Constatare dauna EUROINS, detalii despre cum se face constatarea amiabila
![]() ![]() ![]() |
Constatare dauna EUROINS, detalii despre cum se face constatarea amiabila
Silk |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 387 Joined: 1 November 11 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 1.6 16V SE
2011
- so sylk Plecat in depresie......
|
|||
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Pai si el nu are nicio dauna la masina ?
Farul spart si bara zgariata nu sunt urme de contact ? ![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Silk |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 387 Joined: 1 November 11 From: Bucuresti ![]() |
Alea sunt, dar nu sunt urme de vopseaua lui pe masina mea si invers.
Bara lui a iesit din prinderi, si usoare urme de contact, dar e atinsa. Am auzit ca la momentul constatarii se vor alinia masinile si se compara zonele de contact. Vroiam sa intreb cunoscatorii daca am de ce sa imi fac griji sau nu. |
--------------------
Renault
Megane 1.6 16V SE
2011
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Depinde de firma si de om. EU de ex la Generali nu am avut probleme d-astea. Dar la Euroins nu stiu. Astia poate sunt mai ... *** editat ***.
This post has been edited by adi_ar: 16 Jan 2014, 15:56 |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(Silk @ 16 Jan 2014, 14:52) Pai tinand cont ca e vorba de Euroins si daca duceai ambele masini incolacite una de alta aveai probleme ![]() In mod normal nu ar trebui sa fie probeleme. Sa ai amiabila completata corect si complet si daca poti sa te duci cu vinovatul dupa tine sa grabesti putin lucrurile. |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Silk |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane 1.6 16V SE
2011
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Ati fost la amiabila?
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
Silk |
![]()
|
Am completat formularul de amiabila, dar ei stau foarte prost cu programarile, ma refer la termene.
Am sunat si m-au programat decat pe 29 ianuarie. Aia este..... ne orientam pana atunci. |
--------------------
Renault
Megane 1.6 16V SE
2011
|
|
Maxy25 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 184 Joined: 26 March 11 ![]() |
Si eu am fost lovit de un "tovaras" din Bacau la mine in Brasov . Bineinteles avea RCA la vestita EuroIns (mi-am pus mana in cap) pana la urma am facut amiabila . Ne-am prezentat la Euroins o saptamana mai tarziu (asa era programarea) . Eu aveam bara spate sparta , el bara fata nici macar zgariata era la locul ei nici macar desprinsa. Nu au fost probleme , am primit o suma de bani pentru bara mea cu care m-am dus la Service-ul agreat de ei si mi-au schimbat bara .
|
--------------------
renault
megane
1,6 16v classic 2001
- bv79bcm
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 13:48 |