PIESE SCHIMB, PIESE
![]() ![]() ![]() |
PIESE SCHIMB, PIESE
Eugeniuu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 2 July 13 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
laguna
2003
|
|||
lupascuiulian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 28 November 10 From: iasi ![]() |
iti raspund eu la cateva intrebari...
1.eu am schimbat discurile fata + placute acum ap 1 an,discuri brembo noi placute ferodo,pret discuri au costat undeva cam 260 lei magazin ingaraj.ro,manopera a fost 0 lei eu le-am schimbat 6.din cate stiu eu nu se recomanda sa introduci solventi in ulei pt curatere,dar si aici sunt discutii 7.se schimba,nu stiu ce inbunatatiri aduce si eu vreau sa fac aceasta operatie 8.ulei 10w40 cel ce ti-l recomanda Renault |
--------------------
renault
laguna 2
2003 EXPRESSION 79kw 107cp |
|
Eugeniuu |
![]()
|
Multumesc mult Iulian o sa tin cont
|
--------------------
Renault
laguna
2003
|
|
todhiere |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 625 Joined: 8 June 09 ![]() |
Intra pe cat mai multe site-uri gen autokarma si unixauto, sa vezi poate prinzi un deal bun. Daca nu, tine minte orientativ preturile, sa le poti compara cu cele de la magazinele de piese auto, astfel gasesti totdeauna cel mai avantajos raport pret / calitate.
|
--------------------
Renault
Laguna
2004 dynamique 6 speed 1.9 dci 120 caluti Renault... Jean Renault
|
|
Eugeniuu |
![]()
|
cand schimb din treapta 2 in 3 cu turatii 3000 iese fum mereu nu urat dar fumeaza si doar dintre 2 in 3 de la ce sa fie ?
eu ma refeream la curatarea MOTORULUI PE DINAFARA nu interior This post has been edited by Eugeniuu: 6 Jul 2013, 20:09 |
--------------------
Renault
laguna
2003
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 16:22 |