Megane 2 1.6 16v nu se accelereaza, Nu se accelereaza
![]() ![]() ![]() |
Megane 2 1.6 16v nu se accelereaza, Nu se accelereaza
megane216v161 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 17 September 12 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2005
- dj10lpj
|
|||
mike12 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 789 Joined: 3 February 07 From: Bucuresti ![]() |
In primul rand diagnoza CLip, sa vezi ce erori ai, dupa care clapeta de acceleratie daca lucreaza cum trebuie (parametrii de capete de cursa) , la fel si la pedala de acceleratie,defazor, etc....
|
--------------------
renault
megane
sedan 2006 expresion, clima, 1.6 16 V
|
|
dmtrsc |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 19 October 08 ![]() |
Aceeasi problema a avut-o un coleg cu la megane 1.4 16v.A fost peste tot(cu exact aceleasi simptome) si pina
la urma a depistat singur ca motorul tragea aer fals pe la capacul de plastic al chiuloasei.Nu are garnitura in schimb se gaseste un adeziv special pentru etansare (parca REINZ este marca).Eu am 1.6 16v ,si am vrut sa etansez capacul (este murdar pe margine de ulei),dar cind am auzit ca e posibil ca apoi sa traga aer fals nu am mai umblat la capac. This post has been edited by dmtrsc: 6 Aug 2013, 15:31 |
--------------------
renault
megane 2
2006 authentic 1.6 16v
- b 57 sof
|
|
octavian.gagu |
![]()
|
![]() Bucuresti Group: Members Posts: 437 Joined: 19 April 13 From: hell ![]() |
Exact ce cautam! Acum 2 zile cand am venit de la mare am patit-o si eu prima oara...deci...trag concluzia ca s-ar putea sa mi se mai intample. In depasirea unui tir, cu pedala la podea...3100 de turatii 110 km/h si nu a vrut nici de-a dracu sa accelereze... Am intrat inapoi in spatele TIR-ului si am luat-o de la capat...de data asta a vrut. Sincer ma cam ingrijoreaza...de data asta am fost pe autostrada...nu imi venea nimic din fata...dar cand nu o sa mai fiu pe autostrada?
...O sa meg cu ea la un service zilele astea sa vad ce o avea. Filtrul de aer e schimbat acum o luna...deci are cam 1000 de km...recunosc ca la clapeta nu am umblat... ...va anunt daca gasesc ceva... |
--------------------
Renault / Ford
Megan 2 Hatch 2005
Ford Focus Break 2012 Cine se scoala de dimineata...f*te fete care inca mai dorm
|
|
mihai_ysp |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 253 Joined: 1 December 06 From: Ploiesti ![]() |
Buna ziua,
Am patit acelasi lucru ca si colegul megane216v161 si singura rezolvare a fost sa scot pompa de benzina din rezervor si sa curat sita de jos. Aceasta era plina de nisip ( cum a ajuns nisip in rezervor nu stiu ) si in sarcina nu mai avea pe unde sa traga benzina. Mare atentie ca trebuie schimbata garnutura care etansaza inelul de prindere a pompei pe rezervor si trebuie dat semn pentru indicatorul de nivel de benzina. La diagnoza cu Clipul nu a fost detectata nici o eroare. Daca aveti si alte intrebari va stau la dispozitie. |
--------------------
renault
megane 2
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 16:26 |