Huruie cutia de viteze laguna 1.8 16V, probleme cutie viteze
![]() ![]() ![]() |
Huruie cutia de viteze laguna 1.8 16V, probleme cutie viteze
narcis088 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 28 October 10 From: Tulcea/Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Renault Laguna
Renault Laguna
1999 HATCHBACK
|
|||
katalyn03 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.345 Joined: 26 December 08 From: Craiova ![]() |
salut
in primul rand cutiile de viteza au picat din cauza lipsei uleiului in cutia de viteze eu din cate am intalnit nu exista cutie de viteze sa umblii in ea si sa nu aiba sirenaj(fluiera de la o anumita viteza la alta si de obicei in treptele 3, 4 si 5) si daca este sa cumperi 2 pinioane noi la treapta a cincea in cutia mai putin faramata costa minim 1100 ron, ceea ce inseamna ca este mult mai scump decat o cutie la mana a doua verifica uleiul in ea si mergi cu ea pana crapa si pana atunci te pregatesti moral si mai ales financiar decizia o iei singur, eu am spus numai o parere........ bafta! |
--------------------
Renault
laguna
1998 1.6 16v
- DJ 84 HRB Schimb distributii (100 RON) si repar orice RENAULT.Dezmembrez Laguna 1 si 2, Megane 2, Safrane.....
TEL: 0766 34 18 99 |
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Un kit de reparatie pentru cutie costa pana in 1000 Ron si include toti rulmenti.
Reparatia cutiei de origine(cand este cazul)facuta de service cu piese noi este varianta cea mai rezonabila. O cutie SH poate sa fie la fel de uzata ca a ta...e la noroc. @+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 09:35 |