Dezavantaj Gevey Sim la iPhone 5
![]() ![]() ![]() |
Dezavantaj Gevey Sim la iPhone 5
h_a_c_k_e_r |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 25 June 13 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
by
Laurentziu83 @ 11 Oct 2013, 11:46
2013 ...asadar nu mi se pare nimic deplasat ca elevii fac sex in toaletele liceelor. |
|||
melcu |
![]()
|
![]() Halatu'...cat e halatu' ? Group: Members Posts: 1.140 Joined: 12 July 06 From: Bucuresti / Pottstown, PA,USA ![]() |
Iti dau eu unul cald, de acum cateva minute: nu iti va citi/importa contactele din SIM. Cel putin a tipului asta nu vroia si pace!
- nu o sa-ti functioneze notificarile de tip "Push" - nu o sa-ti functioneze 4G / LTE - o sa ramai "blocat" pe versiunea de soft cu care-l achizitionezi (sau la fiecare upgrade de soft mai scoti 50 lei pentru gevey) Cam atat am observat eu. Or mai fi si altele, Dzeu cu mila.. This post has been edited by melcu: 2 Sep 2013, 16:38 |
--------------------
Renault
Laguna 2
2002 Privilege 3.0 V6 CVA
- B-33-RTN Toyota Yaris Sol 1.33 VVT-i - B-202-CSM
Totoya Prius V-Five - HRL-1459 Formatez drivere de cooler... |
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
QUOTE(h_a_c_k_e_r @ 2 Sep 2013, 16:31) cei cu android vor râde atunci cănd o să se restarteze aiurea ori o să se blocheze într-o aplicație...Cel puțin așa am văzut eu la aceste modele. Dacă nu ai bani de unul în toate mințile de ce vrei neapărat aifon? This post has been edited by M i h a i: 2 Sep 2013, 18:17 |
--------------------
------
------
------
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
GSM zone, nu aici.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
h_a_c_k_e_r |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 25 June 13 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(melcu @ 2 Sep 2013, 16:35) Iti dau eu unul cald, de acum cateva minute: nu iti va citi/importa contactele din SIM. Cel putin a tipului asta nu vroia si pace! - nu o sa-ti functioneze notificarile de tip "Push" - nu o sa-ti functioneze 4G / LTE - o sa ramai "blocat" pe versiunea de soft cu care-l achizitionezi (sau la fiecare upgrade de soft mai scoti 50 lei pentru gevey) Cam atat am observat eu. Or mai fi si altele, Dzeu cu mila.. Inseamna ca e de kko. Deci caut unul neverlocked. QUOTE(M i h a i @ 2 Sep 2013, 16:41) Nu a zis nimeni ca nu am bani, doar eram curios daca sunt aceleasi probleme ca laiPhone 4. In concluzie, o sa caut neverlocked. Multumesc pentru ajutor. |
--------------------
by
2013 ...asadar nu mi se pare nimic deplasat ca elevii fac sex in toaletele liceelor. |
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
De ce să te uiti la unul cu Gevey dacă ai bani de unul normal?
|
--------------------
------
------
------
|
|
h_a_c_k_e_r |
![]()
|
Printre anunturile cu Neverlocked, apar si cele cu Gevey si nu stiam exact care mai e situatia lor.
This post has been edited by h_a_c_k_e_r: 2 Sep 2013, 19:21 |
--------------------
by
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
foloseste cu incredere !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Un iPhone poate fi spart?
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
l@u |
![]()
|
il trantesti de laptop !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
bob737 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 29 March 09 ![]() |
QUOTE(l@u @ 2 Sep 2013, 22:57) sau nu; al meu figureaza ca neverlocked desi nu e! |
--------------------
BMW M Tech
330
Xi
|
|
l@u |
![]()
|
zici tu ?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Si la mine zice ca e unlocked, dar in realitate este codat pe Vomafone RO.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
l@u |
![]()
|
io am doo, unul never si unul codat O2, la amandoua a dat corect, se poate ca operatorii nostri de telefonie sa nu bage in aceea baza terminalele vandute de ei !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Probabil.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
S-a mutat la bloc. Are ce trage.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
l@u |
![]()
|
badie acum se apasa nu se trage !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
corbex |
![]()
|
E bloc vechi.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dan.gutu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 499 Joined: 26 February 07 From: Europa ![]() |
Daca este vechi si se trage apa,inseamna ca are bulina rosie !!! Atentie la cutremure !
|
--------------------
TOYOTA
COROLLA & AURIS HSD
2009 & 2012
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 22:03 |