Jante Megane 2, toate motorizarile, Aliaj sau tabla
![]() ![]() ![]() |
Jante Megane 2, toate motorizarile, Aliaj sau tabla
homeless |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 164 Joined: 21 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2
2005, Influence 1.4 l 16v
|
|||
electriczbif |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 255 Joined: 23 May 04 From: Cluj ![]() |
Daca intrebi de alea originale (Reinastella sau asa ceva) anul trecut erau 7,1 mil fara TVA la reprezentanta (emoticon-ul ala cu ochii holbati nu e destul de expresiv ca sa-l pun aici). Asta fara capacul central si suruburi (care nu sunt la fel ca cele pt. tabla). Cu toate cred ca iesi pe la o mie de euro daca esti norocos.
|
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2003
|
|
homeless |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 164 Joined: 21 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Oh my GOD....
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2
2005, Influence 1.4 l 16v
|
|
dadu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 495 Joined: 10 June 05 ![]() |
cele de 16" sunt dintr-un aliaj mai usor. doar cele de 19" sunt din aluminiu (adica duraluminiu)
|
-------------------- Megane2.1 Sedan
1.5 dci 100cp, Lux Privilege Peugot 207 1.6 hdi 90cp, Sport |
|
RIP |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 15 June 04 ![]() |
Homeless, inainte sa dai banii pe jentile de aluminiu de la reprezentanta Renault, iti recomand sa te mai uiti un pic prin magazine, poate gasesti ceva mai ieftin si mult mai frumos ca design... sigur, cu conditia sa respecti dimensiunile recomandate.
Sincer, mie acum imi pare rau ca am jantele din aliaj, ca prea sunt toate la fel. ![]() Nu am avut incotro, asa era echiparea Privilege, dar as fi preferat unele de tabla pe care sa le folosesc iarna si sa-mi iau eu altele din aliaj, model ales de mine. Am vazut de curand un Megane Sedan cu jante O.Z., aratau superb si schimbau look-ul masinii fantastic de mult. Nu zic sa-ti iei O.Z. neaparat, sunt cam piperate la pret, dar gasesti si alte marci accesibile si la fel de frumoase. Bafta!! |
-------------------- Megane II Sedan 1.6 16V Gris Eclipse
Climatronic, Cabasse, Xenon |
|
corneliustacitus |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 12 March 05 From: Brasov ![]() |
Apropo de jantele astea, e adevarat ca sunt mai sensibile la socuri, se deformeaza , iar reechilibrarea lor este o problema?
|
-------------------- Megane 2 Sedan 1,5dCi 80CP, Confort Privilege, Gri-Eclipse
Ford Fiesta 1,4 TDCi |
|
pablo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.015 Joined: 10 December 04 From: ORADEA ![]() |
Tocmai mi-a fost reparata o janta indoita (doua gropane luate intre Lugoj-Timisoara,rezultat:doua mici indoituri pe exteriorul jentii si una mai nasoala pe interior).Nu se vede nici o urma pe ea si nici nu pare descentrata (e roata din dreapta fata).Cred ca depinde foarte mult de "meseriasul" care o repara.
PS:pentru cei care aveti jenti de aliaj.Daca schimbi o janta in manual scrie sa nu mergi mai tare de 130 km/h.(poate nu toti l-ati citit in totalitate) |
-------------------- Renault Megane II Sedan Confort Expresion 1,6 16V (dec 2004,clima,jenti AL,ESP,etc)
Renault Clio Extreme 1,5 dCi 80 CP (iul 2005,tempomat) |
|
gabir |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 17 July 05 ![]() |
ok...cu jentile de aluminiu m-am lamurit....dar cele de fier de 16" unde gasesc?
|
--------------------
renault
scenic II
confort dynamique 1.6/16v_ 10.2004
|
|
Zoot |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 24 June 04 From: Cluj ![]() |
Itzi dau eu jentile mele pe 16, dar daca vrei sigur,sa stiu sa-mi comand altele si ar trebui sa ne sincronizam umpic. Repet doar daca esti absolut hotarat.
