sfat achizitie reno laguna2, vreau sa cumpar o laguna
![]() ![]() ![]() |
sfat achizitie reno laguna2, vreau sa cumpar o laguna
muky |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 23 December 13 ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna2
- b67kyo
2001/initiale
|
|||
fatal1ty |
![]()
|
![]() Xenoane Group: Members Posts: 483 Joined: 27 October 08 From: Brasov[Kronstadt] ![]() |
QUOTE(muky @ 25 Dec 2013, 20:37) Imi doresc sa ma convingeti Buna asta! ![]() |
--------------------
Renault
Clio 2 Campus
- N T T
2007 Merg... si imi place!!!
|
|
iuli23 |
![]()
|
![]() you have to scream if you wanna go faster Group: Members Posts: 1.057 Joined: 11 April 12 From: Bucuresti ![]() |
nu noi te putem convinge ci ea.Ia-o de proba un week-end si vezi cum este.
|
--------------------
Renault
Laguna II
- B-CFX
2003 1.9 dci hatchback
|
|
RadulescuRomulus |
![]()
|
![]() Sunt cu ochii pe voi! Group: Members Posts: 1.780 Joined: 7 December 10 From: naufragiat ![]() |
??
nu cumpara masina. mergi pe jos ca e mai sanatos! pe bune, esti cel putin amuzant. Daca tu cunosti proprietarul si ii poti crede toate cate iti spune despre ea, nici o alta masina gen bmw sau vw nu e la fel de buna! |
--------------------
VW Passat berlina
2.0 Tdi CR + DSG
- B 69 COI
04.2009 - diesel, 140cp EX: megane 2.1, 1.5dci, 101 magari - B 314 ZDA
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Mda, vorbe din popor. Frantuzoaicele iti pica toata ziua in timp ce tedeiu din mileniul trecut e masina adevarata. Cumpara masina care iti satisface toate nevoile si pe care ti-o poti permite si uita de preconceptiile idioate ale romanului care a crescut cu ideea ca tot ce e nemtesc e facut sa reziste o vesnicie si orice altceva nu merita.
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
- CT-XX-LEA
2012 Privilege 1.5 dCI Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
todhiere |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 625 Joined: 8 June 09 ![]() |
Daca 3000 de euro e tot bugetul tau, orienteaza-te spre alta masina, de ex. un astra g benzinar sau un matiz mai nou. O masina diesel de 10-12 ani are nevoie de multe, si are destui km. sub centura, indiferent ca e Laguna, 320d sau mai stiu eu ce gaselnite.
|
--------------------
Renault
Laguna
2004 dynamique 6 speed 1.9 dci 120 caluti Renault... Jean Renault
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.308 Joined: 22 January 04 ![]() |
Cam veche, totusi...
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
ady_vasiloiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 946 Joined: 12 March 12 From: Ploiesti ![]() |
Si a mea e tot frantuzeasca(Laguna 2 phase 2 din 2007) si pot sa-ti enumar ce am schimbat pana acum in doar 2 ani:
-capete de bara de 2 ori (febi de kkt)- 350 ron -bielete directie - 180 ron -discuri frana fata - 350 ron -distributie + pompa apa + accesorii -1200 ron -garnitura baie ulei - 110 ron -planetara dreapta (nu avea nimic nici cealalta, my bad) -200 ron -pinion planetar - 100 ron -lichid frana - 100 ron -antigel - 100 ron -ulei cutie viteze - 100 ron -placute frana fata + spate -300 ron -rulment planetara dreapta- cel din suportul de planetara -50 ron -bucsa caseta directie -dadea putin ulei pe langa - 300 ron __________________________________________________ Total piese = 3440 ron DOAR PIESE si doar ce-mi aduc aminte acum Per total e o masina destul de scumpa de intretinut daca mai pun si Casco 600 euro + RCA inca 150 euro pe an.....dar de mers merge impecabil, ce-i drept eu si schimb de nebun tot ce trebuie astfel incat sa nu se simta nici cea mai mica bataie in volan.Daca o folosesti in oras...NU RECOMAND dar pentru drumuri lungi e mai mult decat OK. |
--------------------
RENAULT
CLIO 3 1.5dci
dynamique
|
|
MariusRZR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 716 Joined: 22 May 10 ![]() |
Cred ca cel mai bine e sa-ti iei masina care iti place.
Mie-mi place cum sa simt la volan. Cum stau in scaun mai ales la drum lung. Dupa ce am mers un timp cu Passatul unui prieten mi-am dat seama cat de mult imi place a mea si cum lucrurile mici iti fac condusul mai placut. Gen Ceasurile de bord cu lumina alb cu rosu, cotiera , comenzile "pe" langa volan (Care sunt genial puse), oglinzile pliabile electric etc. Pe scurt...Laguna are mai multe dotari si mai mult confort. |
--------------------
Renault
Laguna
1.9 dCI
|
|
ady_vasiloiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 946 Joined: 12 March 12 From: Ploiesti ![]() |
Sincer la 3000 de euro iti iei un megane mai nou, 2001 mi se pare foarte veche!
|
--------------------
RENAULT
CLIO 3 1.5dci
dynamique
|
|
garc3a2000 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 659 Joined: 1 November 09 From: Slatina ![]() |
Daca nu ai un venit lunar de minin 2.500ron, nu poti sa o intretii.
