turatie foarte mare, turatie
![]() ![]() ![]() |
turatie foarte mare, turatie
adryano666 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 190 Joined: 1 August 13 ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna 3
- TR-66-SBY
2008 2.0 131hp
|
|||
audiofilu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.910 Joined: 4 February 09 ![]() |
Mai bine iei securea aia si-ti tragi una in cap ca sa nu mai vedem ca tine pe forum. Parerea mea (ca tot ai ceut). Agramat mai mare nu prea am vazut... sunt siderat (termenul iti e cunoscut?) ca ai reusit sa iei permisul de conducere auto la cum te exprimi.
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
boeru_laurentiu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.244 Joined: 25 November 09 From: Focsani ![]() |
QUOTE Mai bine iei securea aia si-ti tragi una in cap ca sa nu mai vedem ca tine pe forum ![]() |
--------------------
renault
latitude
2011, 173 cp , automată
|
|
postasu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.195 Joined: 23 August 11 From: Timisoara ![]() |
![]() ![]() Ce rau esti audiofilu-le Omule primul pas ar fi sa te duci sa pui clip-ul pe ea... cine stie ce erori are masina aia. dupa ce vi cu lista de erori o sa ne putem da cu parerea |
--------------------
Renault
Laguna III
- TM ......
2008 Renault Laguna 3 Sport Tourer
2.0dci, 2008, 110kw, Cand Dumnezeu a impartit mintea a zis " Editie Limitata" |
|
claudiuvoinescu |
![]()
|
![]() Membru de oroare Group: Members Posts: 350 Joined: 27 March 07 From: Bucuresti ![]() |
@adryano666 - schimba firele de la senzorul de presiune turbo, sau mai bine zis de la mufa senzorului (nu de alta dar nu vreau sa fiu si eu apostrofat). am trecut si eu prin aceeasi situatie. testarea clip nu te ajuta foarte mult. nu ar strica sa verifici si manunchiul de fire de sub termostat, mai apar si acolo probleme.
|
--------------------
Renault
Laguna 2
- cl 03 wzm
2001 - Estate - 79kw
|
|
adryano666 |
![]()
|
audiofilu' auzi ba nu ti-a cerut nimeni nimic personal tie, daca ai ceva de comentat, la postul meu ma astep sa fie o rezolvare la problema mea nu un jeg de reply, e fix problema mea daca pe mine masina asta ma adus in stadiul de disperare,,,multumesc celorlalti colegi pentru sfaturile date...astazi dupa ce ajung acasa de la munca ma voi apuca sa verific firele cum a spus claudiuvoinescu si apoi testare,,,
|
--------------------
renault
laguna 3
- TR-66-SBY
2008 2.0 131hp
|
|
audiofilu' |
![]()
|
Bă sa-i spui lu' mă-ta agramatule, nu meriti niciun raspuns ca nu stii sa scrii romaneste.
Daca stii (dar poate nu stii) ca esti praf in exprimare ramai in pestera, nu e nevoie sa-ti suportam aberatiile. Nu are legatura problemele masinii cu modul in care te exprimi. PS: vezi ca am scris mă-ta corect, sa nu te puna dracu' sa comentezi si asta. ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
|
--------------------
------
------
------
|
|
adryano666 |
![]()
|
va dau...... la amandoi, sunteti doi prosti care comentati aiurea si cu privire la treaba cu bombonica poate cu asta va ocupati voi....
|
--------------------
renault
laguna 3
- TR-66-SBY
2008 2.0 131hp
|
|
audiofilu' |
![]()
|
Uite ca poti scrie corect romaneste sau poate ai rugat vreun elev de clasa a doua sa scrie.
Eu nu-ti dau nimic, nu meriti nici macar un scuipat. |
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
MariusRZR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 716 Joined: 22 May 10 ![]() |
@adryano666 - Este destul de deranjat sa stau sa-ti citest tot postul,avand in vedere ca e scris ca dracu.
Ar fi cazul sa inveti sa te exprimi si sa scrii corect. |
--------------------
Renault
Laguna
1.9 dCI
|
|
postasu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.195 Joined: 23 August 11 From: Timisoara ![]() |
terminati va rog eu...
omul are o problema cu masina ! hai sa nu ne impiedicam de chestii destea si daca il putem ajuta cu un sfat sa o facem ![]() Doar oameni suntem =)) |
--------------------
Renault
Laguna III
- TM ......
2008 Renault Laguna 3 Sport Tourer
2.0dci, 2008, 110kw, Cand Dumnezeu a impartit mintea a zis " Editie Limitata" |
|
audiofilu' |
![]()
|
Unii sunt oameni, restul... populatie.
