Problema ciudata, Trage cand vrea :|
![]() ![]() ![]() |
Problema ciudata, Trage cand vrea :|
cristi.muresan |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 260 Joined: 24 February 10 From: Cluj Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II
Exception 2006 1.9dCi 130cp
- CJ 13 BYZ
|
|||
postasu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.195 Joined: 23 August 11 From: Timisoara ![]() |
salut,
Nu stiu daca te ajuta sau nu ... dar taicamio la laguna lui avea tot asa probleme cu caderea de putere daca o tinea pana in 2500... si nu am stiu ce mama ei are ca nu dadea nici o eroare pe tester. Am citit undeva pe forum sa dau filtrul de motorina jos si sa il golesc. Am facut treaba asta si s-a rezolvat. Dupa aceea mi-a zis el ca desteptul de mecanic la care a schimbat filtrul, a zis ca trebuie aerisit (lucru care nu stiu cum a fost facut)... Legat de electrovalva care actioneaza Turbo (TRS-ul) daca l-ai schimbat si face tot asa verifica furtunele sa nu fie vreunu compromis... Bafta |
--------------------
Renault
Laguna III
2008
- TM ...... Renault Laguna 3 Sport Tourer
2.0dci, 2008, 110kw, Cand Dumnezeu a impartit mintea a zis " Editie Limitata" |
|
cristi.muresan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 260 Joined: 24 February 10 From: Cluj Napoca ![]() |
Am descoperit problema, senzorul de presiune admisie (MAV) citea o presiune mai mare decat era in realitate. L-am schimbat si totul e ok. Interesant este ca nu datea nici o eroare.
|
--------------------
Renault
Laguna II
Exception 2006 1.9dCi 130cp
- CJ 13 BYZ
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 15:25 |