Cam veche( ca si a mea-2002), diesel-ul dupa 10 ani da ceva probleme , dar 2500 eur. merita . Acum mai intervine si ce echipare e masina , ca daca e ESTATE merita 2000 eur. Daca ai mers cu ea esti sigur victima si e deja cumparata, nu se va compara in veci cu 207 ,asa veche cu e ea. Deci bine ai venit printre noi |
--------------------
renault laguna ll
2.2/110KW
- es/4197-BVS
2002 privilege
|
|
postasu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.195 Joined: 23 August 11 From: Timisoara ![]() |
spunele nivelul de echipare al masini?
Privilege? Initial paris? Pot sa spun ca eu de frantuzoaica mea sunt foarte multumit si nu as schimba-o cu un VW sau un BMW nici sa le primesc gratis. Lumea spune ca motoarele DCI de la Renault si de cacao si ca TDi-urile Rulezz...dar atunci de ce vor cei de la mercedes sa puna pe A class motoarele 1.5 DCI? Bafta |
--------------------
Renault
Laguna III
- TM ......
2008 Renault Laguna 3 Sport Tourer
2.0dci, 2008, 110kw, Cand Dumnezeu a impartit mintea a zis " Editie Limitata" |
|
audiofilu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.914 Joined: 4 February 09 ![]() |
Degeaba daca nu iti iei pemfeu sau alta nemteasca nu vei fi vazut bine in societate. Noi astia care o ardem cu renoul suntem niste scapatati.
Pana la leguma nu amtinut masina mai mult de 3 ani si toate au fot luate noi, o fi insemnand si asta ceva. Bine, mie imi place si motorul din dotare. |
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
todhiere |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 625 Joined: 8 June 09 ![]() |
Si eu sunt curios daca ai luat-o, aspect, dotari, stare etc.
Imi mentin insa parerea, nu iti poti calcula la fix bugetul pt. o masina sh, indiferent de model sau marca. Eu cand am luat-o pe a mea acum 1.5 ani am iesit in 3400 de euro + transcriere si taxe, dar au urmat destule cheltuieli. Eram pregatit psihologic de "investitii viitoare" in reparat, cu o mustata peste 4000 de euro, si asa a si fost, desi nu le-am dorit. Am un prieten bun care are passat din 2005 1.9 tdi pd de 130 cp, deci cel mai dezirabil model, l-a luat cam in 2010 si a bagat deja 10.000 de lei in el. O cunostinta cu un 520d a schimbat recent la masina piese de 3500 euro ( cardan, diferential, volanta, ambreiaj, broaste chei etc. ); e drept ca a luat masina in urma cu 6 ani si a facut cu ea peste 200.000 km. fara probleme grave. Si exemple sunt destule, ideea e sa iti iei masina care o poti intretine cat de cat, ce am invatat de cand sunt sofer e ca o masina niciodata nu se vinde de buna. Putini sunt cei care vand un sh doar ca s-au plictisit de el, la noi in tara cel putin. Si cele intretinute si care sunt de peste 10 ani nu se vand la 2800 euro, nu o limuzina diesel dotata. A nu se intelege din asta ca sunt anti-laguna, chiar imi place foarte mult pt. ce imi ofera si cum arata. This post has been edited by todhiere: 28 Dec 2013, 09:44 |
--------------------
Renault
Laguna
2004 dynamique 6 speed 1.9 dci 120 caluti Renault... Jean Renault
|
|
Privilex |
![]()
|
![]() Membru privilegiat Group: Members Posts: 548 Joined: 26 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Ca mare pretul tinand cont ca eu am vrut sa o dau cu 4500negociabil pe a mea.Daca faci multi km ia-o daca nu,evita Astra cum zicea un coleg,macar cel de 1.6ca papa ulei.orienteaza-te catre un leon 1m dau golf 4 si iti mai raman bani sa le pui la punct...e doar o parere.tu stii ce fel de masina vrei,mare sau mica,diesel sau benzina etc etc...
This post has been edited by Privilex: 28 Dec 2013, 09:50 |
--------------------
Renault
Laguna II 1.9dCI 120cp / Laguna 3 2.0dCI 130cp
2005-Privilege / 2014
|
|
postasu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.195 Joined: 23 August 11 From: Timisoara ![]() |
Privilex piata auto a cazut rau in cap si cine mai cere asa multi bani pe o masina stie de ce cere.
Eu de exemplu nu as dao pe a mea fara 3500 Euro pentru ca stiu ce am in parcare ... si imi pare rau sa o dau la un pret de nimic. Mai bine o tin |
--------------------
Renault
Laguna III
- TM ......
|
flax1000 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 192 Joined: 12 January 07 From: Gurahont Arad ![]() |
Ia-ti altceva!