Eu am spus ca nu am ce sa-i dau, daca tot ai intervenit ai cum sa-l ajuti in mod real, strict la problema lui? Unde stiu si vreau ajut, unde nu stiu sau nu vreau... nu. |
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
florin.florind |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 85 Joined: 18 February 13 ![]() |
Stimati colegi, chiar nu inteleg de ce va face placere sa gasiti tot timpul motiv de scandal. Poate ca unii oameni se exprima intr-un fel sau altul, insa scopul acestui forum este sa ne ajutam la greu. In fine, revenind la subiect, @adryano666 si eu cred ca vinovatul ar fi senzorul de supraalimentare, cel de care vorbea @claudiuvoinescu si poti verifica pe tester daca lucreaza in parametrii normali. Mai exista si varianta verificarii senzorului si cablajului cu un aparat de masurat. Sunt topic-uri pe acest subiect. Multa bafta.
|
--------------------
Renault
Laguna II, 1.9 dci, 120 cp,
2003
|
|
adryano666 |
![]()
|
multumesc de raspuns florin, in ziua de azi daca scrii din graba facand si alceva in acelasi timp rezulta greseli de scriere si exprimare, poate ca am scris postul cu greseli dar nu cred ca trebuie sa ne pierdem timpul facand misto sau sa catalogam in anumite feluri o persoana pentru simplu fapt ca a scris gresit....daca acest "domn" audiofilu" care dupa parerea mea se crede perfectiunea intrucipata ar fi in situatia mea nu cred ca i-ar placea ca alti sa comneteze modul in care a scris ci ar trebui sa vina cu sfaturi ca daia e pana la urma creat acest forum.
|
--------------------
renault
laguna 3
- TR-66-SBY
2008 2.0 131hp
|
|
iuli23 |
![]()
|
![]() you have to scream if you wanna go faster Group: Members Posts: 1.057 Joined: 11 April 12 From: Bucuresti ![]() |
primul meu post asa ca i-mi cer scuze cand scri "i-mi" deja nu mai tine de graba sau alte scuze
|
--------------------
Renault
Laguna II
- B-CFX
2003 1.9 dci hatchback
|
|
roland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
Ce sa zic...
Legat de problema masinii... service. Legat de problema cu gramatica... mai greu cu scoala (ca nu e din graba). Legat de datul ... celorlalti... asta e deja huliganism, nu graba. Nu mai comentez chestii gen "loato", "dupa acceleratie", etc... ideea e ca aici pe forum trebuie sa ne respectam unii pe altii. Asta implica a scrie corect, clar, concis, cu alineate, s.a.m.d. E doar o treaba de civilizatie. |
--------------------
.
.
.
|
|
fazer |
![]()
|
![]() Rider and Driver! Group: Members Posts: 429 Joined: 1 November 09 From: TIMISOARA ![]() |
Sincer va zic ca am citit postarea omului nostru de vreo trei ori...nu vreau sa fiu luat si eu la ,,maciuci,, de el spunand ce ma doare acum...si daca as fi vrut sa l ajut cu vreun raspuns pertinent al dracu sa fiu daca eu stiu pana la urma ce belele ar avea masina dumnealui
![]() This post has been edited by fazer: 25 Oct 2013, 12:11 |
--------------------
Renault Megane
III 1.5 dci 110 cp Grandtour
- De ...TM.
2012, K9K 636, Bose, Honda VFR 800 Fi
|
|
florin.florind |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 85 Joined: 18 February 13 ![]() |
Desi nu il cunosc pe @adryano666, am urmarit problema lui cu masina, care pare una destul de grava. Din pacate putini oameni au fost pe subiect. Cu privire la raspunsul lui @roland legat de service, ultima data cand am fost cu masina la reparat, mecanicii au uitat probabil, sa stranga surubul amortizorului de pe fatza (față) stanga si acesta s-a desfacut in mers... noroc ca aveam o viteza de 20 km/h pentru ca ma apropiam de o intersectie semaforizata.
@adryano666 poti folosi fara probleme butonul edit si sa modifici textul asa cum vrei tu, pentru a expune cat mai exact problema pe care o ai la masina. Stima! This post has been edited by florin.florind: 25 Oct 2013, 20:37 |
--------------------
Renault
Laguna II, 1.9 dci, 120 cp,
2003
|
|
adryano666 |
![]()
|
am reusit sa scap de turatia insuportabila, solutie... una buncata mecanic priceput care a zis din prima motorasul pas cu pas, sau de relanti cum a spus el...l-a curata si acum masina "mergea" perfect...si spun asta pentru ca am patit altceva, ieri bucuros ca am facut masina am plecat la o tura, am mers mai sportiv si deodata, stupoare masina mu mai intra in viteze
![]() ![]() 30 Oct 2013, 08:41: si inca ceva, scuze celor pe care i-am jignit dar eu nu am facut scoala, ai mei nu au putut sa ma dea din motive financiare si mai sunt si oameni care mai au dificultati in exprimare. This post has been edited by adryano666: 30 Oct 2013, 08:41 |
--------------------
renault
laguna 3
- TR-66-SBY
2008 2.0 131hp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 23:45 |