresti Group: Members Posts: 437 Joined: 19 April 13 From: hell ![]() |
Asa e la Megane 2.1...cel putin. Vine cu 2 becuri de ceata din fabrica dar are cablaj tras doar la ala din stanga. In dreapta are bec dar nu are fire...N-am inteles de ce...Daca cineva poate sa ma lumineze ce-a fost in capul celor de la Reno...
|
--------------------
Renault / Ford
Megan 2 Hatch 2005
Ford Focus Break 2012 Cine se scoala de dimineata...f*te fete care inca mai dorm
|
|
cristi BRN |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 83 Joined: 11 July 13 ![]() |
simplu, gandeste-te ca in Anglia se circula pe partea stanga, deci becul activat va fi cel din dreapta, de langa axul drumului, si din motive economice si de simetrie, s-a ales folosirea a doar unui model de stopuri pentru ambele situatii fiind cablat doar cel in functie de tara unde este comercializat, mi se pare logica explicatia si practica. conform normelor europene, esti obligat sa ai cel putin 1 stop de ceata, dar din motive bine intemeiate si anume, daca ai ambele stopuri de ceata, risca sa fie confundate cu apasarea pedalei de frana pentru ca si potitia lor este chiar langa becul de frana, daca resesc cu ceva, sa ma corecteze cine stie mai bine aceste detalii
This post has been edited by cristi BRN: 18 Jan 2014, 12:32 |
--------------------
.
.
.
|
|
adrian2011 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 693 Joined: 30 August 11 From: Isle of Man ![]() |
si daca ti se arde SINGURUL bec de ceata? la asta oare nu s-au gandit?
|
--------------------
Renault
Symbol
2011 Collection 1.2 16V
|
|
Antonyo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 319 Joined: 3 March 08 From: Bucuresti ![]() |
am postat gresit,am postat de pe telefon si d-aia,am uitat sa precizez,este vb de CLIO III
|
--------------------
Renault
Renault Arkana 1.3 TCe Techno EDC - 140 CP
- B-136-PEZ
Septembrie 2024
|
|
iglu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 287 Joined: 10 May 08 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna II
2003 / 1.8 16V
|
|
al1n |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 416 Joined: 1 August 08 From: Iasi ![]() |
e foarte clar de ce nu merg amandoua...pentru a nu fi incurcate cu luminile de pozitie, si frana, mai ales daca sunt destul de apropiate. plus economia care o face constructorul.
e aceiasi instalatie electrica, doar ca in europa e conectat becul stanga si in uk dreapta. |
--------------------
Dacia/Renault
Berlina 1.4/Symbol Expression 1.2 16v
'99/2010
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 23:50 |