AJUTOR INJECTION FAULT, INJECTION FAULT + STOP
![]() ![]() ![]() |
AJUTOR INJECTION FAULT, INJECTION FAULT + STOP
munteanuiulian |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 3 December 13 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2011 Laguna Tourer/black edition
- BZ 99MDC
|
|||
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Pentru megane iti recomand un tester sau o vizita la cineva care se pricepe sau este dedicat pe reparatii de genul asta... n.am observat de unde esti... pentru Bucuesti este cineva aici pe forum care repara...
Referitor la laguna, turbina eu stiu ca functioneaza permanent ca la toate tipurile de motoare dci...ce simti tu s.ar putea sa fie inconstanta motorului de a functiona perfect rotund intre 1900-2000 rpm in treapta 3 in general (din cauza softului- doar la motoarele de 1.5 cu turbina cu geometrie variabila). si la mine se simte si am simtit si la alte motoare identice cu al meu... spre exemplu el de 85cp nu face asa... pe mine nu ma deranjeaja pentru ca este aproape insesizabil. Daca la tine intrerupe rau sa nu fie de la altceva... |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 19:12 |