|
--------------------
Renault
Megane II
2003 hatch 1.9 dci
- SJ-82-ZOT Renault Megane 2 HATCH 1.9 dci
|
|
gabir |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 17 July 05 ![]() |
fara suparare...e cam complicat...eu le vreau in perspectiva ...in functie de pret...si daca sint hotarit ca merita...cam multe necunoscute...
oricum ...multumesc de intentie!...si de curiozitate "how much?" |
--------------------
renault
scenic II
confort dynamique 1.6/16v_ 10.2004
|
|
TinCup |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 147 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(pablo @ Aug 3 2005, 12:06 AM) Tocmai mi-a fost reparata o janta indoita (doua gropane luate intre Lugoj-Timisoara,rezultat:doua mici indoituri pe exteriorul jentii si una mai nasoala pe interior).Nu se vede nici o urma pe ea si nici nu pare descentrata (e roata din dreapta fata).Cred ca depinde foarte mult de "meseriasul" care o repara. PS:pentru cei care aveti jenti de aliaj.Daca schimbi o janta in manual scrie sa nu mergi mai tare de 130 km/h.(poate nu toti l-ati citit in totalitate) Si eu mi-am strambat o janta pe Lugoj-Timisoara ![]() Dupa roluire eu am mutat-o pe spate. |
--------------------
Renault
Megane II
bicorp, 2004 Megane II Bicorp Confort Dynamique 1,5 dCi 80 CP 2004
|
|
rombu |
![]()
|
![]() FOR SALE Group: Members Posts: 586 Joined: 20 August 04 From: Bucuresti ![]() |
si mie imi vor trebui 2 jenti de ytabla ca nu mai scot la iarna cauciucurile astea de pe cele de aluminiu...e si scumpa operatiunea ca tre si echilibrate ..si e si mai complicat,
oare se gasesc in alta parte decat renault jenti tabla pe care sa mearga 205/55 r16 |
--------------------
Renault
Megane 2
2004 Confort Dynamique Megane II BICORP 1.6 16V Confort Dinamique
Gris Hologramme- 2004 Bucuresti |
|
vodafone |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 8 June 05 ![]() |
bai zoot iti iau eu gentile tale.ca ma gandeam sa-mi iau nishte gume pt iarna sa le pun pe ale mele.si astea de vara la le bag pe unele de 16.ce zici?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2005 influence megane sedane2 influence 1.4.16v
|
|
pablo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.015 Joined: 10 December 04 From: ORADEA ![]() |
TinCup probabil ca o voi muta si eu pe spate dar mai intii vreau sa vad cum se comporta (daca scapa aer,daca e bine centrata,etc).
De ce scrie in manualul Megane II sa nu schimbi jentile intre ele?Mie nu mi s-a parut sa aiba vreun senzor pe janta. PS:Unde sa mut roata dreapta fata pe spate?Pe stinga sau pe dreapta? |
-------------------- Renault Megane II Sedan Confort Expresion 1,6 16V (dec 2004,clima,jenti AL,ESP,etc)
Renault Clio Extreme 1,5 dCi 80 CP (iul 2005,tempomat) |
|
Zoot |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 24 June 04 From: Cluj ![]() |
350E
|
--------------------
Renault
Megane II
2003 hatch 1.9 dci
- SJ-82-ZOT Renault Megane 2 HATCH 1.9 dci
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
Si eu am indoit o janta pe Lugoj-Timisoara, anul trecut, prin noiembrie. dreapta-fata, pe interior. Mi s-a de-presurizat anvelopa. A doua zi la prima ora m-am dus la o vlcanizare obisnuita si cum trecea de 1,8 atm, incepea sa piarda aerul. Am reparat-o in aceeasi zi cu vreo 500k si am lasat-o tot pe dreapta-fata. Nu mi-a facut nici o problema de atunci.
