scartie volanul, la frig stanga dreapta
![]() ![]() ![]() |
scartie volanul, la frig stanga dreapta
wolfin |
![]()
|
||
![]() Haha Group: Members Posts: 9.018 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|||
theodor2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.707 Joined: 8 February 10 ![]() |
mie imi scartaie volanul din 2008-2009, adica cam la 5-6 ani de cand am cumparat masina. Nu a rezolvat nimeni problema pana acum, nici la reprezentanta. Dau muzica mai tare, si gata.
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 litri
2003, 8 valve
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.018 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
cred ca o sa desfac capacul si sa incerc sa gresez cu vaselina sau sparay de contacte. din ce am inteles nu ar fi indicat sa gresez axul ?!
cum se deschide capacul? This post has been edited by wolfin: 4 Dec 2013, 16:42 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 14:48 |