NECLARITATI. INTREBARI. BUTOANE, Discutii privin aumie curiozitati, neclaritati pri
![]() ![]() ![]() |
NECLARITATI. INTREBARI. BUTOANE, Discutii privin aumie curiozitati, neclaritati pri
spasmos |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 17 October 13 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Twingo
2005
|
|||
Alexul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 575 Joined: 10 October 13 From: Bucuresti ![]() |
Salutare!
1. Nu exista buton de reglare a intesitatii farurilor la nici o masina, doar sa le lasi in jos sau sus. Reglaj electric sau manual. 2. Tine apasat pe butonul de la ceasuri...cam 3 secunde. Acela este kilometrajul partial. 3. Scade intesitatea luminii la kilometraj ptr ca pe timp de noapte sa nu ti bata in ochii sau sa fie deranjat. Asa este la toate masinile care au kilometraj digital. This post has been edited by Alexul: 17 Oct 2013, 19:45 |
--------------------
Renault
Laguna
1998 - GPL Tomasetto Stag 4 Q-box
|
|
spasmos |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 17 October 13 ![]() |
Va multumesc Mult!
Toate bune! |
--------------------
Renault
Twingo
2005
|
|
twinbubu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 157 Joined: 24 August 09 ![]() |
[quote=spasmos,17 Oct 2013, 19:24]Buna ziua!
Sunt nou posesor de o buburza de Reno Twingo si am cateva neclaritati,. 1. Exista un buton ceva pentru reglarea intensitatii farurilor? Nu butonul de gabarit. Si daca da pe unde? 2. In ceea ce priveste kilometrajul as dori sa stiu cum se poate reseta kilometrajul ala secundar/intermediar, nu total, asta ca sa vad cat consum, (estimativ) sper ca am fost inteles. Nu ma refer la kilometrajul total, ci la al doilea care apare cand apas pe butonas, dupa care apare ceasul. Sau care e rolul kilometrajului astuia. ce indica el? 3. Am observat ca atunci cand aprind luminile de pozitie scade in intensitatea lumina de la ecranul kilometrajului si cand sting, revine. E vreo problema? sau asa e fAcut el din motive de ecomomie de ENERGIE? Va multumesc mult pentru raspunsuri. si timp consumat. Toate bune! Florin Vasilica Tu ai vrut sa spui ceva cu intensitatea farurilor,cred ca nu prea ai lumina noaptea,ori sunt matuite farurile ori bat aiurea pe sus.Atentie desi ai rotita aia in stanga ce regleaza bataia farurilor in momentul in care ai incarcatura, poti avea ghinionul sa nu mearga motorasele electrice ale farurilor si atunci ele raman blocate pe o pozitie necorespunzatoare.Pune un prieten sa actioneze rotita aia in timp ce tu cu capota deschisa asculti motorasele.Daca nu scot un bazait nu sunt functionale.Se pot regla cu mana la pozitia 0,deci nu te apuca de megainvestitii,eu asa le aveam reglate,ad labam de un tovaras cu pretentii de electrician auto si asa am mers 4 ani, asa am si vandut masina. Resetarea jurnalierului se face din maneta care are butonul pentru computerul de bord,acolo unde apesi si vezi,km,jurnalier,ceas ,km de parcurs cu benzina din rezervor,etc.nu stiu exact ce varianta de CB ai.Resetarea propriuzisa se face tinand apasat acel buton cateva sec. In ce priveste intensitatea luminoasa a ecranului e perfect normal,e facut asa ca sa nu te orbeasca pe timp de noapte,incerca sa stingi noaptea farurile sa vezi cat de suparator e acel display aprins la intensitate maxima. Toate acestea ti le am spus cu drag ca fost posesor de buburuza timp de 4 anisori si ceva si crede ma sincer sunt inca un nostalgic al modelului si acum dupa 1 an decand am vandut o .Sa porti sanatos buburuza cat mai multi km. This post has been edited by twinbubu: 17 Oct 2013, 22:45 |
--------------------
Renaut
twingo
- IS 06 TIK
2001
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th August 2025 - 13:34 |