problema directie, sfaturi
![]() ![]() ![]() |
problema directie, sfaturi
Madalin76 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 31 August 13 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
1994 2.0
- B76XSX
|
|||
Alexul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 575 Joined: 10 October 13 From: Bucuresti ![]() |
loool ! ai tras de roti sa vezi daca se misca?
|
--------------------
Renault
Laguna
1998 - GPL Tomasetto Stag 4 Q-box
|
|
Madalin76 |
![]()
|
pai ce sa zic....rotile se misca normal....tocmai deaia am pus problema aici daca ai intampinat situatia asta si sti tu care ar fi problema spune-mi te rog eu am spui ce banuiesc doar
|
--------------------
Renault
Laguna
1994 2.0
- B76XSX
|
|
puzzle |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 25 July 10 ![]() |
Cu tot respectul, reanalizeaza ce ai vrut sa spui in postare ca nu am inteles mare lucru. Deci in treapta 1, schimbi 2, din 2 - 3 , merge drept si apoi...? Ca rotile se misca normal inseamna ca se invart, sau ce ?
Poate ca s-a smuls vreun capat de bara, s-a desfiletat bieleta din caseta. Trebuie dusa la un mecanic ce are elevator neaparat. Cu directia nu-i de joaca. |
--------------------
Renault
Laguna
1994, 2.0 RXE Aut.
|
|
bundy220 |
![]()
|
Group: Members Posts: 1.195 Joined: 21 February 09 ![]() |
de unde stii asta?Cum ti-ai dat seama?
12 Jan 2014, 20:06: QUOTE(Madalin76 @ 10 Jan 2014, 11:26) Salutare tuturor scuze de topic insa am nevoie de niste sfaturi ca nu mai pot merge cu masina deloc:( de exemplu la schimbare treptelor de la 1 la 2 si de la 2 la 3 merg drept volanul e drept insa maina fuge de roti una stanga si una dreapta sa fie bieletele de directie? caseta sigur nu e ca nu bate nu face nici un zgomot ajutati-ma cu niste sfaturi va rog de unde stii? This post has been edited by bundy220: 12 Jan 2014, 20:06 |
--------------------
n
n
n
-
|
|
Madalin76 |
![]()
|
se simte in mers de unde altundeva sa imi dau seama se intampla ca si cum as pune frana pe gheata am miscat acum de un capat de bara si de roata si pare a avea joc oricum daca nu sa rezolvat aici o sa merg maine in service
|
--------------------
Renault
Laguna
1994 2.0
- B76XSX
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
QUOTE(Madalin76 @ 12 Jan 2014, 21:08) oricum daca nu sa rezolvat aici Aici pe forum nu se "rezolva" sigur.....mergi la service mai bine! @+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
Madalin76 |
![]()
|
problema rezolvata nu o sa mai folosesc forumul pentru probleme mai bine le rezolvi singur
|
--------------------
Renault
Laguna
1994 2.0
- B76XSX
|
|
tunderbird |
![]()
|
![]() tunzator de iarba & atacator de integritatzuri Group: Members Posts: 3.193 Joined: 26 October 04 From: Bucuresti ![]() |
N-are rost sa te superi... mai bine incearca sa dai mai multe informatii despre defect.
Din cele spuse de tine, nu poate nimeni sa ghiceasca problema reala... probabil ca ai fost trimis la service tocmai pentru faptul ca nu ai fost in masura sa faci o descriere corecta... o constatare bine facuta inseamna 60% din reparatie. |
--------------------
Dacia
Dacia
1100 - '69, '70 ; 1300 - '70,'81 ; 1310cli - 2000
- B 13 ABC Renault Twingo 1,2 16V - 2001
Renault Laguna Concorde 1,6 16V - 1999 Cocoșul e mai frumos ca vulturul, numai că nu poate zbura! (N. Iorga) |
|
bundy220 |
![]()
|
Group: Members Posts: 1.195 Joined: 21 February 09 ![]() |
QUOTE(Madalin76 @ 12 Jan 2014, 20:08) se simte in mers de unde altundeva sa imi dau seama se intampla ca si cum as pune frana pe gheata am miscat acum de un capat de bara si de roata si pare a avea joc oricum daca nu sa rezolvat aici o sa merg maine in service Esti meserias bre. pe cuvant.Eu de la volan nu sunt capabil sa stiu cum o iau rotile,in afara de ce le zic eu cu volanul,pe bune. |
--------------------
n
n
n
-
|
|
Madalin76 |
![]()
|
se poate inchide ...iar daca moderataoru considera ca am gresit cu ceva cerand ajutorul poate sa imi stearga contul oricum forumul nu ajuta deloc la problemele altora
|
--------------------
Renault
Laguna
1994 2.0
- B76XSX
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
QUOTE(Madalin76 @ 16 Jan 2014, 00:51) moderataoru poate sa imi stearga contul oricum forumul nu ajuta deloc la problemele altora ![]() ![]() Functia "Search" ai folosit-o? @+ |
--------------------
.
.
.
|
|
Madalin76 |
![]()
|
espacem imi pare rau eu am un copil mic de 7 luni nu am timp sa caut eu doar am pus o intrebare la ceea ce am considerat eu ca se intampla la masina oricum bine ca am rezolvat=o mersi
|
--------------------
Renault
Laguna
1994 2.0
- B76XSX
|
|
espacern |
![]()
|
Ai o problema cauta prima data apoi daca nu gasesti raspuns deschizi topic nou.
Ai rezolvat o problema posteaza rezolvarea poate ajuta si pe alti in aceeasi situatie. Cam asa functioneaza un forum.....parerea mea. @+ |
--------------------
.
