Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

revizie

dorumntn
post 9 Jun 2013, 19:53
Post #1

Membru incepator

Group: Members

imi cer scuze in primul rand daca s a mai discutat dar va intreb colegilor la un megane 2 1.6, 16V, primul schimb al distributiei l am facut la 60.000......imediat fac 120.000km.......cand sa fac iar schimbul distributiei si din ce e compusa distributia.....trebuie si pompa de apa?fulie defazatoare?

--------------------
renault megane 2 2005
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
mars
post 9 Jun 2013, 22:04
Post #2

meow or never

Group: Moderatori

Pai cam trebuie. Ar insemna curea, role, pompa de apa (sunt sanse sa nu te mai tina inca 60.000 si, daca pica, schimbi iar distributia). Despre fulia defazoare nu stiu ce sa zic. Si eu ma apropii de a doua schimbare a distributiei si ma gandesc sa las fulia aia in pace, daca nu face figuri (e cea originala).

Sa nu uiti de kit-ul de accesorii, macar cureaua, ca, daca se rupe, poate intra in distributie si faci praf motorul.

--------------------
Mercedes-AMG A 35 (2023)
+
JoggY
post 10 Jun 2013, 19:41
Post #3

Membru incepator

doar ce am venit de la service ( acum aproximativ 2 ore ) , am facut revizia de 120 000 , am schimbat kit-ul de distributie (role , curele , pompa apa ) + bielete , + capete de bara , + tijele de la bara stabilizatoare care vin fixate in amortizor , + antigel , + filtre , + flanse si rulmenti amortizor
+bucsa de la caseta de directie comandata de la user-ul Liviu G. , recomand , +bujii
Fulia defazoare la mine nu a fost schimbata si tind sa cred ca nici la tine nu trebuie schimbata

Costul total al reviziei , facute la un mecanic bun de aici de la mine in oras : 33 de milioane (la renault trecand lejer de suma exorbitanta de 50 de milioane)

si vreau si eu sa adresez o intrebare daca se poate , cand am desfacut clapeta de acceleratie sa o curat am gasit ulei , zic eu , o cantitate destul de mare de ulei , ar trebui sa ma bage la banuieli ? sau nu este nici o problema ?

Multumesc !

This post has been edited by JoggY: 10 Jun 2013, 19:41

--------------------
Renault Megane 2007 , Privilege , 140 000 KM
+
mars
post 10 Jun 2013, 19:47
Post #4

meow or never

Pai in clapeta aia intra un furtun de la recirculare gaze, in mod normal poate sa apara o mazga uleioasa, de la vaporii de ulei recuperat, dar nu ar trebui sa fie mult, cum zici tu.

Citeste aici: http://www.daciaclub.ro/Cateva-intrebari-v...tc-t205856.html

--------------------
Mercedes-AMG A 35 (2023)
+
espacern
post 10 Jun 2013, 19:48
Post #5

ART-ist

From: Mihalaya

QUOTE(JoggY @ 10 Jun 2013, 20:41)
cand am desfacut clapeta de acceleratie sa o curat am gasit ulei , zic eu , o cantitate destul de mare de ulei , ar trebui sa ma bage la banuieli ? sau nu este nici o problema ?

Exista un circuit de recirculare al vaporilor de ulei si un pic de ulei este normal sa ai pe acolo.
Nu stiu ce cantitate exacta ai gasit...dar supravegeaza nivelul din baie pentru evitarea surprizelor!

@+

--------------------
. . . - .
RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
+
JoggY
post 10 Jun 2013, 19:57
Post #6

Membru incepator

nu e asa mult ulei sa se vada la joja , este putin.. , m-am cam speriat cand am vazut ulei acolo , dar si mecanicul mi-a zis ca este normal , oricum multumesc de raspuns ! m-am linistit

--------------------
Renault Megane 2007 , Privilege , 140 000 KM
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 30th April 2025 - 21:12
Dacia