Aprindere Pozitii, intrebare
![]() ![]() ![]() |
Aprindere Pozitii, intrebare
JoggY |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 3 July 10 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2007 , Privilege , 140 000 KM
|
|||
zqxwce |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 10 November 12 ![]() |
QUOTE(JoggY @ 24 Sep 2013, 20:12) salut , recent am vazut la o masina un lucru interesant si as dori sa stiu daca se poate face asa ceva si la megane 2.2 din 2007 , si anume : Se poate face cumva , la deschiderea din telecomanda sa se aprinda cumva pozitiile , sau faza scurta ? Si inca o intrebare daca se poate : modelul meu de echipare este privilege , si ar fi trebuit sa am lampi cand deschid usa sa se aprinda lumina la picioare , i-am intrebat pe cei de la renault de ce toti au si eu nu am , raspunsul a fost ca nu au ajuns la timp , si au continuat productia de masini fara , intrebarea este : am cablajul tras ? se pot monta ulterior ? Va rog , fara comentarii rautacioase Referitor la problema cu telecomanda si cu pozitiile sunt si eu interesat de acest lucru ,poate primim un raspuns . Iar referitor la cablajul pt. acele lampi din usa poti sa verifici si tu.Nu ai fost prea clar cu aceasta problema.Ai gaura libera in usi acolo unde ar trebui sa fie lampile sau ce? Pune si tu poze. |
--------------------
Renault
Megane II
2007
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
N au ajuns pe naiba!
![]() Se numeste reducerea costurilor si Renault se pricepe destul de bine la asta... Mai mult ca sigur ca nu ai nici cablajul tras. |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
JoggY |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 3 July 10 ![]() |
deci nu stie nimeni treaba cu pozitiile ?
|
--------------------
Renault
Megane
2007 , Privilege , 140 000 KM
|
|
valentin_29 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 208 Joined: 27 June 09 From: Bucuresti ![]() |
Salutare tuturor,
Pozitiile si faza scurta sunt actionate de calculatorul UPC. Dupa mine ca sa se intample cele dorite de voi ar trebui ca la apasarea pe telecomanda calculatorul de habitaclu (UCH) sa trimita pe CAN cerere catre UPC de a actiona releul pt pozitii / faza scurta. Daca aceste lucruri erau implementate in soft, nu vad de ce nu le-ar fi pus deja. Nu am auzit sa existe aceasta functie pe Megane 2. Daca aceste functiie nu sunt disponibile in soft, varianta de mai sus nu este posibil de realizat. Zi buna QUOTE(JoggY @ 24 Sep 2013, 20:12) salut , recent am vazut la o masina un lucru interesant si as dori sa stiu daca se poate face asa ceva si la megane 2.2 din 2007 , si anume : Se poate face cumva , la deschiderea din telecomanda sa se aprinda cumva pozitiile , sau faza scurta ? Si inca o intrebare daca se poate : modelul meu de echipare este privilege , si ar fi trebuit sa am lampi cand deschid usa sa se aprinda lumina la picioare , i-am intrebat pe cei de la renault de ce toti au si eu nu am , raspunsul a fost ca nu au ajuns la timp , si au continuat productia de masini fara , intrebarea este : am cablajul tras ? se pot monta ulterior ? Va rog , fara comentarii rautacioase |
--------------------
Renault
Megane II Hatchback
2008 Dynamique 1.5 dCi 105 CP
|
|
dumitrescuandrei |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 619 Joined: 16 December 08 From: Curtea de Arges ![]() |
Se poate face, eu am pus un modul facut de un prieten, care imi aprindea proectoarele timp de 20 de secunde.Am luat impuls din modulul de inchidere, cu un releu si ramaneau aprinse.
![]() |
--------------------
Renault Fan
.
. Muuulte Renouri/Dacii
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Si nu mai face?
|
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
dumitrescuandrei |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 619 Joined: 16 December 08 From: Curtea de Arges ![]() |
Nu stiu, probabil ca mai face...Eu l am dat jos pe al meu, e prin portbagaj.
|
--------------------
Renault Fan
.
. Muuulte Renouri/Dacii
|
|
nicu_45 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 221 Joined: 5 December 12 ![]() |
referitor la lampi(cele din usi).....si eu am megan-ul tot din 2007 si nici la mine nu exista, si nici locas pentru ele...!!!!
|
--------------------
Renault Megane Sedan
2.2 1.6 16v
dec 2007
|
|
aqua |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.251 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
in mai 2007 inca se dadeau cu becuri in portiere
![]() |
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
2017 Sportage 2020 AWD T-GDI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 22:45 |