motoras blocare usa rezervor, as vrea sa il schimb
![]() ![]() ![]() |
motoras blocare usa rezervor, as vrea sa il schimb
bogdan razvan |
![]()
|
||
bogdan Group: Members Posts: 243 Joined: 20 December 07 ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna 2 grandtour
2001 dinamique
- ct 90 box
|
|||
12AHD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 328 Joined: 24 December 09 From: Ploiesti ![]() |
Se scoate relativ simplu, bagi mana (pana la cot) intre aripa spate si aparatoarea de plastic pentru noroi. Este prins cu o piulita pentru cheie de 17 sau 19, nu mai stiu exact. Atat! De obicei se rupe batul acela care trebuie sa blocheze usita de la rezervor. Eu l-am reparat bagand o tija filetata facuta dintr-o negresa, pe al carui filet am pus si un superglue bun ca sa nu se mai desfaca vreodata.
Bafta! |
--------------------
Renault
Laguna 3 110kw
2009 break automata
|
|
bogdan razvan |
![]()
|
da la fel am patit si eu si vreau sa rezolv problema asta
e interesant cum ai rezolvat problema,pt ca mie efectiv imi merge motorasul,tija imi face insa probleme,dar o sa schimb bucsele spate in curand si probabil ca atunci o sa dau jos si motorasul,am incercat sa inteleg ce inseamna negresa,daca mai intri poate imi spui si mie,ms mult |
--------------------
renault
laguna 2 grandtour
2001 dinamique
- ct 90 box
|
|
tzavalau |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 443 Joined: 9 February 08 From: Petrosani ![]() |
QUOTE(bogdan razvan @ 30 Aug 2013, 09:24) da la fel am patit si eu si vreau sa rezolv problema asta e interesant cum ai rezolvat problema,pt ca mie efectiv imi merge motorasul,tija imi face insa probleme,dar o sa schimb bucsele spate in curand si probabil ca atunci o sa dau jos si motorasul,am incercat sa inteleg ce inseamna negresa,daca mai intri poate imi spui si mie,ms mult negresa: cui de rigips sau holtzsurub cu care se fixeaza placa de rigips pe structura ![]() |
--------------------
KGM
Korando
1.5Tgdi Black/2024 /C300
- HD 55 BXL Cugetare: "Românul e un fel de om care se supără dacă nu îl inviți, și dacă îl inviți nu vine".
Sursa: "Moftul Român",10 iunie 1901 |
|
bogdan razvan |
![]()
|
ms mult
![]() |
--------------------
renault
laguna 2 grandtour
2001 dinamique
- ct 90 box
|
|
boeru_laurentiu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.244 Joined: 25 November 09 From: Focsani ![]() |
Si eu care credeam ca ai pus o negresa sa-ti tina capacul la rezervor ...
![]() |
--------------------
renault
latitude
2011, 173 cp , automată
|
|
ONAMIHS |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 9 October 12 From: Bucuresti ![]() |
Eu am rezolvat problema cu acel cui care se bloca pe "inchis"(in momentul inchiderii masinii din telecomanda acel cui iese prin rasucire si blocheaza capacul de la rezervor dar nu mai revine in momentul deschiderii din telecomanda) in felul urmator:
-am pus o bucata de tabla in partea opusa a orificiului capacului de la rezervor,pe unde intra cuiul,iar in momentul cand acesta blocheaza capacul(cand inchidem masina)se opreste in acea bucata de tabla(se poate pune si un plastic mai dur de 2-3 mm grosime,eu am prins tabla aceea cu banda izoliera). Nu stiu daca m-am facut inteles 100 % ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2
2001 Autentique 762658829
|
|
bogdan razvan |
![]()
|
am inteles perfect e tare ideea ms pt sfat
|
--------------------
renault
laguna 2 grandtour
2001 dinamique
- ct 90 box
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th June 2025 - 00:12 |