@homeless: In principiu la reprezentate jantele foarte scumpe, pentru ca au o oarecare forma de exclusivitate, iar lumea are tendinta sa cumpere de la reprezentant diverse piese, nu numai jante, pentru ca acolo fac si revizia, etc... Un mic exemplu: La concesionarul din Craiova, o guma Michelin costa vreo 10 milioane in martie, adica vreo 250âŹ. In Viena, la un magazin de accesorii si consumabile auto , aceeasi guma era 120. La acelasi magazin gasesti jante de 16" si sub 100âŹ. Depinde foarte mult de producator si model, insa ai mult mai mult spatiu de manevra. Sunt convins ca si in Bucuresti ai alternative mult mai bune decat concesionarul Renault. |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005
- GJ-01-SSP Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
rombu |
![]()
|
![]() FOR SALE Group: Members Posts: 586 Joined: 20 August 04 From: Bucuresti ![]() |
eu zic ca nu ar fi rau sa ne mobilizam si care cum vede un magazin serios si decent sa posteze aici.
|
--------------------
Renault
Megane 2
2004 Confort Dynamique Megane II BICORP 1.6 16V Confort Dinamique
Gris Hologramme- 2004 Bucuresti |
|
Alex04 |
![]()
|
![]() zzzzzzzzz... Group: Members Posts: 122 Joined: 4 January 05 From: Tineretului, Bucuresti ![]() |
Am reusit si performanta de a strimba o janta de pe stanga fata. Am dat cu ea intr-o bordura usor ascutita, nu aveam viteza, eram cu a Ia si in viraj. Nenorocirea e ca bordura mi-a ciupit cauciucul. Janta avea doar marginea un pic strimba dar am rezolvat-o la vulcanizare. Am schimbat cauciucul de pe rezerva care era nou cu cel ciupit.
Trebuia schimbata cu una de pe spate??? |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.1
2004 1.6 16V - 115cp
Confort Privilege Clima - Gri Boreal |
|
geo.meg |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 328 Joined: 17 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca roata a fost echilibrata corect si nu bate la viteza mare poti sa o lasi pe fata dar in astfel de cazuri e mai bine sa o pui pe spate .
This post has been edited by cmandrei: 14 Mar 2006, 13:32 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.1
-Expression
|
|
ady2 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 19 October 04 From: Galati ![]() |
Incercati www.rial.de . Eu am pus trigon 15' si sunt foarte incantat. Se pot cumpara din Bucuresti (pot afla magazinul, eu le-am comandat din Galati) cam la 100E bucata.
This post has been edited by ady2: 9 Aug 2005, 22:02 |
-------------------- Megane 2 sedan Confort Expresion 1.6 16V 115cp,
Vert Cuivre, 09.2004, clima automata, vopsea metalizata, jante aliaj Rial Trigon 15'' |
|
Alex04 |
![]()
|
![]() zzzzzzzzz... Group: Members Posts: 122 Joined: 4 January 05 From: Tineretului, Bucuresti ![]() |
QUOTE(geo.meg @ Aug 9 2005, 10:25 PM) Daca roata a fost echilibrata corect si nu bate la viteza mare poti sa o lasi pe fata dar in astfel de cazuri e mai bine sa o pui pe spate . Dupa schimbare am facut un drum Bucuresti-Campina-Bucuresti si am mers cu maxim 180km/h si nu am avut trepidatii sau alte manifestari suspecte. Cred ca o las pe fata pentru moment. |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.1
2004 1.6 16V - 115cp
Confort Privilege Clima - Gri Boreal |
|
reno-lemonn |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 14 December 05 ![]() |
M-am trezit si eu sa readuc topicul asta la viata. Ma gandesc ca nu are rost sa deschid unul nou cu acelasi subiect.