Lagunele 2 au multe dotari, da' sunt varza la fiabilitate. Ori iti pica un senzor, ori altul, ori o bucsa, o bieleta, o garnitura, ori iti face figuri cand nu te astepti, etc. Am laguna 2 din 2001 de 3 ani, da' constant a picat cate ceva la ea. Repar ceva, pica altceva, si tot asa. Apropo, cine a mai auzit de oprirea motorului in timpul mersului (chestie foarte grava), decat la masini frantuzesti? This post has been edited by flax1000: 28 Dec 2013, 10:14 |
--------------------
Renault Laguna 2
1.8 16 V
- AR 00 FLA
2001 Do you think I am human?
|
|
postasu |
![]()
|
Cum o ingrijesti asa o ai ... parerea mea !
|
--------------------
Renault
Laguna III
- TM ......
|
iuli23 |
![]()
|
![]() you have to scream if you wanna go faster Group: Members Posts: 1.057 Joined: 11 April 12 From: Bucuresti ![]() |
pica pentru ca atunci cand iti cumperi cap de bara, pivot si alte piese in loc sa-ti iei un trw sau lemforder dai banii pe febi si alte prostii. Conteaza si ce piese bagi in ea.
|
--------------------
Renault
Laguna II
- B-CFX
2003 1.9 dci hatchback
|
|
postasu |
![]()
|
iuli nu sunt deloc de acord cu tine.... eu la directie am pus ce era mai ieftin ca nu am avut bani... (si anume Moog) ... directia are 2 ani si nu are deloc joc in ea (verificata acum o luna la ITP)
|
--------------------
Renault
Laguna III
- TM ......
|
iuli23 |
![]()
|
nu prea ai gropi si borduri mari in zona
![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
- B-CFX
2003 1.9 dci hatchback
|
|
garc3a2000 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 659 Joined: 1 November 09 From: Slatina ![]() |
postasu, ai avut noroc ,cand am pus piese ieftine au tinut putin.
Daca ai grija de masina ,are si ea de tine. Adevarul e ca laguna e cam pretentioasa, dar cu toate problemele ei nu as da-o pe un pret de nimic si e imatriculata pe Spania. |
--------------------
renault laguna ll
2.2/110KW
- es/4197-BVS
2002 privilege
|
|
lagunadciblue |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 116 Joined: 27 November 13 From: Brasov ![]() |
Laguna sta mai bine pe partea de dotari,iar pretul e putin mai mic!
In cazul in care consideri ca faci fata unei batai de cap cu tot felu de mecanici "priceputi",cumpar o!Altfel ia ceva german,lucru care il poti repara la orice service cu un minim de cunostinte...in special diagnoza care e mult mai simpla ![]() Ca minus ar fi consumul putin mai mare comparativ cu marcile germane. |
--------------------
Renault
cu motor
- BV
1.9 Dci Auto2: Volvo v40 1.9D 102 cp.
|
|
Privilex |
![]()
|
![]() Membru privilegiat Group: Members Posts: 548 Joined: 26 September 07 From: Bucuresti ![]() |
@Postasu-asa este d'aia am zis sa o pastrez,avem o piata plina de bisnitari etc.
Hai sa nu poluam topicul omului ca mai exista altul dedicat discutiilor despre fiabilitatea legumei.eu unul daca as sti cum este masina,adica sa fie la un vecin sau ruda care a avut grija de ea,as lua-o cu ochii inchisi.si cred ca am condus cateva masini la acelasi nivel cu Laguna si nu ma incantat nici una incat sa merite schimbarea.exceptand masinile noi.cat despee piese sa intre pe site-uri de piese si sa compare cu cele de vw,opel etc sa vada ca nu sunt diferente. Legat de senzori cum zicea colegul,ii dau un sfat:inca se mai gasesc dacii 1310 ![]() This post has been edited by Privilex: 28 Dec 2013, 20:32 |
--------------------
Renault
Laguna II 1.9dCI 120cp / Laguna 3 2.0dCI 130cp
2005-Privilege / 2014
|
|
garc3a2000 |
![]()
|
O fi cumparat-o sau noi ,,treieram,, pe aici .........
|
--------------------
renault laguna ll
2.2/110KW
- es/4197-BVS
2002 privilege
|
|
orhan87 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 115 Joined: 30 September 11 ![]() |
sfat nu iti lua o masina veche mai ales diesel daca nu ai buget de inca 2000 - 5000 ron gandestete daca la masina aia nu s-a schimbat volanta dubla care pe la 200.000 pica la aproximativ toate , un schimb de distributie , o turbina , injectoare ... + alte care mai intervin .
Masina second hand loterie This post has been edited by orhan87: 29 Dec 2013, 18:00 |
--------------------
Renault
Laguna 2
2004 1.9 dci hatchback privilege
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th August 2025 - 08:20 |