Suspendare neacordare prioritate, Help
![]() ![]() ![]() |
Suspendare neacordare prioritate, Help
johnny_1607 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 6 July 13 ![]() |
|
||
--------------------
vw
golf
2004
- b29unk
|
|||
SandelBS |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 989 Joined: 5 December 09 ![]() |
Felicitari! De ieri esti sofer cu acte-n regula.
- Vezi ce scrie in pv-ul prin care iti zice sa il duci in 5 zile desi mie imi este logic ca nu avea cum sa iti dea vreo dovada (cu/fara drept de circulatie) din moment ce nu i-ai dat permisul, mai bine il duci cat mai repede si te duci cu metroul, ca oricum dupa ce il lasi esti pieton. - Unde ai citit de asa ceva? Eu nu am auzit de asta. Se dubleaza perioada de suspendare cand in decurs de un an ( cred ca e si un caz de ultimele 6 luni) de la ultima suspendare faci iar vreo traznaie. Ca sa nu mai zic de faptul ca sanctiunea data e de o luna (iti stabilea politaiul pe loc daca era ceva mai mult). - Nu, te duci si il iei. Daca esti uituc cu permisul, lipeste-l de buletin. Cred ca daca il aveai la tine, iti dadea dovada cu drept de circulatie 15 zile, da asa, l-ai suparat pe nenea politist, mai ales ca n-ai vrut sa ii dai bani. Tu nu te-ai gandit ca tre sa plece in concediu in august in Ibiza? |
--------------------
Renault
Koleos
2013, 2.0 dci 173 cp
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Poti conduce, cu conditia sa nu te prinda nimeni, caz in care esti la fel de penal ca Fenechiu.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
betamax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.343 Joined: 11 September 08 From: din lumea asta, prost făcută.. ![]() |
Da' ce-a mai facut Fenechiu ?
|
--------------------
renault
Scenic Rx4
2000, 1.998 l, 16 V, 102 kW "... imi place sa lucrez cu intelectuali, astia pricepe repede."
"Ori traim cu totii, ori va ia dracu' !" |
|
valentin22 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 30 November 08 ![]() |
Ce sfat ii dai saracului baiat ,@johnny_1607 nu asculta toate prostiile stai o luna daca este nevoie si 2 luni dar nu te urca la volan cu permisul suspendat ,,ESTE CAZ PENAL '' mai vezi permisul la sfantul asteapta !
|
--------------------
DACIA
LOGAN BERLINA
2007 PREFERENCE-DIESEL
- B-40-xxx STOP ACCIDENTELOR VIATA ARE PRIORITATE !
|
|
barbus |
![]()
|
![]() barbus Group: Members Posts: 161 Joined: 16 May 10 ![]() |
johnny_1607.. next time acorda prioritate pietonilor si fii atent in trafic si nu vei avea probleme..................asta daca ai invatat bine codul rutier !
|
--------------------
ex Reno
clio bicorp 1999//-
Ford Focus 2 ,2011
- MM 11 EPV
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 18:43 |