Sunet volan
![]() ![]() ![]() |
Sunet volan
aditd |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 29 June 11 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2
|
|||
akysor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 17 January 13 ![]() |
la mine se aude un scartait cand iau stanga dreapta la volan,dar i am dat de cap...pamblica de la airbag si butoanele de la pilot.
|
--------------------
renault
laguna
2001 expresion
- AK 412 HA
|
|
aditd |
![]()
|
QUOTE(akysor @ 23 Jun 2013, 17:24) la mine se aude un scartait cand iau stanga dreapta la volan,dar i am dat de cap...pamblica de la airbag si butoanele de la pilot. Deci intr-un fel cam ce mi s-a spus si mie ca ar fi problema. Pria i-ai dat de cap ... ai si rezolvat problema sau stii ca aia este sursa zgomotului? |
--------------------
Renault
Laguna
2
|
|
Aco |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 742 Joined: 19 April 13 From: Ploiesti ![]() |
Acelasi scartait usor il am si eu cand misc usor de volan stanga-dreapta, initial credeam ca-mi scartaie unul din etrierii de pe spate.
Care e rezolvarea? Dau ce ceva lubrifiant pe acolo? This post has been edited by Aco: 23 Jun 2013, 20:47 |
--------------------
Renault
Laguna II 2.0dci
2007
|
|
gsalexandru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.417 Joined: 8 November 09 From: Romania-Suceava ![]() |
Este un burduf la baza coloanei de directie infipt in podea. Trebuie gresat in in interiorul burdufului si nu vor mai scrataieli la rotiri stanga/drepata ale volanului.
|
--------------------
renault
laguna 2
2001 1.9 dci expression
- sv-07-xjr Reparatii chei/carduri auto - 0742978558
|
|
Aco |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 742 Joined: 19 April 13 From: Ploiesti ![]() |
Multumesc, am sa incerc.
|
--------------------
Renault
Laguna II 2.0dci
2007
|
|
akysor |
![]()
|
Mi-am montat pilot automat si ca sa pot sa-mi montez si acele butoane de pe volan a trebuit sa schimb acea comand de sub volan.Am gasit una la cas,am monatato si dupa ceva timp a inceput sa scartie usor,de vreo 2saptamani a inceput sa scartaie mai tare si mi s-a aprins service+airbag in bord.Am anulat acele butoane si am remontat comanda veche si uite asa s-a rezolvat problema cu scartaitul si service+airbag pana ajung iar la un cas si iau alta comanda ,sa pot monta din nou comenzile de la pilot pe volan.
In franceza ii spuneCOMMANDE SOUS VOLANT si s ar traduce in romana COMANDA DE SUB VOLAN,acum nu stiu care-i denumirea oficiala in romana. cam asa arata aceeea comanda... 23 Jun 2013, 23:36: Mi-am montat pilot automat si ca sa pot sa-mi montez si acele butoane de pe volan a trebuit sa schimb acea comand de sub volan.Am gasit una la cas,am monatato si dupa ceva timp a inceput sa scartie usor,de vreo 2saptamani a inceput sa scartaie mai tare si mi s-a aprins service+airbag in bord.Am anulat acele butoane si am remontat comanda veche si uite asa s-a rezolvat problema cu scartaitul si service+airbag pana ajung iar la un cas si iau alta comanda ,sa pot monta din nou comenzile de la pilot pe volan. In franceza ii spuneCOMMANDE SOUS VOLANT si s ar traduce in romana COMANDA DE SUB VOLAN,acum nu stiu care-i denumirea oficiala in romana. cam asa arata aceeea comanda... This post has been edited by akysor: 23 Jun 2013, 23:36 Attached thumbnail(s) DSCF0098.JPG ( Size: 1.42mb ) Number of downloads: 238 |
--------------------
renault
laguna
2001 expresion
- AK 412 HA
|
|
alinushy |
![]()
|
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
pai aia e denumirea, dar fara "de", doar "comanda sub volan"
|
--------------------
Audi
A4
... 1.8T...quattro ;) frunza verde solz de peste, uite ..... altu` ca citeste
|
|
akysor |
![]()
|
da,ai dreptate.
|
--------------------
renault
laguna
2001 expresion
- AK 412 HA
|
|
aditd |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
2
|
|
gsalexandru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.417 Joined: 8 November 09 From: Romania-Suceava ![]() |
1 minut. Doar trebuie sa bagi capul si o mana pe la pedale si picuri cateva picaturi de ulei intre tija si acel cauciuc
|
--------------------
renault
laguna 2
2001 1.9 dci expression
- sv-07-xjr Reparatii chei/carduri auto - 0742978558
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 11:57 |