activare folow me home din cartela masinii, activare folow me home din cartela masinii
![]() ![]() ![]() |
activare folow me home din cartela masinii, activare folow me home din cartela masinii
djeros |
![]()
|
||
ddddddddddddddd Group: Members Posts: 23 Joined: 15 January 09 ![]() |
|
||
--------------------
dddddddddddddd
dddddddddddddddddd
1222222222222222222
- ddddddddd
|
|||
mike12 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 789 Joined: 3 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu merge decat din maneta , nu exista alta varianta. Meganul nu e VAG sa poti face configurari de genul acesta.
|
--------------------
renault
megane
sedan 2006 expresion, clima, 1.6 16 V
|
|
djeros |
![]()
|
ma gandeam si eu ca totusi o modalitate ar trebui sa existe nu conteaza ca este vag sau etc totusi are un calculator care are o gramada de chestii pe care stiu ca le poti activa pana si la bmw e 36 din 92 daca intrii in calculator poti activa o functie de genul , mai exista o solutie sa comutezi proiectoarele pe acelasi traseu cu plafonierele dar nu prea imi place
|
--------------------
dddddddddddddd
dddddddddddddddddd
1222222222222222222
- ddddddddd
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
|
--------------------
------
------
------
|
|
djeros |
![]()
|
am mai gasit si ceva module sa vedem ce va fi pana la urma si cum va fi nu prea vreau tiganii prin instalatii dar nici un modul care sa imi reguleze circuitele
![]() |
--------------------
dddddddddddddd
dddddddddddddddddd
1222222222222222222
- ddddddddd
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 19:12 |