Problema mea e ca vreau sa-mi cumpar jante de aluminiu si nu prea am chef sa dau cat cer astia la reprezentanta pe unele originale. Ce dimensiuni sunt cele originale? Asta ca sa stiu ce sa caut. |
--------------------
Megane
Sedan
2005 1.6 Megane Sedan 1.6 16V
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Completeza-ti semnatura sa vedem si noi ce masina ai!
In principiu meganul din ce am vazut eu are jenti pe 16 toli, optional 17 toli iar cauciucul in cazul dieselului este 195/55/16 iar pe benzina e 205/55/16.Ehiparea asta vine in functie de varianta de Megane aleasa. |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
In general, jantele de megane sunt 6,5J*16, 6,5J*17 sau 6J*15
|
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Si ce vreau sa mai recomand si eu: nu achizitionati jantele pe care ati pus ochii pana nu faceti o proba cu cauciuc pe ea si pe fata si pe spate.
Sa nu aveti surprize, sa atinga in etrier, amortizor, fuzeta, carenaj, aripi. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
![]()
|
|
![]() *** Big Daddy *** Group: Members Posts: 755 Joined: 5 February 05 From: ...pe aici, pe dincolo, pe peste tot... ![]() |
@hellcat, avand in vedere ca esti in bransa (lucrezi la dealer) da-i toate datele, latime janta (6J, 6.5J), diametru (15",16",17"), numar prezoane, distanta intre ele si ET-ul.
|
--------------------
Renault
Clio Bicorp
2005-dCi/80cp Clio Bicorp Dynamique 1,5dCi/80CP, Bleu Odissee, Full Options (15.06.05)
VW Polo 1,4 TDI PD/105CP, Attractive, chiptuning by TCM Turbo (24.10.05) |
|
sorin |
![]()
|
pilot de renault Group: Members Posts: 883 Joined: 15 November 04 From: Lebbeke,Belgia ![]() |
QUOTE(hellcat @ Dec 14 2005, 06:23 PM) Si ce vreau sa mai recomand si eu: nu achizitionati jantele pe care ati pus ochii pana nu faceti o proba cu cauciuc pe ea si pe fata si pe spate. Sa nu aveti surprize, sa atinga in etrier, amortizor, fuzeta, carenaj, aripi. Pe M II pana in 225/45/17 nu atinge nimic. __________ 1.9 dCI |
--------------------
MEGANE 2 1,9dCi
--ESTATE
--octombrie 2004
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(hellcat @ Dec 14 2005, 08:23 PM) Si ce vreau sa mai recomand si eu: nu achizitionati jantele pe care ati pus ochii pana nu faceti o proba cu cauciuc pe ea si pe fata si pe spate. Sa nu aveti surprize, sa atinga in etrier, amortizor, fuzeta, carenaj, aripi. Corect,am mai vazut nefericiti care dupa ce le-au pus pe masina nu pricepeau nimic. Asa de palmares,la ce dilar lucrezi Hellcat? |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
sandman_ |
![]()
|
235/35(?)R18 merg, de asemenea pe M2. Sunt standard la RS si stiu pe cineva care si-a pus pe M2CC.
|
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
|
![]()
|
|
![]() *** Big Daddy *** Group: Members Posts: 755 Joined: 5 February 05 From: ...pe aici, pe dincolo, pe peste tot... ![]() |
QUOTE(Solon @ Dec 15 2005, 09:49 AM) Corect,am mai vazut nefericiti care dupa ce le-au pus pe masina nu pricepeau nimic. Asa de palmares,la ce dilar lucrezi Hellcat? Iti spun eu Dedeman-Bacau. |
--------------------
Renault
Clio Bicorp
2005-dCi/80cp Clio Bicorp Dynamique 1,5dCi/80CP, Bleu Odissee, Full Options (15.06.05)
VW Polo 1,4 TDI PD/105CP, Attractive, chiptuning by TCM Turbo (24.10.05) |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 16:49 |