Huruit cutie de viteze, Huruit cutie de viteze megane 2 1,6 16 v
![]() ![]() ![]() |
Huruit cutie de viteze, Huruit cutie de viteze megane 2 1,6 16 v
didipuf79 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 4 April 12 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane 2
2007 sedan 1,6 16v 113 cp
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Pretul pentru kit de reparatie(contine rulmentii) ajunge la cca.100€.
Reparatia si demontat/montat...cam tot atat. @+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
mumus |
![]()
|
familist :) Group: Members Posts: 668 Joined: 13 July 10 From: Brasov ![]() |
verifica daca ai ulei in cutie, eventual completeaza.
10 Sep 2013, 12:59: verifica daca ai ulei in cutie, eventual completeaza. This post has been edited by mumus: 10 Sep 2013, 12:59 |
--------------------
Seat
Toledo
2014 No more renault
|
|
horhel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 324 Joined: 24 October 08 From: Bucuresti ![]() |
iti zic din propria experienta...daca dai cutia jos si nu se desface usor, schimba cutia...nu mai cumpara rulmentii ca dai in altele. eu am schimbat 3 rulmenti si dupa fro 3 luni am schimbat cutia ca sa spart carcasa la unul din rulmentii din spatele cutiei(parca la arborele care selecteaza treptele)
IMG_0504.JPG ( Size: 1.84mb ) Number of downloads: 560 ce vezi in poza este scos capacul de la viteza a 5-a, cei 2 rulmenti de acolo au fost schimbati, dupa ce am mers cam o luna cu rulmentii galagiosi. ps: la reprezentanta este cam 1200 ron doar mana de lucru, fara piese(am intrebat doar) This post has been edited by horhel: 10 Sep 2013, 20:34 |
--------------------
reno
megan
doi punct doi
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
In poza respectiva sunt pinioanele/sincroanele de la a-5-a.....adevarat.
Dar acolo nu sunt rulmentii...deloc! Pinioanele respective intra fix pe axe pe caneluri. @+ This post has been edited by espacern: 10 Sep 2013, 21:55 |
--------------------
.
.
.
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Exact ca @horhel am patit si eu si iti dau acelasi sfat: decat sa schimbi rulmenti la cutie si sa cheltui aiurea, mai bine schimbi cutia direct. Gasesti si la 200 euro sh.
@espacern: acolo sunt doi rulmenti radiali identici in peretele carcasei, pe aia i-am schimbat si eu. This post has been edited by 19vik: 10 Sep 2013, 21:57 |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
espacern |
![]()
|
Cei 2 arbori sunt sustinuti de 2 rulmenti fixati in carcasa cutiei......intradevar!
Apoi vin pinioanele si restul care se vad in poza. @+ |
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 15:40 |