Țăcănit la Laguna 2, nu (doar) între volan și scaun
![]() ![]() ![]() |
Țăcănit la Laguna 2, nu (doar) între volan și scaun
negue |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 27 March 13 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 2
2001 1.6 16v
|
|||
orhan87 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 115 Joined: 30 September 11 ![]() |
cand faci dreapta maxim se aude ca un fel de pocnituri ori schiopateaza ? la viteza mai mare are tendinta sa te fure masina ? intr-o parte daca da sunt bucsile .
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2004 1.9 dci hatchback privilege
|
|
negue |
![]()
|
Doar mici pocnituri. N-am sesizat schiopatare.
Volanul sta putin intr-o parte, nu e complet... perpendicular (de reglat unghiul?). Insa nici sa ma traga intr-o parte n-am sesizat. |
--------------------
Renault
Laguna 2
2001 1.6 16v
|
|
stany |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 382 Joined: 29 August 10 From: Vaslui ![]() |
exact asa e si la mine volanul nu sta drept tacane cand fac si stanga si dreapta dar de la tacaneala acuma parca si zguduie daca o fortezi oleaca...un mecanica a zis ca is capurile de planetara..
|
--------------------
Renault
laguna
1.6, 2002, expression. Seat Leon S, 2003
|
|
negue |
![]() ![]()
|
Eu n-am gasit pe siteuri separat componenta "cap de planetara" pentru Laguna 2, ci doar planetara intreaga. Si cam ustura la pret, mai ales ca e vorba de doua...
Tare mi-e ca Laguna e mai... speciala si ca nu se poate schimba doar capul, ci doar toata planetara. Merg maine sa intreb si la magazine de piese auto. |
--------------------
Renault
Laguna 2
2001 1.6 16v
|
|
boeru_laurentiu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.244 Joined: 25 November 09 From: Focsani ![]() |
Se poate schimba si capul planetarei . Problema este ca nu gasesti separat ... Eu am luat una sh (planetara) , si am luat doar capul pentru ca mi s-a parut ca burduful dinspre cutie nu era chiar ok , si nu vroiam sa pierd uleiul , deci se poate....
|
--------------------
renault
latitude
2011, 173 cp , automată
|
|
negue |
![]()
|
Revin cu noutati. S-ar parea ca se gaseste si cap de planetara separat. Eu cel putin pot sa iau "de pe o zi pe alta" de la un magazin auto mare de aici din Suceava (Adria, daca intereseaza pe cineva), la ~200 lei bucata.
N-am facut comanda, inca pun in balanta daca sa iau de aici sau din Anglia. Preturi Anglia: -19 lire cap de planetara -40 lire planetara completa ![]() + transport 20 lire. Pare cam ieftin sa "scap" cu doar 100GBP pt. planetare, nu? Oare conteaza la piesa "cap de planetara" sau la planetara intreaga daca e pentru masina cu volan pe dreapta sau pe stanga (nu radeti... prea tare, va rog, chiar nu stiu)? |
--------------------
Renault
Laguna 2
2001 1.6 16v
|
|
norby_puma |
![]()
|
![]() Inginer in devenire Group: Members Posts: 587 Joined: 3 April 08 From: Satu Mare ![]() |
Vezi sa nu schimbi planetarele degeaba si sa fie rulmentul de sarcina de la telescop!
|
--------------------
Renault
Laguna II 1.9 dCi
2004/Emotion
- SM 60 TNG
|
|
tibi.matei |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 232 Joined: 30 May 12 ![]() |
Cum iti poti da seama daca este rulmentul de sarcina de la telescop sau capul de planetara?
Aveti idee care ar putea fi damage-ul maxim daca nu se intervine la timp pentru o astfel de defectiune? (intreb asta pentru ca eu merg asa de cca 3 luni si nu am simtit altceva in afara de acel tacanit in viraj pe loc sau la viteza mica - tacanitul seamana cu un sunet de picamer auzit de la distanta...nu se simte nimic in volan sau in masina) This post has been edited by tibi.matei: 6 Oct 2013, 11:46 |
--------------------
Renault
Laguna II 1.6 16v
2001 Espression
|
|
boeru_laurentiu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.244 Joined: 25 November 09 From: Focsani ![]() |
Este capul de planetara , la mine clontanea in viraje ca o rasnita ... cap planetara stanga schimbat si sa rezolvat !
This post has been edited by boeru_laurentiu: 6 Oct 2013, 14:26 |
--------------------
renault
latitude
2011, 173 cp , automată
|
|
srg93 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 26 March 12 ![]() |
Am batai in viraj stanga si suspectez si eu ca planetara e cu probleme... Dintre cei care ati schimbat capul de planetara, ce firme ati pus?
As avea de ales intre Metelli 360ron si Cifam 500 ron. |
--------------------
Renault
Laguna
2004 1.9dci 120cp Grandtour
|
|
bflorinwolf |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 162 Joined: 6 November 10 ![]() |
Acest tacanit spus de tine l-am avut si eu. Ghici de la ce era??? De la flansele de la amortizoare si rulmentii din acele flanse.
|
--------------------
Renault
Laguna 3
2012, 2.0 dci, 150 cp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 17:43 |