Cutie automata Twingo'matic
![]() ![]() ![]() |
Cutie automata Twingo'matic
mihaiachi |
![]()
|
||
Mishu Group: Members Posts: 88 Joined: 22 February 05 From: Bucuresti, RO/ Strasbourg, F ![]() |
|
||
--------------------
VW, Trabi, Renault
1200/Transporter/Golf4, Laguna Nevada 1
- din aluminiu
'60/'77/'2000, 1996
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Masini in stare de functionare gasesti destule in Franta....si prin Alsace.
Chiar si la pretul ala se gasesc masini roulante. Twingo ala trebuie sa mearga la Auto-Casse.....sau mai cheltuiesti destul ca sa-l "reanimezi". @+ |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
mihaiachi |
![]()
|
Mishu Group: Members Posts: 88 Joined: 22 February 05 From: Bucuresti, RO/ Strasbourg, F ![]() |
Nuppp... sorry, dar la 200 am gasit pe leboncoin doar masini accidentate sanatos, sau descompletate, sau destul de ruginite/bumbacite "ca de blonda" plus avarie nashpa gen curea de distributie rupta.
Masina aia nu ajunge cu niciun chip la scrap, de fapt vineri plec din Bucuresti, luni dimineata sunt la Strasbourg (3 zile pt ca 1/ ma lalai pe drum si 2/ nu merg never pe autostrasi in H si A, n-am 20 de euro de irosit pt cca 12 ore economisite) iar luni seara o sa fie deja urcata pe platforma mea. Ceea ce nu stiu eu acum este daca sa ma apuc acolo sa desfac cutia, in garajul nevesti-mii (cu protestele de rigoare, pt ca ea deja isi tine masina in strada pt ca in garaj este Laguna mea de piese ![]() Arata asta a masina de scrap???? ![]() This post has been edited by mihaiachi: 30 Sep 2013, 21:06 Attached thumbnail(s) ok_33736.jpg ( Size: 50.27k ) Number of downloads: 361 ok_33739.jpg ( Size: 52.4k ) Number of downloads: 399 ok_33772.jpg ( Size: 43.16k ) Number of downloads: 407 ok_33737.jpg ( Size: 53.12k ) Number of downloads: 405 ok_33741.jpg ( Size: 34.54k ) Number of downloads: 403 |
--------------------
VW, Trabi, Renault
- din aluminiu
'60/'77/'2000, 1996
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Mult mai repede si ieftin ajungi cu o masina cu distri.HS fata de cutie automata HS.
Ca info.pe masina din poza(Twingo Matic din 1999 cu 1.2) cutia este un MB1. http://www.r4-4l.com/albums/main.php?g2_vi...g2_itemId=98672 @+ This post has been edited by espacern: 30 Sep 2013, 21:24 |
--------------------
.
.
- .
|
|
mihaiachi |
![]()
|
Ooooo, superba carticica, sa fii iubit!
Ai cumva si tehnologia de demontare/remontare? Cat am rasfoit la repezeala ce ai pus, pare sa contina doar diagnosticare, nu si demontare/reparare. Ca idee, in caz de rupere a unei piese (ax de pompa de ex) cum zice la defectul ALP44, am posibilitatea de a da la facut de la 0 o astfel de piesa, cu rectificari tratamente etc. Desenul il fac eu singurel. |
--------------------
VW, Trabi, Renault
- din aluminiu
'60/'77/'2000, 1996
|
|
mihaiachi |
![]()
|
A gasit un amic de-al meu! Sa reparam dara, zic!
![]() |
--------------------
VW, Trabi, Renault
- din aluminiu
'60/'77/'2000, 1996
|
|
espacern |
![]()
|
Totul se repara bineinteles!
Depinde cu ce costuri si daca masina este economic rentabila....asta este INTREBAREA? @+ |
--------------------
.
.
- .
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Se poat niste detalii despre cutia aia? Din poza cu schimbatorul pare hidramata cu 3 trepte, ceea ce e o mizerie, iar eu stiam ca s-a folosit manuala robotizata pe Twingo, sau s-au pus si-si?
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
espacern |
![]()
|
Detalii=Cutie automata MB1.
In link-ul de mai sus sunt toate informatiile. @+ |
--------------------
.
.
- .
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th August 2025 - 19:13 |