Accident cu victima, posibil insarcinata
![]() ![]() ![]() |
Accident cu victima, posibil insarcinata
Tince1290 |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Vinovatul era asigurat in momentul accidentului....sper.
Ca exista posibilitatea ca asiguratorul sa preia raspunderea accidentului in totalitate....functie de caz/societate. @+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
da...asigurarea era fresh...de la inceputul lunii curente
din pacate insa nu avea casco si era si ceva aparatura scumpa la bord...de acolo si costurile ridicate EDIT: las topicul sa fermenteze ca peste cateva ore ma trezesc...revin pe la 10...orice parere sau informatie e binevenita This post has been edited by Tince1290: 22 Aug 2013, 21:46 |
--------------------
-
-
-
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
si ca idee in momentul impactului conform legilor fizicii (inertia) persoanele s-au dus spre scaun nu spre bord , chiar daca aveau sau nu centura nu stiu daca chiar s-a infipu in ea , am avut si eu lovituri (2) din spate destul de serioase si nu m-a durut decit ceafa o zi
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Contacteaza asiguratorul si explica situatia reala si mai departe preia el rezolvarea....chiar si in instanta tot asiguratorul este chemat.
Daca avea Casco se repara si masina vinovatului dar fara se repara doar daunele la cel lovit de ruda. Asta daca s-a stabilit exact imprejurarea in care s-a petrecut impactul precum si vinovatia partilor. @+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
Tince1290 |
![]()
|
e logic...dar poate a franat dupa soferul...habar n-am...si eu am avut o lovitura din spate si nu m-am lovit de nimic....doar cu capul de tetiera....a fost o situatie foarte similara cu asta, dar am mers pe amiabil
s-a stabilit tot...ruda e vinovata pentru distanta...nu are casco nici una din parti, iar masina victimei e dauna totala (era veche si piesele sunt scumpe)...nu cred ca mai are chef asiguratorul de noi dupa asta, dar da...pe asigurare scrie si de daune pentru persoane...ca pe orice asigurare..o sa vedem maine seara ce decide victima...deci sa nu scoatem bani din buzunar pentru anularea procesului?..mergem pe mana asiguratorului? EDIT: m-am uitat pe asigurare...e facuta la ASIROM EDIT2: am mai citit una alta pe forumuri ale avocatiolor si nu am gasit nici un caz in care s-a pierdut sarcina din cauza impactului, dar am gasit 2 cazuri in care s-a renuntat voluntar la sarcina pentru ca s-au facut prea multe radiografii iar fatul risca sa fie afectat...in aceste cazuri s-a deschis proces civil...se pare ca fara zilele de spitalizarea, e foarte greu cu procesul penal This post has been edited by Tince1290: 23 Aug 2013, 07:41 |
--------------------
-
-
-
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
QUOTE ... din ce stiu eu, legal, trebuie sa existe macar 5 zile de spitalizare ca sa poata depune plangere penala ... Fals! De depus, poate sa depuna plangere oricum insa pentru a fi penala fapta (si incepe urmarirea penala pentru vatamare), este necesar sa existe certificat IML pentru minim 10 zile de ingrjiri medicale necesare (indifrent daca este vorba de spitalizare sau nu), caz in care incepe urmarire daca victima depune plangere. Nu-ti mai fa atatea probleme cu sarcina doamnei! O femeie insarcinata are in minte, in mod natural, doar sarcina si protectia acesteia. Nu ar fi uitat sa mentioneze acest lucru la consultul medical. Din cate stiu eu, pierderea unei sarcini (despre care se pare ca nici nu avea cunostinta), este o vatamare ca oricare alta iar o vatamare declarata ulterior, dupa cateva zile, este mai putin "credibila" in instanta, adica se considera ca putea fi provocata de alte evenimente ulterioare. Daca ar fi fost vorba de un avort spontan, produs imediat dupa accident, era alta situatie. Treaba cu alcoolemia suna urat! Sper ca nu a fost vorba de asa ceva! Daca este implicata alcoolemie, asiguratorul este indreptatit sa nu plateasca nimic, ceea ce ar insemna ca vinovatul poate fi dat in judecata pentru despagubiri iar posibila sanctiune penala creste de la 3 luni-2 ani la 1-3 ani. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
Tince1290 |
![]()
|
gata..din fericire a ieșit bine...
s-a scris procesul verbal... amenda de 320 lei, vreo 6 puncte parca.. alcool 0..permis nesuspendat...asta era f important pt vinovat... victima se simte bine.. am discutat foarte ok... pare bine intentionata...analize de sarcina doar luni.. deci slabe șanse si cu procesul ala..pentru ca sunt multe zile intre... si ieri la spital nu a menționat nimic de asta.. doar noua ne-a zis... oricum o să-i dam noi niște bani de buna voie pentru plata analizelor si timpul pierdut... mi se pare normal si firesc sa nu o coste nimic, din moment ce nu are nici o vina.. deși a fost puțin exces de zel... oricum, ne bucuram ca nu a fost mai rău... o învățătura de minte... cam scumpa, dar importanta e morala si sănătatea celor implicați... mulțumesc de sfaturi.. o sa mai postez când am informatii noi...drumuri bune! |
--------------------
-
-
-
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(Tince1290 @ 22 Aug 2013, 22:24) este posibil ca victima sa fi fost gravida si din cauza impactului sa piarda sarcina. La acest lucru nu s-a gandit victima cand era la spital, pentru ca nu stia daca este sau nu gravida. ![]() Vinovatul sa nu-si mai faca atatea probleme, eventual sa-i pomeneasca individului de "santaj", si consecintele lui. QUOTE(bygy007 @ 22 Aug 2013, 22:46) si ca idee in momentul impactului conform legilor fizicii (inertia) persoanele s-au dus spre scaun nu spre bord Actiune si reactiune, deci initial ai dreptate, dar din scaun imediat o tuleste cu mecla spre parbriz. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Legat de doamna care, din motive lesne de ghicit (Arde-l pe taran, io-te ce masina bengoasa are!), si-a dat seama aproape in aceeasi zi ca e gravida, daca scroafa si pestele ei santajist insista, solicita examen medico legal. Acolo nu poate minti. Dar nu dupa doua luni, va fi prea tirziu.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Tince1290 @ 22 Aug 2013, 22:24) Salut baieti si fete, Care fete? |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
Ma ofer sa ii fac eu altul :->
|
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu te ambala colegu' .. poate e d-aia cu dintii in cele 4 puncte cardinale
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
kosfunny |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 549 Joined: 13 December 08 ![]() |
Nu se va intampla nimic, in caz ca victima era gravida avortul ar fi fost spontan . Altfel sanatate !
Daca se mai insista sa ii directionezi catre asigurator ! |
--------------------
RENAULT
SAFRANE
1993
|
|
bob737 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 29 March 09 ![]() |
QUOTE(maho @ 23 Aug 2013, 20:16) ![]() Vinovatul sa nu-si mai faca atatea probleme, eventual sa-i pomeneasca individului de "santaj", si consecintele lui. offtopic: ce santaj? in lege spune clar ca victimele se pot intelege. oare cum ajungi aici? "imi dai atatia bani si imi retrag plangerea". si chiar si " imi dai atatia bani (facem act notarial) si nu depun plangere" nu e santaj. |
--------------------
BMW M Tech
330
Xi
|
|
Tince1290 |
![]()
|
nu s-a mai intamplat...n-a mai zis nimeni nimic...dar si daca zice, va dati seama ca se poate contesta foarte usor in instanta...doar au trecut multe zile intre accident si analize
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 21:03 |