.
.
|
|
tunderbird |
![]()
|
![]() tunzator de iarba & atacator de integritatzuri Group: Members Posts: 3.193 Joined: 26 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Madalin76 @ 16 Jan 2014, 09:18) ... eu am un copil mic de 7 luni nu am timp sa caut eu doar am pus o intrebare la ceea ce am considerat eu ca se intampla la masina oricum bine ca am rezolvat=o mersi Sa-ti traiasca bebelusul si sa te bucuri de el! Dar sa stii ca asta este doar o scuza... sa vezi ce program incarcat o sa ai cand vei avea mai mult de unul, iar cel mai mare dintre ei cu permis recent luat, in loc sa te mai ajute prin preluarea dintre sarcini, iti mai loveste si Lagunica. QUOTE(espacern @ 16 Jan 2014, 09:34) Ai o problema cauta prima data apoi daca nu gasesti raspuns deschizi topic nou. Ai rezolvat o problema posteaza rezolvarea poate ajuta si pe alti in aceeasi situatie. Cam asa functioneaza un forum.....parerea mea. Asa cred si eu. |
--------------------
Dacia
Dacia
1100 - '69, '70 ; 1300 - '70,'81 ; 1310cli - 2000
- B 13 ABC Renault Twingo 1,2 16V - 2001
Renault Laguna Concorde 1,6 16V - 1999 Cocoșul e mai frumos ca vulturul, numai că nu poate zbura! (N. Iorga) |
|
cosmin-daniel |
![]()
|
![]() CRIVAT Group: Members Posts: 103 Joined: 3 January 08 From: jilava ![]() |
Salut, si eu am o problema de multisor si nu stiu de la ce poate fi, am tot intrebat stg si dr dar toti au pareri diferite, intre 70-90km/h daca franez 40-50% trepideaza volanul stg-dr de zici ca se rupe pt ca se aud si zgomote dar cred ca-i normal la halul in care joaca, de la ce ar putea fi?
Eu dupa toate parerile tind sa cred ca ar fi de la franare inegala sau etrier blocat 50%. Voi ce zice-ti? |
--------------------
RENAULT
Renault Laguna 1 16.16v
1999 hatchback
- IF-81-TEO [B][COLOR=red]CRIVAT DIN SUD
|
|
AeoN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 145 Joined: 13 April 09 From: Craiova ![]() |
discuri ovalizate
|
--------------------
Renault
Laguna 1.8 8V
1997 RTE
- DJ 09 DZB
|
|
daniellu |
![]()
|
![]() acum E91 M47 Group: Members Posts: 875 Joined: 30 October 07 ![]() |
-jante, anvelope strambe, dezechilibrate;
-discuri ovalizate sau cu rugina pe interiorul discurilor (se intampla la masinile utilizate rar si fara garaj); -joc la capete de bara sau bielete directie. |
--------------------
ex Mondeo TDCi(2006)
;Doblo 1.3 90 MJet (2016); Aprilia Pegaso 650GA;
ex. Kangoo dci 2012;ex.Laguna 2.0s RTI (1995).
- nr. de Bacau
|
|
cosmin-daniel |
![]()
|
![]() CRIVAT Group: Members Posts: 103 Joined: 3 January 08 From: jilava ![]() |
Pai discurile sunt noi, capetele de bara la fel, pivotii de asemenea, rugina nu are de unde ca sta in garaj si circula zilnic cate 2 ore.
Tind sa cred ca totusi este ceva de la etrieri, cred ca trebuie inlocuit lichidul de frana ca sa tot aibe ceva ani(vreo 6), si sa nu lucreze corect din ABS, asa zice un amic care are ceva taine cu ale mecanicii. Oricum multumesc de indrumari.... |
--------------------
RENAULT
Renault Laguna 1 16.16v
1999 hatchback
- IF-81-TEO [B][COLOR=red]CRIVAT DIN SUD
|
|
daniellu |
![]()
|
![]() acum E91 M47 Group: Members Posts: 875 Joined: 30 October 07 ![]() |
Schimba rotile de pe fata, de proba.
|
--------------------
ex Mondeo TDCi(2006)
;Doblo 1.3 90 MJet (2016); Aprilia Pegaso 650GA;
ex. Kangoo dci 2012;ex.Laguna 2.0s RTI (1995).
- nr. de Bacau
|
|
Alexul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 575 Joined: 10 October 13 From: Bucuresti ![]() |
intreb aici sa nu mai deschid un topic nou....
se aude o pocnitura pe stanga la franare si accelerare. Azi cand am urcat usor in bordura s a auzit iar...asa ca am facut balans in bordura sa aud mai bine si sa mi dau seama de unde vine... la contactul cu bordura se aude: poc,poc,poc,poc...si la plecarea dupa loc. |
--------------------
Renault
Laguna
1998 - GPL Tomasetto Stag 4 Q-box
|
|
maryus_maryusss |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 28 July 13 ![]() |
Verifica poate este vreun arc rupt sau ceva slabit vreun surub ceva pe la roata pivoti bascula directie etc ca nu este de joaca .Stiu pe cineva care i se auzea o trosnitura in volan laun megane 1 si cinda verificat se slabiseo bieleta din caseta mai tinea in trei filete
|
--------------------
renault
megane si laguna 2
1997 hatchback si hatchback 2001
|
|
nyku_23 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 20 May 08 ![]() |
ai verifica bucsile la brate, la jug si flansele de la telescoape alea din partea de sus a telescopului
|
--------------------
renault
laguna
vf 2
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:14 |