Probleme acceleratie, acceleratie
![]() ![]() ![]() |
Probleme acceleratie, acceleratie
razvan032006 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 25 June 13 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol
2006
|
|||
theodor2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.707 Joined: 8 February 10 ![]() |
Personal nu cred ca acest cablu de acceleratie e asa de bun precum spui. Nu e musai sa fie rupt; el e format dintr-o impletitura de vreo 8 fire mai subtiri, si e suficient ca un fir sa fie rupt, si gata, cablul de acceleratie va agata....si cum agata, cum tureaza masina si iti ,,cade'' pedala de acceleratie.
Nu stiu pe la ce service-uri autorizate ai fost tu, dar eu zic ca de vina este cablul de acceleratie, care tr shimbat. Parererea mea asta este: trebuie schimbat cablul de acceleratie. Iti vine cu tot cu clema de prindere, asa ca nu iti mai faci probleme ca se va desprinde. Asta e parerea mea, dupa cum descrii tu situatia! |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 litri
2003, 8 valve
|
|
Sorel74 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 26 May 11 From: Giurgiu ![]() |
aceeasi problema am avut si eu, dar am reolvat: cablul de acceleratie e compus din mai multe sirme de otel rasucite (ai vazut da?) eu aveam un singur fir rupt si la fel pateam! in momentul cind demaram mai cu scirt, apasam acceleratia mai tare si acel fir nu mai datea voie sa se retraga cablul. se tura la 4000 - 5000 ai trebuia sa apas ambreajul, sa opresc, sa trag cu mina pedala in sus sa isi revina. am fost la un mecanic, s-a uitat si a descoperit cablul de acceleratie,
PS: l-am inlocuit cu unul de Solentza, merge perfect!!! succes! |
--------------------
Renault
Clio 2 1.4
- Gr 97 AGL
2002
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 20:35 |