priza alimentare remorca dupa grandscenic
![]() ![]() ![]() |
priza alimentare remorca dupa grandscenic
DODOLOT |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 21 May 13 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Granscenic
2004
|
|||
Nike_bodo008 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 183 Joined: 31 May 10 From: iasi ![]() |
ai gasit o solutie? sunt interesat si eu.
|
--------------------
renault
grande scenic
2006
- BC89NIL
|
|
DODOLOT |
![]()
|
salut, inca nu. Astazi am primit un raspuns cum ca n-ar trebui la al meu din 2004 Can / Bus. Nu stiu daca sa-i cred. Un electrician zicea ca ar trebui.
mai astept un raspuns de pe la cei care vand carlige. Oricum vreau sa-mi cumpar un carlig pentru care la montaj nu trebuie decupata bara. |
--------------------
Renault
Granscenic
2004
|
|
aicidincolo |
![]()
|
![]() in timp ce tu citesti eu ma plimb cu masina ! Group: Members Posts: 161 Joined: 13 March 05 From: Valcea&Bucuresti ![]() |
te pot ajuta ieftin si simplu, iei 6 relee de 12v, gasesti un +permanent care nu e citit de calculator daca nu ai il tragi din bord, alimentezi toate contactele secundare nornal deschis de la relee cu acest+. tot in contactele secundare legi circuitele de la priza. Acum alimentarea releelor: bornele A1 A2 toate minusurile la comun legate la caroserie, fiecare releu isi ia plus de la firele care duc la semnalizare ST DR frana pozitie ceata.. ideea e ca tu legi doar bobina releului in paralel cu becul si calculatorul nu o vede ca nu consuma aproape deloc ii da comanda la releu care pe contactele auxiliare ia + din +permanent din bord si il da spre becurile la remorca. trimite msg cu nr de tel sa iti explic mai bine, nu e teorie an am facut asa ceva pe destule masini si functioneaza.
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2006
- VLxxXXX chestii de tabla vopsita cu 4 roti care ar trebui sa se invarta
|
|
DODOLOT |
![]()
|
stiu ca e tarziu, dar mersi de sfaturi, s-a rezolvat ssimplu s-a legat priza pe stopuri, pentru ca nu era nevoie de can bus.
|
--------------------
Renault
Granscenic
2004
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 20:24 |