2 intrebari pentru clio 3, display centra+ semnalizare
![]() ![]() ![]() |
2 intrebari pentru clio 3, display centra+ semnalizare
MiLLe |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 7 July 13 From: Buzau ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2
2006 Sedan[1.9]
|
|||
gicu_lord |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 19 June 10 ![]() |
In legatura cu lampa spate am aceeasi problema. De cateva luni am becul de pe frana pe stanga ars si nu am putut sa-l schimb. Am facut ce scrie la carte, am desfacut alea 3 suruburi, am tras de el in toate directiile dar nimic, nici nu se clinteste. Mi-a fost frica sa nu-l sparg daca fortez.
|
--------------------
Renault
Clio III
2008 1.4 16v
|
|
MiLLe |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 7 July 13 From: Buzau ![]() |
chiar nu stie nimeni ?
O zi buna ! |
--------------------
Renault
Megane 2
2006 Sedan[1.9]
|
|
S4b1n |
![]()
|
![]() Membru Symbolist Group: Members Posts: 937 Joined: 27 February 10 From: Craiova/Bucuresti ![]() |
La Clio 2 trebuie dat jos bordul ca sa poti sa ajungi la displayul ala. Din poza, pare a fi cam aceeasi situatie.
|
--------------------
Renault Symbol
1.5 dCi 62 kW
2007
- ~ 155000 km
|
|
cristi BRN |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 83 Joined: 11 July 13 ![]() |
pentru stop, vedeti ca e prins in niste clipsuri, uitativa in manual ca va arata cum trebuie schimbat, si folositi o spatula din plastic mai rezistent ca sa nu fiti obligati sa folositi surubelnita... clipsurile sar singure cand aplicati o forta mai mare, dar trebuie avut grija...eu am rupt un clips, dar am avut noroc pt ca suruburile tin stopul destul de bine... bafta si mare grija
|
--------------------
.
.
.
|
|
G L G |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 25 July 08 From: CONSTANTA ![]() |
QUOTE(MiLLe @ 27 Oct 2013, 08:54) Vezi daca te ajuta cu ceva. Attached thumbnail(s) CLIO_3.jpg ( Size: 81.72k ) Number of downloads: 573 |
--------------------
RENAULT
CLIO 3;
2007 / Dinamique 1,5 DCI; clima; MP3.
- CT O6 XXX http://www.youtube.com/watch?v=Oxtr1EOfZig
|
|
George Paul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 6 May 07 ![]() |
Clipsurile de plastic sunt cam nedemontabile.
Pentru display-ul central:display_radio.JPG ( Size: 55.41k ) Number of downloads: 629 |
--------------------
Renault
Clio III
08.2007/Dynamique/1.4/3 usi Iudelor '89-azi:
Cine-au îndragit strainii Mânca-i-ar inima cânii, Mânca-i-ar casa pustia Si neamul nemernicia. Cititi ''Doina'' - Eminescu. |
|
MiLLe |
![]()
|
Va multumesc !
O sa incerc sa vad ce iese ! |
--------------------
Renault
Megane 2
2006 Sedan[1.9]
|
|
bogatu |
![]()
|
![]() Got Rhythm Group: Members Posts: 122 Joined: 10 October 11 ![]() |
In legatura cu lampile de pe spate.
Asa a fost si la mine prima data. S-a copt garnitura aia de cauciuc si l-a prins destul de tare. Incearca sa il desprinzi incet cu o spatula. Sunt doar 3 suruburi acolo, nimic mai mult. |
--------------------
Renault
Clio III
2008, 1.5 DCi, 70 cp
- CL 88 BGT Stefan Bogatu
e-mail: stefan.bogatu@gmail.com |
|
b06dAN |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 21 August 09 ![]() |
confirm si eu ce a spus bogatu, sunt doar cele 3 suruburi, nu este greu de dat jos stopul.
|
--------------------
Renault
Clio 3
2006 1.4 16V
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 23:08 |