Ambreiaj, rulment de presiune, volanta?, zgomot ciudat cand accelerez mai tare
![]() ![]() ![]() |
Ambreiaj, rulment de presiune, volanta?, zgomot ciudat cand accelerez mai tare
Twinvortex |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 18 October 13 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 2
2002 hatchback
|
|||
AdR!@N |
![]()
|
![]() Adrian Group: Members Posts: 1.175 Joined: 13 December 10 From: Timisoara ![]() |
Salut.
Am intampinat si eu ambele fenomene. In cazul meu nu a avut nici o legatura unul cu altul, si anume: zornaitul ala aleator la acceleratii mai in forta venea de la bucsa suportului motor superior, iar pedala de ambreiaj ramanea jos din cauza pompei de ambreiaj, garnitura din ea nu mai etansa si scapa lichid inapoi, dupa 2-3 schimbari de treapta trebuia sa bag piciorul sub pedala, sa nu mai spun ca daca trebuia sa fac manevre era un chin, nu puteam tine pedala calcata mai mult de 3-5 secunde ca incepea sa cupleze. Rezolvarea pentru ambele situatii a fost schimbarea pieselor. Bucsa am luat-o de la userul VF1BG0, iar pompa de ambreiaj am luat-o second de la un schrot local. Poti incerca, mai intai, o aerisire a ambreiajului, daca nu da rezultate incearca sa cureti pompa de ambreiaj...poate a prins ceva mizerie si nu mai e etansa garnitura, ca ultima solutie schimba pompa. numai bine, Adrian |
--------------------
Renault
Latitude
Luxury 2.0dCi CVA Renault Laguna 2 - 1.9dCi 120CP, 333 333km+
|
|
Twinvortex |
![]()
|
QUOTE(AdR!@N @ 19 Oct 2013, 09:53) Salut. Am intampinat si eu ambele fenomene. In cazul meu nu a avut nici o legatura unul cu altul, si anume: zornaitul ala aleator la acceleratii mai in forta venea de la bucsa suportului motor superior, iar pedala de ambreiaj ramanea jos din cauza pompei de ambreiaj, garnitura din ea nu mai etansa si scapa lichid inapoi, dupa 2-3 schimbari de treapta trebuia sa bag piciorul sub pedala, sa nu mai spun ca daca trebuia sa fac manevre era un chin, nu puteam tine pedala calcata mai mult de 3-5 secunde ca incepea sa cupleze. Rezolvarea pentru ambele situatii a fost schimbarea pieselor. Bucsa am luat-o de la userul VF1BG0, iar pompa de ambreiaj am luat-o second de la un schrot local. Poti incerca, mai intai, o aerisire a ambreiajului, daca nu da rezultate incearca sa cureti pompa de ambreiaj...poate a prins ceva mizerie si nu mai e etansa garnitura, ca ultima solutie schimba pompa. numai bine, Adrian Multumesc frumos pentru raspuns.Practic mi-ati confirmat ce a zis un mecanic de la Renault , dar fara sa stie de acel zgomot (verificase cand am fost in service si mi-a zis de bucsa de la motor).Am sa incerc sa aerisesc ambreiajul si am sa iau legatura cu userul de la care ati cumparat bucsa suportului motor.Multumesc pentru raspuns , practic m-ati scutit de o cheltuiala. Cu stima |
--------------------
Renault
Laguna 2
2002 hatchback
|
|
Twinvortex |
![]()
|
Am inlocuit singur acea bucsa in maxim 20 minute si acel zgomot a disparut.Multumesc inca odata pentru sfat.
P.S. Daca mai are nevoie cineva de bucsa suport motor 1.9dci am noi cu 80 ron bucata r2vsjk.jpg This post has been edited by Twinvortex: 24 Oct 2013, 05:45 |
--------------------
Renault
Laguna 2
2002 hatchback
|
|
Twinvortex |
![]()
|
bucsa suport motor 1.9dci noi cu 80 ron bucata.Tel. 0741172998
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2002 hatchback
|
|
autonicu |
![]()
|
![]() AUTONICU & COSTI SERVICE Group: Members Posts: 698 Joined: 8 January 09 ![]() |
Anunturii cu vanzari la bursa se baga.
|
--------------------
RENAULT
MEGANE II
2006 http://www.reno.ro/-t253292.html
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 13:24 |