airbag martor aprins dupa accident, re
![]() ![]() ![]() |
airbag martor aprins dupa accident, re
weroGT |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 27 March 13 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
megane
- GR 02 UBK
1999 break 1.6 16v
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Probabil s-au declansat doar pretensionarile pirotehnice.
Uita-te la prinderile centurilor, nu sunt mai jos decat erau? Martorul il stingi inlocuind pretensionarile. This post has been edited by R19/16v: 30 Jun 2013, 20:18 |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
weroGT |
![]()
|
am citit mai devreme despre acele piese despre care vorbesti . am sa le verific maine dimineatza ca acum ..... imi cad ochii de somn !!! multumesc !!!!!!!!
|
--------------------
Renault
megane
- GR 02 UBK
1999 break 1.6 16v
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Daca vrei sa se stinga martorul de avarie trebuie sa schimbi calculatorul de Air-Bag si toate elementele declansate.
@+ |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Ah, da, am uitat, sorry. Are dreptate espacern
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
|
weroGT |
![]()
|
am inteles ! deci cele 2 de la prindere centuri , calculatorul si mai ce ?
am inteles ca calculatorul este undeva pe la schimbator , .. cele de la centuri ... le gasesc , iar celelalte unde sunt ? sub spoiler ? unde le gasesc ca sa le pot demonta sa caut unele la dezmembrari nedeclansate |
--------------------
Renault
megane
- GR 02 UBK
1999 break 1.6 16v
|
|
R19/16v |
![]()
|
Trebuie sa mergi intai la service, sa interoghezi calculatorul de airbag sa vezi ce anume trebuie sa schimbi.
|
--------------------
DS
5H
|
weroGT |
![]()
|
nu e mai simplu sa schimb tot ? .. ca doar nu ma costa o avere
![]() ![]() |
--------------------
Renault
megane
- GR 02 UBK
1999 break 1.6 16v
|
|
R19/16v |
![]()
|
Testul clip costa 70 ron.
Daca crezi ca asta e o avere, stai sa vezi cand o sa tragi linie. |
--------------------
DS
5H
|
weroGT |
![]()
|
ai dreptate cu faza cu centurile , sunt bagate aproape in protectia aceea de plastic
![]() din cate am obsercat in urma "accidentului " a sarit farul din suporti nu mai pot repara nimic , trebuie altu .. dar problema este SPOILERUL ... aveti vre`o schitza cu suruburi de prindere?... trebuie sa il dau jos sal repar putin si nu am nici o idee pe unde este prins ( am vazut un surub sub incuiertoare si inva 2 pe la oala la roata. ..si nu cred ca sta in 5 suruburi ) va multumesc pt raspunsuri , revin si cu ceva imagini daca imi iese bine ![]() |
--------------------
Renault
megane
- GR 02 UBK
1999 break 1.6 16v
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 18:02 |