Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Probleme acceleratie, acceleratie

razvan032006
post 25 Jun 2013, 14:35
Post #1

Membru incepator

Group: Members

salut. am un renault symbol din 2006 1.4 mpi si din cand in cand pedala de acceleratie se duce singura la podea iar motorul se tureaza la maxim. daca sunt in viteza imi accelereaza singura. am fost la vreo 3 service-uri dintre care 2 autorizate si nu mi-au facut mai nimic. tot la fel face . cablul de acceleratie este bun nu e rupt. cand se mai incalzeste imi pica cablul de la furtunul acela care are striatii. am incercat sa-l prind mai bine cu clema lui dar tot imi pica si cand scapa imi cade pedala de acceleratie la podea. ce as putea face?

--------------------
Renault Symbol 2006
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
theodor2004
post 26 Jun 2013, 09:10
Post #2

Membru autentic

Personal nu cred ca acest cablu de acceleratie e asa de bun precum spui. Nu e musai sa fie rupt; el e format dintr-o impletitura de vreo 8 fire mai subtiri, si e suficient ca un fir sa fie rupt, si gata, cablul de acceleratie va agata....si cum agata, cum tureaza masina si iti ,,cade'' pedala de acceleratie.
Nu stiu pe la ce service-uri autorizate ai fost tu, dar eu zic ca de vina este cablul de acceleratie, care tr shimbat.
Parererea mea asta este: trebuie schimbat cablul de acceleratie. Iti vine cu tot cu clema de prindere, asa ca nu iti mai faci probleme ca se va desprinde.
Asta e parerea mea, dupa cum descrii tu situatia!

--------------------
Renault Clio Symbol 1.4 litri 2003, 8 valve
+
Sorel74
post 3 Jul 2013, 19:01
Post #3

Membru incepator

From: Giurgiu

aceeasi problema am avut si eu, dar am reolvat: cablul de acceleratie e compus din mai multe sirme de otel rasucite (ai vazut da?) eu aveam un singur fir rupt si la fel pateam! in momentul cind demaram mai cu scirt, apasam acceleratia mai tare si acel fir nu mai datea voie sa se retraga cablul. se tura la 4000 - 5000 ai trebuia sa apas ambreajul, sa opresc, sa trag cu mina pedala in sus sa isi revina. am fost la un mecanic, s-a uitat si a descoperit cablul de acceleratie,

PS: l-am inlocuit cu unul de Solentza, merge perfect!!! succes!

--------------------
Renault Clio 2 1.4 - Gr 97 AGL 2002
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 2nd August 2025 - 20:35
Dacia